LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

A Brad Pitt Faktor

 

 Apu ökölbe szorult keze vagyok... 

Hollywoodban a szilikon és a plasztikai sebészet fővárosában, semmi sem az aminek látszik. Hamis a mosoly, és értéktelennek számít minden, amin nem szerepel egy jól csengő név, vagy Benjamin Franklin. Kaliforniában, talán Las Vegason kívül, a legnagyobb az 1 m2-re eső kurvák száma, bár ez merész kijelentés, mert nem is tudjuk mit jelent igazi ribancnak lenni addig, amíg végig nem mentünk Budapest egyetemein, és főiskoláin. Hollywood csodás hely hiszen ha producer vagy, 200 fullos csaj kopog az ajtódon azért könyörögve, hogy letorkozhasson egy 3 másodperces epizódszerepért. Ezzel azt hiszem le is írtam az erkölcsi állapotokat az USA Nyugati partján.

Van azért ennek a városnak egy másik arca is. Egy olyan arca, amiért még nem említik Los Angelest egy napon a fertő, és dekadencia első számú városával, San Franciscoval. Egy olyan arca, ahol valódi teljesítmények és eredmények születnek, ahol még őszinte az elismerés, és ami mögött valódi munka áll, és nem egy szilikonnal feltöltött, idegméreggel szét injekciózott arc mosolyog ránk vissza, hanem a néző elismerő arca, amiért érdemes készülni, lemondani, és meghalni. Egy elismerő fejbillentés, egy támogató e-mail, egy lájk a Facebookon. Mert végül is ezért csináljuk, ezért vagyunk itt. Ezért írunk blogot, ezért születnek a zenék és a filmek, és ez a kis elismerés tartja forgásban ezt az egész élet nevű szart.

Mert a legtöbbször, amikor valami igazán fasza dologgal találkozunk, vagy kimagasló eredményt érünk el, esetleg átlag feletti teljesítmény szemtanúi leszünk, akkor azért a háttérben nem ritkán, embertelen mennyiségű munka van. A filmtörténelem rogyásig van olyan filmekkel, amiben a színész pár szerep kedvéért olyan radikális változásokon megy keresztül, ami néhol azért súrolja az elmebetegség határait. Gondoljunk csak Christian Bale 28 kilós fogyására a Gépész c. film miatt, vagy éppen De Niro 30 kilós hízására a Dühöngő Bika miatt. Bale szélsőséges súlyváltozása még durvább ha azt nézzük, a Gépész után másfél évvel visszaszerezte normál súlyát, és felpakolt 7 kiló tiszta izmot, immár a Batman Begins forgatásai miatt.

  

Minden csak motiváció, és elhatározás kérdése, mert 10 éves korunk óta tudjuk, és tudják főleg a lányok, hogy van az a pénz… Essen szó bármiről is az életben, kitűzött célokról, álmok megvalósulásáról, egzisztenciák megteremtéséről, mindig lesz akkora összeg, amikor az elveink már megadják magukat. 5-10 millió dolláros gázsikért pedig az ember azért sok mindenre képes, de a világ motivációja sem elég, ha nem társul hozzá kitartás, és a néhol ájulásig tartó edzések. Valljuk be, ezt nem mindenki tudja fejben elviselni, sőt a legtöbb ember pontosan azért nem tud végig csinálni egyetlen diétát sem normálisan, mert egész egyszerűen nem alkalmas rá emberileg. Jellem és akarat gyenge, befolyásolható, és instabil a végletekig. Ez az ember típus a legrosszabb. Könnyen fel lehet őket ismerni a szánalmas mantráikról. Bármikor letudnám tenni a cigit, de nem akarom. De nekem ez tetszik a legjobban.

Jól érzem magam a bőrömben, nem akarok lefogyni. A páromnak így tetszem ahogy vagyok.

Aha, hát persze bogaram. Azért ne nagyon nézz bele a „párod” telefonjába, mert érdekes dolgokat találnál, és inkább ne akard tudni, hogy szex közben miért csukja be a szemét, ha még egyáltalán rád kuporodik. Mindenki úgy hazudik magának boldog életet ahogy tud, de azért előbb utóbb hatalmas pofára esések lesznek itt. Valamit valamiért ugye. Mutatok pár példát azokról akik nem kerestek kifogásokat, de meg is lett az eredménye.

Apu jeges verejtéke vagyok...

Brad Pitt ezen a téren talán a leglátványosabb, és a legfénylőbb csillag. Ilyen ember meggyőződésem szerint 50 évente egyszer születik. Ez az ember kurva nagy stílust erőltet, és ha társul mellé színészi tehetség, karizmatikus megjelenés + megvan benne az a mentális faktor amiről beszéltem, akkor egészen hihetetlen eredményeket és látványt lehet elérni. Trója, és a legnagyobb alap film, a Harcosok Klubja, amiben Pitt elképesztőt alkotott mint színészi játékban, de ami most a blog szempontjából fontosabb, fizikai megjelenésében is. Tekintsünk be a kulisszák mögé, ahova a kamerák nem jutnak el, és nézzük meg milyen edzések kellett ahhoz, hogy Pitt ezekben a filmekben úgy nézzen ki ahogy.

Trója

Egy év felkészülés, ebből 9 hónap tiszta edzés munka, 8 hónap diéta, 3 és fél hónap nagyon kemény diéta, és 2 hét napi 800 kalóriás halál, amíg felvették a félmeztelen jeleneteket. A fenék sehogyan sem akart összejönni, így a filmben egy dublőrt kellett alkalmazni. Volt a szerződésnek egy érdekes kikötése, ugyanis Brad nem volt hajlandó lemondani a McDonald’s-os Smarties Mcflurryről, így azt kérte úgy alakítsák a programját hogy ebből ő 2 hetente meg fog enni egyet. Mivel itt egy egész team dolgozott alá profi szakemberekkel, így ezt az eredményt szinte képtelenség elérni egy normál életvitel mellett, főleg azért sem mert a mi Bradünket szteroidok is segítették, de azért a megközelítésével lehet próbálkozni.

Még valami. Lesz egy külön bejegyzés a hamis cikkekről, és a totál fake edzéstervekről. Példaként itt van mindjárt a Blikk és az ideal.hu cikke. Én azt értem, hogy a Blikket minden nap tele kell önteni 25 oldalnyi tömör hányással, de azért mégsem kéne ennyire pofátlanul hülyeségeket írni, de tényleg mindenről. Tehát a jövőben, ha találkoztok bármilyen híresség edzéstervével, vagy bármilyen diétával, azt fogadjátok fenntartásokkal, és nézzetek utána, vagy keressétek meg itt, hátha már írtam róla. Az itteni bejegyzések és edzéstervek hitelességét személyesen garantálom. Többek között azért, mert minden bejegyzésemre felkészülök és utána olvasok, megkeresve a leghitelesebb forrásokat. Ennek a blognak és általában az életben bárminek addig lesz létjogosultsága, amíg megőrzi hitelességét. Abban a pillanatban ugyanis, amikor kiderül, hogy amit írtam az megalapozatlan, szakmaiatlan, és mocskos nagy faszság, akkor már nem lesz miért tovább olvasni ezt a blogot. Egy olyan témában ugyanis, ahol az eredmény és fejlődés ennyire látványosan mérhető, ott nem férhetnek bele hazugságon alapuló edzéstervek, és nem kalória, és testalkaton alapuló diéták. Nem véletlenül írtam a női magazinok felelőtlen cikkeiről, és a teleshop valamint a kóklerek által javasolt fogyasztó szerek hazug hamis világról. De erről majd külön bővebben.      

Apu mardosó féltékenysége vagyok...

Ne legyenek illúzióink, ilyen eredményeket nem lehet elérni napi 30 deka csirkemell filé megevésével. Anabolitikus kúrákkal  szép eredmények érhetőek el, szteroidokkal meg bármi.  Azonban óva intenék mindenkit a különböző vegyi összetételű szarságok szedésétől. Rengeteg hamisítvány van a piacon, de ha mégis úgy döntenél hogy valamilyen + stimuláló szert szednél, az maximum de tényleg maximum anabolitikus szerek legyenek. Pitt a felkészülési ideje alatt, a diéta és az edzések mellett, egy 16 hetes szteroid kúrán is átesett.

A diéta az egyetlen olyan dolog, ami a legkisebb változó ha izomformálásról beszélünk. Magyarul vannak az alap kaják, amiken túl nagyon nem lehet újra felfedezni Amerikát. Sovány húsok, csirke és pulykamell filé, alacsony zsírtartalmú túró, tojás, zöldségek, banán, zabpehely a cukor teljes megvonása,  és a cukrozott üdítők elhagyása. Jelen esetben Brad kétféle fehérjét is ivott, tejsavó és kazein formájában, vitaminok és egyéb nyomelemek, zsírsavak szedése mellett persze. Kemény edzések és főleg nagy izom tömegű formáló edzések mellé, hogy biztosítsuk a szervezet energia tartalékait muszáj, sőt kötelező tésztát enni, és edzések előtt magas energia tartalmú protein szeletekkel operálni.

Az edzés. Nem nagyon kéne erőltetni ezt az edzéstervet senkinek, aki mostanában kezdte el a súlyzós edzéseket. Sőt azoknak sem akik már 1-2 éve csinálják. Ilyen magas sorozat számú edzés, ilyen nehéz kombinált gyakorlatokkal, megkövetel némi tapasztalatot. Nem félek én attól, hogy nem lesz pár önjelölt faszfej aki neki ugrik majd ennek az edzésnek. Természetesen aki hülye, annak meg kell halnia alapon csinálja csak, de aztán ne csodálkozzon, ha a házilag felturbózott ezerötös Ladáján nem tud hármasba kapcsolni, mert úgy elszakadtak az izmai és szétmentek az izületei. Mondom még egyszer. Pittnek minden egyes mozdulatát szakemberek követték. Minden edzését végig kisérték, figyeltek a technikájára, és a gyakorlatok szabályos kivitelezésére. A szteroid kúráit orvosok állították össze, és hetente ellenőrizték az egészségi állapotát illetve nézték azt, megfelelően reagál-e a szervezete rá. Minden baromarcúnak aki azon töri a fejét, hogy az itt olvasott szteroidokat beszerzi, magának beadagolja, leedzi azt ami az alábbi edzéstervben szerepel, és a nyárra úgy fog kinézni mint Pitt a Trójában, nos azoknak azt üzenném, hogy nem fog menni, és jobb esetben csak a májadat kell kioperálni. Ugyanis ez Pitt testfelépítésére, anyagcseréjére, szinte sejtjeire beállított szteroid kúra. Ja és kardio edzések minden mennyiségben minimum 25 percig. De ha lehet inkább tovább.

Apu fortyogó epéje vagyok...

 Harcosok Klubja

Ezt  a filmet remélem senkinek nem kell bemutatni, akinek igen az tényleg menjen már  a picsába. Hivatkozási alap a film és az egyik legjobban eltalált társadalom kritika, a fogyasztói társadalom elé tartott legragyogóbb görbe tükör. Órákig lehetne idézni a filmben elhangzó óriási mondatokat, amin talán még az a réteg is elgondolkozott, akiket a film a legjobban elutasít és egyben megszólít. Az a réteg, aki Provident hitelt vesz fel a 23 ezer forintos mikrohullámú sütőre.

Katalógusból kiválasztottam, az egyéniségemhez legjobban illő étkészletet.

 

 

 

Durva, hogy manapság már esély sincs nemhogy ilyen, de még ehhez hasonló filmek megjelenésére sem. Vajon van valami összefüggés az internet megjelenése, és a filmek, valamint a zenei világ katasztrofális elsilányulása, és az  értékelhetetlen produkciók tömeges megjelenése között ? Sehol egy Ponyvaregény szintű független film,  de van helyette Avatar, és ami a zenei világban zajlik, abba jobb bele sem gondolni, mert ahol Justin Bieber meg a többi kisköcsög tényező lehet addig ez a világ simán megérett a hamvasztásra, és arra, hogy a hamvaira ráhugyozzanak.

Pitt ebben a filmben levitte a testzsír százalékát 4,5-5%-ra. Ez annyira beteg, és olyan kemény edzéseket és kitartó diétát igényelt, amit nem tudtok elképzelni. 6% alatt már egészségtelen, ugyanis ez az a minimum zsírszázalék, aminek a testre szüksége van a normális hormonháztartás fenntartásához. A diéta nagyjából megegyezik a Trójában olvasottakkal annyi eltéréssel, hogy ennél a filmnél, szinte teljes szénhidrát megvonást alkalmazott. Semmi tészta, és a felkészülés utolsó heteiben már teljes kiőrlésű kenyér, és zabpehely is tilos. Napi 5 étkezés, és a hangsúly természetesen a fehérje dús, és a rostokban gazdag táplálkozáson volt. Ennyit a kajáról.

Apu magányos szíve vagyok...

Mivel itt nem kellett extra izmokat formálni, „csak” durván szálkásítani, ezért a szteroid és az anabol kúra is más volt. Pontos informácíókat nem találtam, de annyit igen, hogy a kúra alapja az Oxandrolone és az Acaid volt. 

Nyílván nem ezek a teljes edzések, ezek azok amik kiszivárogtak, a stúdiókból esetleg az edzők úgy gondolták, ennyit megosztanak a közvéleménnyel. A felkészülés azért ennél jóval összetettebb volt. Medicin labdás edzések, tudományosan élsportolóknak kifejlesztett terheléses állóképességi feladatok, ügyességi, és akció fitness programok, olyan edzés módszerek, amikről még talán nem is hallottunk. Nem írtam róla, de nem mehetünk el szó nélkül a regenerációs folyamatok mellett. Az izom terhelés különböző masszázsokkal, nyújtásokkal, szaunával, különböző terápiákkal, vízsugárral, meg a faszom se tudja még mivel történik, a szervezet és azon belül a sejtek izmok újászületését vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek pótlásával biztosítják.

Ezek az emberek akikről most beszélünk abban különböznek tőlünk átlagemberektől, ( de szar ezt így leírni) hogy ők mertek nagyot álmodni, volt erejük és kitartásuk eljutni oda ahol most vannak. Ezek nem véletlenek, mert az egy dolog, hogy a megfelelő országba kell születni ahhoz, hogy igazán komoly sikereket érjünk el, tudja ezt már jól a Kolin, a HS7, Ákos és megannyi tehetséges magyar gyerek, akiknek a tehetségükre, és a művészi értékükre magasról szartak bele külföldön. Egyszerűen csak azért, mert a fuck szó helyett a mi nyelvünk 30x változatosabban tudja őket elküldeni a kurva anyjukba.

De mi lesz velünk ? A tévé elhitette velünk, hogy egy szép napon milliomosok, filmcsillagok, és rocksztárok leszünk. Pedig nem leszünk, és erre lassan rádöbbenünk, és nagyon de nagyon berágunk. Van aki piázni kezd, és van aki a kajába menekül. Van aki megcsalja a feleségét egy értéktelen kis kurvával csak azért, hogy férfinak érezze magát, és van aki a bűnözésbe menekül. Lesz, aki olyan ügyesen hazudik magának boldog életet, hogy fel sem tünik majd neki, jelentéktelen élete végeztével senkinek sem fog majd hiányozni, míg mások belemenekülnek a vallásba, munkába, egy nem létező kapcsolatba. Én az edzésekbe, ebbe a blogba, és az ezzel járó életmódba menekültem. Az, hogy jól döntöttem-e majd az idő eldönti, de nem is ez a lényeg.

Pitt, Bale, a 300 szereplői, a Twillightos kis buzik, és minden olyan szereplő akik elé a tinik zokogva térdelnének le, nos ők bármilyen valóságosak is, és bármennyi munka is áll mögöttük, valójában nem léteznek. Percekig talán napokig valóban így néznek ki, de hosszabb távon az ilyen eredmények nem tarthatóak, mert ugyan szép és jó amiket látunk de illuzió csupán. A színészek felkészülései sorozatot egyetlen egy dolog miatt indítottam el, hogy lássátok, mennyi mindent érnek el szinte csak és kizárólag azért, mert beletartoznak abba a 3%-ba, akik szemét módon jól néznek ki. És ez messze nem csak külső, formás izmok, és sármos arcél. Ez annál sokkal de sokkal több. Ez az életforma, mentális erő, tartás, jellemformáló teljesítmény, és önmagad legyőzése, ami ezt a külsőt eredményezi, na erről beszélek. Ez emel fel embereket oda ahol vannak, akikről most irok és akiket olykor csodáltok a mindennapokban. Ezek a lehetőségek bennetek is megvannak, és semmi más nem kell hozzá, csak elhatározás, kitartás, és menni előre. Nem törödni lófasszal se, nem engedni, hogy visszahúzzanak, bele kell röhögni a fájdalom, és a fáradtság képébe, félre kell lökni azokat akik csak akadályoznak az életben, mert csak így lehet valamit elérni, és soha, de soha nem feladni.

Apu elcseszett élete vagyok...

Nem elég olvasni ezt a blogot. Sőt ha nem születik meg legalább a gondolat a fejetekben az ötödik bejegyzés elolvasása után sem, hogy "tényleg le kéne menni edzeni már a kurva életbe", akkor ott bizony nagyon nagy gondok vannak. Mert nem elég vágyni a jó alakra és álmodozni mindazokról az előnyökről amit egy szépen megformált test adhat neked. Elhatározás és cselekedet. Minden más csak ócska kifogás és szánalmas vergődés egy kis ember szánalmas testében. Lehet példaképeket keresni, és mindig rajongani valakiért, de attól még, hogy lájkolod Facebookon az általad istenített gyökeret, attól még te se nem válsz eggyé vele, és messze nem leszel vele egy szinten. De mi lenne ha mondjuk egyszer az életben, te lennél a példakép valaki szemében ? 

 

Answer Questions


A bejegyzés trackback címe:

https://lifetilt.blog.hu/api/trackback/id/tr732754852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása