LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

RunTilt (Július 4. 19.00)


Margitsziget szökőkút Július 4 szerda 19.00

Kezdetben 19-en voltunk, majd jöttek a csoportra bontások, az egyéni rekordok, az egyik futáson a LifeTilt első párja is megtalálta egymást, majd a RunTilt országos méretű lett, végül az első grillpartyn majdnem felgyújtottunk benzinnel egy gesztenye fát.

DSCF5483.JPG

A kezdetben „csak fussunk egy Margitsziget kört”, mára már közösségi találkozó lett, ahol élet- és szemléletmódot váltott emberek megosztják egymással tapasztalataikat, és elmeséli mindenki a saját sztoriját sikerekkel, holtpontokkal, megvívott csatákkal, és végül önmagukkal szemben megnyert háborúkkal. Így a RunTilteken 11 hónappal az első futás után kialakult egy olyan isnspirációs tömeg, amiért a RunTilteken valójában olyan kurva jó hangulat van, mert mindenki mögött vagy már most teljesítmény van, vagy éppen most haladnak a céljaik felé, vagy kapják meg az utolsó energia löketet, ki-ki a saját programja előtt. Ez nem csak egy futás, és mint ahogy a LifeTilt sem a fogyásról szól, úgy a RunTilt sem kizárólag a futásról. Aki nem érti a LifeTilt lényegét, az a RunTiltét sem fogja. Itt nem őrült harcok vannak az első helyekért, hanem sportot szerető egymást segítő emberek. Nehéz ezt leírni, mert az életben a legjobb dolgokat egyszerűen nem lehet érzékeltetni, de nagyon sokat elmond a társaságról, ahogyan párokba rendeződve 3-4-5 fős csoportokban húzzák be egymást a célba. Ezért születik annyi egyéni rekord, és megannyi nagyon fasza teljesítmény.

Answer Questions


LifeTilt Generácíó (videó)

Answer Questions


Slim3 Bogi Vége -10.1kg

image (1)_1.jpg

Teljes képernyő rögzítése 2012.03.29. 03719_2.jpg

Bogi tipikusan az a nő, akit a férfiak többsége sűrűn és sokszor, a falhoz vágva bárhol, bármikor… A csajnak valami hihetetlen erotikus kisugárzása van, de mondjuk volt már akkor is, amikor még castingokra járkált abban az állapotában, amit a kezdő képén is lehet látni balra.  Minden embertípusnak megvannak a kapaszkodói adottságához és élethelyzettől függetlenül. Ilyenek a kis farkú férfiak, akik a „nem a méret a lényeg, hanem a technika számít" féle bullshittel élik túl a fehérnek született kínai létüket.  Semmivel sem jobbak a kövér nők sem, akik persze megmagyarázzák maguknak, hogy amit csinálnak vagy amilyen életformát élnek, az valójában miért is nem egy hatalmas tévedés. Ezek a nők hajtogatják, hogy igenis vannak olyan férfiak, akik kifejezetten szeretik az olyan típusú nőket, akik úgy néznek ki mint Jabba a Pizza Hutban, meg különben is, ő így érzi jól magát a bőrében. Megmondom őszintén én ezt simán elhiszem. Mármint azt, hogy néhány nő ebben tényleg hisz, és valóban így gondolja. De tovább megyek, mert én még azt is elhiszem, hogy pár csöves a nyugati pályaudvar aluljárójában végtelenül szabadnak érzi magát, és megvan róla győződve, hogy ő most jól kibaszott a rendszerrel és neki nem parancsol senki. Nagyon nagy hiba ilyen típusú álmokba ringatni magunkat, mert van az úgy, amikor az ember nem kel fel belőle időben, persze könnyebb ébren álmodni, mint az álmokat verejtékes munkával megvalósítani.

Slim Vivi egyik futásunk után a 60. nap környékén feljött hozzám. A gépemen az ő bejegyzését szerkesztettem, és Vivi elkezdte nézegetni a kezdő képét majd e a következőket mondta, vagy valami hasonlót már nem emlékszem pontosan. „Úristen hallod ezt nem hiszem el undorító, de hogy néztem már ki”. Pedig az is Vivi volt, csak éppen 2 hónappal azelőtt. Vivien a régi énjét nézte megdöbbenve, pedig amikor abban a testben élt fel sem tűnt neki hogy mit művelt magával, és hogy valójában mennyire fosul nézett ki. Nem fogta fel, mert mindennap látta magát, a környezete megszokta hogy így néz ki, idegenek meg csak nem mennek oda hozzá, hogy te figyelj már kisanyám, nem zavar hogy úgy nézel ki mint egy mezőgazdasági vontató ?

Answer Questions


Új Generácíó 3

564930_10150938641022290_351478125_n.jpg

Mára már 100-nál is több olyan blogot regisztráltak amit a Lifetilt inspirált, vagy annak hatására jött létre. A politikai közvélemény kutatási adatok 1000-1500 ember megkérdezésével zajlanak, ennek ellenére ijesztő pontossággal jelennek meg ugyanazok az arányszámok 3 millió szavazónál, mint 1500 megkérdezettnél. Jelen esetben kicsivel több mint 100 blogról beszélünk, de ahogyan az intézményesített tolvajoknál az országházban, úgy a Lifetiltes blogoknál is tökéletesen működik, a kis mintából rálátás a nagy egészre elve, azaz ahogy az életben a nők milliói viselkednek egy diéta alatt, az hibátlanul megjelenik a neten regisztrált női blogoknál is. A Tiltes blogok 60%-a nem működik tovább 1 hétnél, pedig mindegyik blog akkora lendülettel megy neki a programjának mint Viktor apánk a 2010-es kormányzásnak.  

Hangzatos nevek, átszellemült elhatározások, dühös kijelentések, hatalmas fogadkozások, aztán amikor tenni is kellene valamit nem csak pofázni, akkor persze vannak nagy földbe állások, és hirtelen megszűnő bejegyzések, mert az ugye mindenki számára egyértelmű, hogy aki nem vezeti a blogját, főleg ha csaj az illető akkor az bizony nem azért van mert nincs ideje írni, hanem mert már a második napon megadta magát a programnak és éppen valamelyik fürdőszoba tükre előtt siratja a nem létező életét. Egy átlagos basic nő közlés kényszeres. Ami éppen körülötte zajlik, legyen az a legjelentéktelenebb dolog is, éveket képes beszélni róla, főleg ha az a külsejéről szól. Ezért ha egy nő nem írja a blogját, nem csinálja a programot, de ha igen és sikereket ér el, akkor még a tetves reggelijét is kidekorálva, a környezetet gondosan beállítva lefotózza tolja fel a blogjára. A dolgok láttatása, a felszín látszata, a társadalmi státusz mindennek előrébbvaló dekralálása. Anyám ennek az egésznek a legdurvább megjelenése, mert ő az a nő, aki például kitakarít mielőtt jön hozzánk a bejárónő, mert nehogy már kosz fogadja a takarítónőt mert mégis mit gondolna róla. Elképesztő komolyan mondom.

Answer Questions


LifeTilt a NeoFm-en

IMG_601623.jpg

 

Answer Questions


Slim3 Reni Vége -17.1kg

SAM_16942.jpg

SAM_169423.jpg

Answer Questions


RunTilt Futás Június 12. Kedd 19.00


Budapest Június 12 kedd 19.00 Margitsziget szökőkút 

RunTilt a Facebookon 

Answer Questions


Slim3 Móni Vége -10.4kg

thanandnow (1).jpg

thanandnow (1)3.jpg

Answer Questions


Slim3 Fruzsi Vége -8.7 kg

Teljes képernyő rögzítése 2012.03.29. 037192.jpg

SAM_0661k223_1.jpg

Answer Questions


Zyzz Sequentia

zyzzz foto1_1.jpg

Úgy látom a Zyzz Project hatására kezdenek megérkezni a 3 napos OKJ tanfolyamos személyi edzők is, akiknek már a mozgásuk és stílusokból is jól kivehető az a fajta viselkedésforma, amit a köznyelv csak tudálékos faszfejként definiál.  Ez a típus a leginkább megmosolyogtató, ugyanis ez a réteg a leginkább hajlamos arra, hogy a frissen szerzett „tudásukkal” végig bazseválják a fórumokat, és attól  élveznek a fürdőkádba, ha lehetőleg minél többször leírhatnak olyan szakszavakat, hogy katabolizmus, ATP képzés, vagy éppen glükóz lebontás. Ez mind nagyon szép és tényleg tök jól hangzik, messziről még el is hinném, hogy valóban értenek hozzá, de hát a present perfect ismeretétől még senkiből nem lett szinkron tolmács. A testépítés egy összetett folyamat, amit egyénre bontva kell felépíteni, azaz ami a könyvekben le van írva, az nem biztos, hogy egy az egyben átmenthető a mindennapok edzéseibe és ráhúzható az összes embertípusra. Figyelembe kell venni kismillió részletet és ahhoz kialakítani az edzéstervet, amiből később összeáll az a nagy egész, ami bár néha úgy tűnhet ellen megy a könyvekben leírtaknak, de az egyén, és a fejlődés szempontjából mégiscsak a legideálisabb és a leghatásosabb választás. Edzettségi szint, fizikai állapot, súlyfelesleg, életritmushoz igazított terhelés, formába hozó időszak, gyakorlatok és sorozat számok, hogy csak pár dolgot említsek, ami befolyásolhatja és alapjaiban határozhatja meg egy edzésterv elkészítését, de még így is szinte biztos, hogy menet közben változtatni kell majd rajta. A Zyzz Project 176 napos rendszere  ezeknek figyelembevételével lett felépítve és bár elismerem, néha úgy tűnhet hogy hatalmas kontárság folyik itt, de mindenkit megnyugtatok, a végén majd mi leszünk azok akik mások kertjébe húgyoznak, már ha az eredmények is minket fognak igazolni. Ha nem, hát igérem én leszek az első, aki azt mondja majd „bocs gyerekek nem a rendszerben van a hiba, hanem tényleg én vagyok ilyen segghülye a  testépítéshez.”  

Kezdetek

Furcsa dolog ami velem történik. Elkezdtem írni egy blogot két edzés között és munkából hazajövet, majd eltelt egy év, és azon kapom magam, hogy felelős vagyok nem 5, nem 10, és nem is 100 ember mindennapjaiért. Nagyon sokan számítanak rám, a bejegyzésekre, és ami a legrosszabb, úgy érzik én más, vagy esetleg jobb vagyok mint az átlag. Az írásaim amiben megbízhatnak, a személy aki erőt ad nekik. Kezdetekben csak a programhoz, majd észrevétlenül az idő múlásával a mindennapokhoz is. A Nők Forradalma c. bejegyzés után például levelet kaptam egy 34 éves nőtől,  amiben az állt, hogy a bejegyzés hatására 5 és fél év után kilépett a jelenlegi kapcsolatából és köszöni hogy felnyitottam a szemét. Felelősség ez és egy olyan teher, amit én soha nem akartam magamra vállalni, de úgy látszik ez egy járulékos állapot, ami alól nem lehet kibújni és ami elől nincs menekvés. Van pár ember az életemben akiket én is tisztelek, és egy kezemen megtudom számolni kik azok akikre példaképként tudok tekinteni.  A baj csak az, hogy ezek az emberek semmiben sem különböznek azoktól, akik nap mint szembe jönnek velem a Deák Téren, mert mindenki csak ember, akiknek vannak gyenge pillanatai kétségbeejtően passzív időszakai, és alkotásra képtelen periódusai. Ezek az emberek valamit letettek az asztalra és azzá váltak akikké, de velük legtöbbször csak akkor találkozunk amikor kilépnek a színpadra, de akkor már nem, amikor a színfalak mögött az életen elgondolkozva a mindennapok  harcába belefáradva, magukba roskadva, egy cigire rágyújtva csak úgy elvannak a kulisszák mögötti mosdóba.

Answer Questions


Slim3 Zsani Vége -12.2 kg Az esküvő után...

526283_2831651049980_1820258648_1650588_176241083_n.jpg

                                                    Zsanett 

lifetiltvége3.jpgA mai nappal vége a 70 napos lifetilt programomnak, és utoljára írok beszámolót a tapasztalataimról. A lényeget leírtam már az előzőekben. Azt, hogy nem volt szenvedés, nem volt koplalás, nem volt sírás és fogcsikorgás. Voltak nehéz pillanatok, voltak lemondások, igen. De volt eredmény, volt értelme, és volt rengeteg pozitív visszacsatolás. 70 nap alatt visszakaptam a régi önmagamat, aki kicsattanó energiával, jókedvűen és önbizalomban megerősödve ugrik bele az XS-ses pólókba :) A lényeg persze nem ez, lányok, hogy ki hányas pólót hord. Bár nem szeretnék nagyképűnek tűnni, én a lifetilt előtt is nagyon sok bókot kaptam a külsőmre, még az L-es pólókban is, de valami mégsem volt okés. Ha leültem egy tárgyalóasztalhoz, feszengtem, hogy eligazgassam a blúzomat az úszógumimon, a strandon, ha lehetett, törölközőben nyomultam, és még otthon, a barátom férjem előtt sem voltam felszabadult, ha nem takart valami a megfelelő helyeken.  

Én ezektől a frusztrációktól és feszengésektől akartam megszabadulni, és elérni azt, hogy saját magamnak megfeleljek. Ez pedig nem kizárólag az esküvő miatt volt, de hát évek óta mindig elsejétől kezdtem a fogyókúrát…(egészen hatodikáig tartottam), de az esküvő, az esküvő, azt nem lehet halogatni.   

 

Most jól érzem magam a bőrömben, habár még nagyon jól tudom, hogy van mit alakítani. Az esküvőnk fantasztikusan sikerült, csodás volt minden, és igen, ehhez az is kellett, hogy magammal is ki legyek békülve, és ne feszengjek, a tokám / hónaljhájam / úszógumim / konyhás néni karom miatt.  

Szóval Lányok, látjátok, a lifetilt nem a bölcsek köve, mégcsak nem is kaparós sorsjegy, hogy az egyiknek bejön, a másiknak nem. A lifetilt kurva egyszerű. És éppen ezért nagyszerű. Mert aki megcsinálja, annak garantált a siker.Köszönök mindent Tomi.

Answer Questions


Lifetilt Awards 2012

A LifeTilt Awards az év fogyása díj ami egy olyan esemény a blogon, ami értékeli a változást, és nem utolsó sorban egy ösztönző program is, aminek a legjobbjai lesznek díjazva Szeptemberben. A jelentkezők közül az Awardsra 16 ember lesz kiválasztva, akik közül egy valaki megnyeri az év fogyása díjat, egy profi fotózást, és nem utolsó sorban az 50.000 forintos fődíjat.

Az Awardsra 16-an kerülnek be, és az esemény folyamatosan követhető lesz a LifeTilt Facebook oldalán, és itt a blogon is. A verseny lebonyolítása, és az hogy végül is kié lesz a 2012-es átalakulása cím, azt ti fogjátok eldönteni, és a blogon megfordult emberek szavazatai. 

Szavazni fog a 9 Slim, 9 törzsolvasó, Dani, Laura, Petra, az addigra véget ért fenékformáláson átesett csajok, és az olvasók is Facebookon, akiknek a szavazata 6-ot számít majd. Az Awardsra te is bekerülhetsz, amihez nem kell mást tenned csak nevezned a versenyre.

                                                            Nevezés

Küld el a programmal elért változásodat a bence@lifetilt.hu email címre Szeptember 15-ig.

Csatolj mellékelve két képet magadról a fogyás előtti, és a fogyás utáni állapotról, és hogy hány kilót fogytatok.

A Lifetilt Awards díjazása

1.helyezett 50.000 HUF + ajándék csomag + portfólió

2.helyezett 25.000 HUF + portfólió

3.helyezett 10.000 HUF + portfólió 

Kezdjétek el ha még nem kezdtétek, küldjétek el ha már túl vagytok rajta, a díjátadóig még több mint 105 nap van, ezalatt az idő alatt még bármit elérhettek... 

tilt01.png 

Answer Questions


A koszorúslány -13kg

ADI_1.jpg

Adrienn a LifeTilt blog menyasszonyával Zsanettel kezdte a programot 70 nappal ezelőtt, mivel ő volt az egyik koszorúslány az esküvőn, és 15 kiló felesleggel elég nehéz elkapni a menyasszonyi csokrot... Zsanett azóta már feleség, Adri meg elkapta a csokrot... 

Answer Questions


Slim3 Ádi Vége -12.7kg

ádi50.nap.jpg

ádi50total.png

Ádi fogyasztása ezzel befejeződött. Leszedtük róla a felesleget, és innentől kezdve már fokozatosan építjük rá fel az izomzatot megemelt kaja mennyiséggel, a futások elhagyásával, és egy teljesen megváltoztatott kondis edzésprogrammal. Ádi 70 napjába ez a változás már nem fog beleférni, azaz a Slim programon belül nem követhetitek rajta a változást, de Ádi Szeptember környékén visszatér a blogra a többi Tilten átalakult emberrel, egy "mi történt velük azóta" bejegyzés sorozat keretein belül. Itt lesz mindenki Petrától kezdve az első évados Slimeken keresztül egészen a mostani szereplőkig. Ádi nagyon eltökélt nem akar megállni ezen a ponton hanem izmokat szeretne, ami egy férfinél olyan alap tulajdonság, mint egy nőnél a totális tájékozódás képtelenség...  

Answer Questions


Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása