LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

AlternaSlim Bogi 0.nap

Teljes képernyő rögzítése 2012.03.29. 03237.jpg

Teljes képernyő rögzítése 2012.03.29. 03719.jpg

                                                                       Bogi

There is no victory without sacrifice, azaz nincs győzelem áldozat nélkül!

Az eddig hátam mögött hagyott 25 év során, volt részem jópár olyan helyzetben, amikor áldozatokat hoztam és még sikerhez is vezettek, csak a bökkenő az, hogy nem mindig az enyémhez. Végre magamért szeretnék már „szenvedni”! Nem azért, hogy egy közösségben elfogadjanak, vagy éppen ne lógjak ki a csontkollekciókat felsorakoztató éjszakai világból.  Ha ilyen célokba kaposzkodok és még el is érem azt, akkor utána az addig hőn áhított vágy úgyis leértékelődik (mint általában a nőknél ha megszereznek valamit utána már kevésbé olyan égetően fontos) és aztán kezdődnek újból a TKO bulik, meg a többszáz kalóriás kaják meg piák bevitele a nagy önfeledt boldogságban, a majd holnap meg holnap után ledolgozom mentőövvel. Úgy érzem, hogy most nőtt be a fejem lágya arra, hogy megtanuljam mit miért csinálok, nem hozhatok úgy döntést, hogy nem gondolok a holnapra, és nem élhetem úgy az életemet, ahogy mások elvárják.

Életemben egyszer éreztem úgy, hogy tettem valamit az egészségemért, körülbelül 4 évvel ezelőtt, amikor is sikerült 70 kg-ra lefogynom közel 95 kg-ról. Isteni érzés volt, de még mindig a régi Bogit láttam a tükörben, és az azt követő 3 év is így telt el, mintha mégsem fogytam volna le. Ez az önelfogadás dolog nehezen megy számomra, és még az élet is úgy hozta, hogy egy olyan pasi volt mellettem, aki nem ösztönzött arra, hogy még jobb csaj legyek, így hát nem foglalkoztam a kinézetemmel és szépen 10 kiló rám is csúszott röpke 4 hónap alatt. A pasi persze már nincs meg (életemben először velem szakítottak), viszont a súlyfelesleg maradt. Na ez a 22-es csapdája, amibe soha többet nem akarok beleesni. Szükségem van egy szellemi fejlődésre, amiben a gátlásaim legyőzése lesz az első lépcsőfok, és bízok abban, hogy megtalálom az utamat a kiegyensúlyozott életvitel felé, és végre őszintén tudok  90 nap múlva a tükörbe mosolyogni.

Kitűztem a célomat, szeretnék 22 kg plusztól megszabadulni, tudatos diétával, rendszeres sporttal, mindezt egy nagyon klassz és inspiráló közösségben. Nincs más hátra, mint előre! Ágyő yo-yo effektus, hello csini Bogi!

Answer Questions


A bejegyzés trackback címe:

https://lifetilt.blog.hu/api/trackback/id/tr584347005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása