LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

A koszorúslány -13kg

ADI_1.jpg

Adrienn a LifeTilt blog menyasszonyával Zsanettel kezdte a programot 70 nappal ezelőtt, mivel ő volt az egyik koszorúslány az esküvőn, és 15 kiló felesleggel elég nehéz elkapni a menyasszonyi csokrot... Zsanett azóta már feleség, Adri meg elkapta a csokrot... 

Többen is írtatok Nekem, áruljam már el a TITKOT, hogy sikerült visszavinni a malacjelmezt a kölcsönzőbe.Az én sztorim évekkel ezelőtt kezdődött, majd jött a LifeTilt, és az első slimes program… Tomival télen egy találkozó, egy segítő szándékú beszélgetés a diétához, amit pontosan 10 napig sikerült tartanom.  Sajnos kudarcba fulladt, mint megannyi korábbi próbálkozás hozzáállásbeli problémák miatt.  

Ezúttal viszont máshogy alakult J

A legtöbben gondolom azt várjátok, inspiráló bejegyzés következik a lemondásokkal teli hetekről, a nehéz edzéssel töltött pillanatokról, a jellemformálás és kitartás rögös útjáról, konklúzióként egy szebb testben újjászületett problémák nélküli elégedett nővel . Lehetett volna ez egy ilyen 10 mondat is, DEH…. nem. 

Nem szeretném Tomi mondatait ismételni  az önbizalom nélküli, önértékelési gondokkal küszködő husi nők mindennapos vívódásairól, látjuk ezt épp eleget a családban, baráti körben, munkahelyen, meg persze az ismerőseink ismerőseinek ismerőseinél. Ami biztos és amit nem lehet elégszer elmondani, hogy a saját magaddal szembeni elégedetlenség kihatással van az életed minden területére. Az összes jámbor Jack körülötted, a munkád, a családdal való kapcsolatod tükröt tartanak eléd. Dobnék egy utolsó közhelyet, miszerint ezen csak TE tudsz változtatni. Nem a csodadiéták, nem ez a blog… nem a 26. slim versenyző 3,5 napos étrendje, csak TE! A Lifetilt kétségkívül erőt adott és segítségemre volt az elmúlt időszakban,  vannak olyan bejegyzések amiket heti rendszerességgel elolvasok, de nem foghatja senki a kezed napi 24 órában. 

DSC00409 (1) másolata.JPG

Hónapok óta olvasom a blogot, ahogy évek óta „olvasok más blogokat” is azt várva, megadják a kezdő lökést, kitartást, elszántságot a világmegváltó 2-3 hónap diétával és edzéssel töltött (ahogy  a már lefogyott, ill. fogyásban lévő emberek véleménye szerint) álomszerű és sose volt még ilyen könnyű mindennapjaihoz, hogy aztán én is amolyan boldog mintapolgár legyek aki lovagolni meg vitorlázni jár hétvégente. Sajnos, amíg én a szexet, az evést és az alvást tartom az univerzum összetartó erejének, bárhogy nézem, nem lehet olyan örömteli ez a **** diéta. De ha úgy érzed boldogtalan vagy és ez némiképp a testedre vezethető vissza, akkor kapcsold ki a gépet, kelj fel és húzzál el futni.  Éljétek az életeteket és ne pedig csak „olvassátok másokét”.   (igen, ez nekem is fájt. ) Ezzel nagyjából vége is a könnyes sikersztorimnak, annyi technikai jellegű információt adnék, hogy nem követtem pontról pontra egyik slim diétáját sem, de jó alapot adtak a saját mindennapos étrendem kialakításához, ami nem 70 napra szól, hanem sokkal többre… Nem mondom , hogy nem ettem félre, nem mondom, hogy nem ittam félre ,h nem szexeltem félre, de az biztos, hogy heti 6- 7 alkalommal lementem a  *** konditerembe és ha csak 20 percet is (mert épp nem volt hozzá semmi kedvem) akkor is ott voltam és tettem érte minden áldott nap, hogy most elégedettebben nézzek a tükörbe. 

Sok sikert kívánok Mindenkinek a programjához és köszönet Tominak a motiváló bejegyzésekért és az egész szellemiségért amit a Lifetilt képvisel. 

120976-1600x12003.jpg

Answer Questions


A bejegyzés trackback címe:

https://lifetilt.blog.hu/api/trackback/id/tr44558400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása