LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

Fekete Angyalok - Weight Loss

tumblr_lgasd47e2i1qcu9tzo1_500.jpg 

A tanulatlanság, és a genetikailag kódolt öröklött butaság egy ember számára az élet igazi keresztje. Menthetetlenül hülye emberek élnek közöttünk, akik a bebukott életüket kizárólag maguknak köszönhetik és annak a ténynek, hogy agyilag teljeséggel életképtelenek, valamint gondolkozásukban és intelligencia szintjükben is erősen emlékeztetnek egy 100-as szög értelmi képességeire. Ezek az emberek a jelentéktelenségük és pénztelenségük ellenére, az élet fura fintora miatt mégis fontos részei egy több milliárdos gépezetnek, ám a dolog szépséghibája, hogy ezt a gépezetet általában csalók működtetik. Felfoghatatlan számomra, hogy emberek hogyan dőlhetnek be még mindig a legátlátszóbb, és legnagyobb baromságoknak is, amik persze mindig minden esetben munka nélküli pénzkeresettel, és befektetett energia nélküli fogyásokkal kecsegtetnek, és aminek a vége kivétel nélkül csalódás, és pénzügyi veszteség. 

A Fekete Angyalok egy új bejegyzés sorozat, amiben a neten keringő legelterjedtebb és legtöbbeket érintő átveréseket gyűjtöm össze, amiben részletesen kielemezve mutatom meg a forradalmi termékekről, hogy miért 3 pálcás bóvli szarok, és hogy a szenzációs pénzügyi lehetőségek sem éppen az a napsütötte Miami Beach, amihez napi 2 óra munka szükséges és milliomos leszel. Ezek a termékek és tevékenységek kivétel nélkül a kreatív csalók megmarketingelt gépezetei, ami mögött soha nincsen semmi tartalom, mert tudjátok, ami túl szép hogy igaz legyen az általában nem az…

Weight Loss 

Adja magát, hogy egy fogyasztó tablettával kezdjem és kezdem is, de most kicsit tovább mennék, mert egy mostanában egyre inkább elterjedő módszerről írnék, aminek a lényege egy nem létező internetes híroldal létrehozása, amin keresztül hitelesebbnek tűnik a termék. Mivel egy komoly portál egyik cikkének hiszik a bejegyzést, így az emberek is jobban megbíznak a termékben, mert mint tudjuk a látszat maga a lényeg. Minél butább egy ember, annál több szart lehet neki eladni. Egy a lényeg, hogy szépen legyen becsomagolva és akkor egy kiló szart is meg fog venni. Az ötlet egyébként zseniális, és az oldal amin keresztül szemléltetni szeretném a módszert, az a Medical News Reporter nevű kísértet oldal.

fa1.png

Az oldal maga nem létezik, és természetesen olyan olyan nevű internetes oldal sem létezik, hogy Medical News Reporter. Próbáljátok ki ha nem hinnétek nekem. Írjátok be a keresőbe hogy Medical News Reporter és ezt fogja kidobni. Az egész oldal egyetlen html lap, amin az összes működő link magára az eladásra kínált termékre mutat. Ami az oldal tartalmát illeti az már sokkal érdekesebb, és itt jön a dolog egyik lényegi része. Mint minden ilyen típusú oldalnál, úgy itt is megy a kamu szövegelés csodálatos átalakulásokról meg visszavásárlási garanciáról, de van egy pont, ami azt hirdeti magáról, hogy a termék megjelent a világ vezető portáljain is, ezzel elismerve annak hatékonyságát, ami persze kurva nagy faszság. Ha nem hinnétek nekem, írjátok be a weight loss szavakat a képen felsorolt portálok keresőibe. A szarban több vitamint fogtok találni, mint a weight loss-ról akár egyetlen betűt is. 

fa2.png

Az oldal gerincét egy bizonyos Maria fogyásának története adja, aki saját magán tesztelte a weight loss fogyasztó tabletták hatékonyságát. Maria a Medical Health News főszerkesztője, ami mellesleg szintén nem létezik. Maria, aki egy nem létező újság főszerkesztője, 4 hét alatt fogyott 12,5 kg-ot „saját” bevallása szerint mindenféle diéta, és mozgás nélkül. Csak összehasonlításképpen Adrienn a Slim 3 üdvöskéjének valóban dokumentált 6 hete után tart 9 kg fogyásnál, de úgy, hogy szigorúan tart egy diétát és mellette heti 20-25 km-t fut le…

A legjobb dolgok csak ezután jönnek, mert kattintsunk a már említett linkekre amik a termékhez vezetnek, és ahol megtekinthetjük a Weight Loss által lefogyott emberek képeit, a saját maguk által írt történetükkel együtt.

„E hatóanyagok keverékéből készült fogyasztószer hatásait világosan lehet látni a folyamatosan beérkező felhasználók véleményei alapján. Alább mutatjuk a Weight Loss kúra hatását más emberekre. Hasonló eredményekre számíthatsz. Bemutatunk Neked néhányat a sok elégedett vásárlók közül.”

Az átalakulások tetején a következő szöveg olvasható…

fa4.png

Nézzük meg mennyire valódiak…

fa5.png

"Egy hónap alatt 13 kilót fogytam. Megvettem a Weight Loss-t és beállítottam magamnak az étrendemet. Ajánlom a futást is, ez most a kedvenc hobbym. Fogyókúra szempontjából a legjobb termék, a későbbiekben pedig kellemes szokássá válhat a használata. Sok sikert kívánok a fogyáshoz mindenkinek! Nekem sikerült, nektek is sikerülni fog! Ez a készítmény tényleg hatékony. a türelem az alap. A sport a szenvedélyemmé vált, most kondizni is járok. Elképesztő, mikor a két hónappal ezelőtti képemet nézem.

Marci Budapestről"

Tehát hogy Marci Budapestről… A képen a valóságban egy Brandon Purcell nevű amerikai blogger szerepel Salt Lake cityből, és a képet a bpurcell.org-ról lopták le, ahol további képek is megtekinthetőek a srácról, szóval kurvára nem Marci Budapestről. Brandon mellesleg ezt az eredményt 3 hónap alatt érte el, egy body for life program keretein belül még 2003-ban...

fa6.png

A következő valódi kép Valiról készült, aki bolti eladó. Ez olyan gyönyörű, hogy egyből a szlogennel együtt vágom be.

fa7.png

"Én vagyok az a mosolygós lány a képről, Valinak hívnak, és nagyon elégedett vagyok a Weight Loss hatásával. Már a megrendelése óta. A küldeményt a következő napon kaptam meg és rögtön elkezdtem használni. A hatása rögtön elképesztő volt, egy hét elteltével 2 kilóval voltam kevesebb!!! Egyből több lett az energiám és több erőm volt a munkához!!! A hatása olyan jó volt, hogy az első csomag elhasználása után, megrendeltem a következőt. Az én kúrám több mint 2 hónapig tartott. Fogytam összesen 20 kilót!!! Nagyszerűen érzem magam!!! Köszönöm!!!

Vali 30 év bolti eladó"

A valóság azonban ennél sokkal szomorúbb, mert az egy dolog hogy ez a kép is lopott, na de hogy egy olyan oldalról lopják le, ahol egy Meratol nevű hasonló fogyasztó tablettás szarságot hirdetnek, szóval ez már tényleg mindennek a legalja. Komolyan már várom azt a percet, amikor egy Lifetiltes átalakulás jelenik meg valahol mint referencia.

Meg kell értenetek, hogy a fogyást és az alakformálást kizárólag diétával és edzésekkel érhetitek csak el. Ezek és az ehhez hasonló termékek lehetnek rohadtul veszélyesek is, mert ha kamuznak az oldalon mindenről, akkor ezt az összetevők leírásában miért ne tennék meg ? Ezek az esetek 95%-ban nem ellenőrzött termékek, mert a legtöbb esetben konkrétan arról van szó, hogy felcímkéznek pár ezer dobozt, kreálnak egy 3 óra alatt összedobható honlapot, összelopják az előtte utána fotókat, és megtöltik a dobozokat valamivel… Bármivel. Imádkozzatok, hogy valami ártalmatlannal és nem valami valóban veszélyes szart tesznek bele. Ez a fajta business virágzik, és rengeteg pénz van benne. Virágzik, mert jobb esetben lusta fosok vagytok, de sajnos az esetek többségében inkább buták mint a föld és elhiszitek ezt a sok baromságot, hogy 2 hét alatt mozgás nélkül -10 kg. Inkább beszedtek bármit, csak futni ne kelljen, csak azt a kurva csokit hadd ehesd meg, mert anélkül ugye nem bírod mint valami véglény aki képtelen parancsolni az ingereinek, de azért persze kéne egy olyan alak, amit ha meglátsz a tükörben akkor nem hányod le magad. Szánalmas szerencsétlen ember mindenki, aki energia befektetés nélkül akar eredményeket elérni, és itt már régen nem csak a fogyásról beszélek.

Fogyasztó tablettákkal felesleget leadni nem lehet, és ezt jegyezzétek meg kurvára egy egész életre. Fogyasztó tablettákkal fogyni olyan, mint a szemétégető kurvái között feleséget keresni. Teljesen felesleges, rohadtul egészségtelen, veszélyes is és jó eséllyel valami bajod lesz tőle…

 

Answer Questions


A bejegyzés trackback címe:

https://lifetilt.blog.hu/api/trackback/id/tr133498017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása