LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

Move Your Ass Bitch

tumblr_lzgo3t4DIE1r4m08ho1_500.jpg

Meg kell értenie minden nőknek, hogy a szexuális életük életben tartásához izgalmasabbnak kell lenniük mint a pornó a fenekük az egyik legnagyobb fegyverük az élet harcmezején, aminek segítségével annyi csatát tudnak nyerni a társválasztás küzdelmeiben, amivel a végén megnyerhetik majd az egész háborút is.  Fenékre edzés, push up melltartó, és hitelesen eljátszani az illúziót, hogy nem vagytok könnyen megkaphatóak. Ennyiben foglalnám össze a nők törvény könyvének három legfontosabb pontját, amin belül most a fenékre, és annak edzéseire fókuszálnék elsősorban.   

A fenék formája, mint annyi minden a testen, elsősorban genetika kérdése. Az igazi női alakot a széles csípő és széles medencecsont jellemzi. Ezt a testalkatot a természet is gyerekszülésre teremtette, de sajnos ezzel lesz egy kis problémád, mert amennyit fel a hegyre annyit le alapon a természet a fenekedet úgy ahogy van feláldozta az anyaság oltárán, aminek a megformálásával egyszerűen foglalkozni kell. A fenék és úgy általában a test megformáláshoz azonban nem elég csak szimplán diétázni, mert a megereszkedett feneket, a lógó bőrt a legkellemetlenebb helyeken, és a formátlan testet általában az edzések nélküli diétáknak köszönhető. A kerek formás feneket kizárólag kitartó edzésekkel lehet elérni, amivel a fenék izmokat gyarapíthatjátok, ezzel kialakítva azt a formát, amiket minden férfi receptora kilométerekről megérez. Lehet persze itt is fenék tartó bugyikkal és farmer nadrágokkal operálni, de az egyszer lekerül, és az pont ugyanolyan röhejes lesz, mintha egy srác a nadrágját letolva zoknik esnének ki az  alsógatyájából. Kerek feneket azonban nem mindenki tud elérni, hiszen itt is óriási szerepe van az örökletességnek, hiszen a formát, az izmok úgymond eredési és tapadási pontjai határozzák meg. Mindenkinek van egy adottságához mért maximuma ezt el kell fogadnotok, de azt a maximumot akkor bazmeg minden erővel közelítsétek meg, fogadjátok el hogy oké ez van, legközelebb talán a te csapatod nyer majd a fogantatás örökletes fogadóirodájában...

tumblr_lzg2nuhrig1qlz4l2o1_500.jpg

Ahogy a testalkatoknál, úgy a fenék típusoknál is különbséget teszünk, amivel nem árt ha tisztában vagytok, és a megfelelő típusra a megfelelő edzéseket végzitek el. Négy féle fenék típust különböztetünk meg, amelyek a következők.

Hátradomborodó fenék Ez a típus alapvetően a latin csajokra jellemző, vagy a generációk alatt kifehéredő négerekre. A fenék a törzshöz és a combokhoz képest túlságosan is kidomborodik hátrafelé. Ha ilyen feneked van, tudnod kell, hogy bár tudsz rajta igazítani, de gyökeres változásokat nem fogsz tudni elérni. Mielőtt nyitnád a jégkrémes dobozt csak szólók, hogy  ebbe a kategóriába esik bele Jennifer Lopes és Shakira is, és ezeket a csajokat csak nagyon kevés férfi nem akarja megcsinálni. Ennél a fenéktípusnál TILOS a zsírlerakódás engedése, mert borzalmasan hazavágja a feneket, és az asszonyosodás kilátástalan útjára lépsz. Kajálj tehát egészségesen, figyelj oda maximálisan az étkezésekre, kerüld a cukrot és a fehér kenyeret, és napi ötször egyél keveset. Kardió edzések minden mennyiségben lehetőleg minél hosszabb ideig, kondis fenékformálás csak akkor, ha lekapartad magadról a felesleget, mert ha a zsír alá izmosodsz, akkor a feneked csak nőni fog hátrafele, és hidd el, az egy bizonyos pont után nem egy kellemes látvány. Formás, domború idomok alakíthatóak ki ennél a típusnál, de a fokhagyma fenékről szőtt álmokat úgy ahogy van el is kéne felejteni.

Lapos fenék A tökéletes ellentéte a hátradomborodó fenéknek. Imádom ezt a típust, mert ez az a fenékforma, amivel szinte bármi elérhető. Minden borzalmasan jó nőnek ilyen feneke van, és titkon mindenki ilyet akar. A fenék a combhoz képest enyhén kiemelkedik, a fenék vonal nagyon jól kivehető és a comb hátsó része szinte egy vonalban van a törzzsel. A legtöbb fenéktípussal ellentétben rendkívüli eredményeket lehet elérni a formálás és a kerekítés terén. Válassz nagy súlyokat és mindig olyan gyakorlatokat, melyek nem csak a farizmokat, hanem a körülötte lévő izomzatot is leedzik, mint derék és csípő. Guggolások, kitörések, nagy ellenállású taposás, emelkedőre futás és lépcsőzések. Ezekkel brutális eredményeket lehet elérnie a kvázi „lapos fenék” kategóriában résztvevőknek.

tumblr_lzgjhiBwtB1qdxuq3o1_500.png

Puha, ernyedt fenék Kár lenne szépíteni nagy szopó ez az alkat. Evvel a típussal az a legnagyobb probléma, hogy az izomzat gyengesége miatt a fenék alsó felének a vonala megereszkedik, és szinte egybeolvad a lábakkal. Nem lapos, hiszen teteje jól elkülöníthető a törzstől, de mivel nincs ami tartsa, lógó, megereszkedett benyomást kelt. Ezek a nők a doggy stylet ne nagyon erőltessék, már ha folyamatos erekciót akarnak fenntartani az emberüknél. Ehhez a fenéktípushoz a tömegnövelés a legjobb megoldás. Nagy súlyok a guggoláshoz, taposás nagy ellenállással, vagy nehezített kardió edzés a fenék megformálásához. A lényeg, hogy az alapjáraton nem létező izomzatot kell megteremteni… Ide akartam még pár jelzőt írni, de hát halottra nem fújunk parfümöt.

Nagy fenék Nem tudom megvan-e valakinek Ursula nővér a Dr. bubó c. rajzfilmből mert ha igen, akkor már tudjátok milyen feneket kell itt elképzelni, nem mellesleg  ez a klasszikus néger fenék is.  A nagy fenék általában széles csípővel és medencével jár, de a hátradomborodó típusnál sokkal, de sokkal szomorúbb a helyzet. A csípőcsont extra széles, de ha még ráadásul zsírpárnáik is vannak rajta, na akkor beszélhetünk arról a klasszikusan nagy kofferről. A legfontosabb ebben az esetben egy céltudatos, élethosszig tartó életmódváltás. A csípőcsontokat keskenyíteni ugye nem lehet, de optikailag az egész testet át lehet formálni, egy arányosabb test elérése érdekében. A széles csípőt a kerek nőies vállak, és az enyhén V alakú hát kompenzálhatja. Rendszeresen súlyzós edzések kis súllyal nagy sorozat számokkal, ússzál amennyit csak tudsz természetesen lábtempóval, kardió mozgásnak pedig  squash, tenisz és ha alkalom nyílik rá strandröplabda jöhet szóba mint tökéletes választás, a lényeg hogy olyan mozgásformát találj, ami gyors irány változtatássokkal jár. Ha tudsz fussál mindig füvön, vagy olyan terepen aminél ellenállásba ütközik a lábad. A lényeg a rendszeresség, a kitartás, és az intenzív edzések hetente legalább 4 alkalommal, egyébként tilos a bicaj, és a taposógép.

Zárásképpen még annyit üzennék a Velvet újságíróinak, ha egyáltalán lehet őket annak nevezni, hogy próbálják már meg ne minden cikkemet lelopni, és a tehetségtelen írói képességeikkel lebutítva azokat leközölni a saját oldalukon, mert kurvára szánalmas. Köszönöm.

Answer Questions


A bejegyzés trackback címe:

https://lifetilt.blog.hu/api/trackback/id/tr124116055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása