LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

P4P edzés mell-bicepsz

  

 

Végeztem egy kis közvélemény kutatást, amolyan női gerjedelem faktor mérést az ismerőseim között arról, hogy a bicepsz és mellizom milyen hatással van rájuk mint nőkre. Nagyjából húsz csajt kérdeztem meg, és a legnagyobb meglepetésemre messze nem azokat a válaszokat kaptam, mint amire számítottam. Ugyanis teljesen meg voltam győződve arról, hogy ami a nőknél a fenék és a comb, az a férfiaknál a mell és a bicepsz. Minden lánynak ugyanazt a kérdést tettem fel ami úgy hangzott, „egy férfin a bicepsz és a mellizom látványa milyen hatással van rád és mit vált ki belőled ?” Erre alapvetően két féle választ kaptam. Az egyik tömörülés vastagon leszarja az izmokat, mert körülbelül csak százszor fontosabb a kisugárzás, a humor, és a személyiség, majd ha ez megvan, utána már bónuszként természetesen beindulnak az ösztönök is a fent említett izomcsoportokra. A másik nagy csoport szerint igenis fontosak ezek az izmok, de nem maga a látvány, hanem mert erőt sugall, és így a nők biztonságban érezhetik magukat a férfi mellett, és többek között ettől is érzik magukat nőnek egy férfi mellett meg ilyen faszságok.  Aztán volt pár csaj aki konkrétan a kérdést sem értette meg vagy képtelen volt egy összefüggő összetett mondatra, de mint mindig most is a legjobb választ az egyik kedvencem adta. 

 Mellizom

 

A mellizom edzésnél, a mell izmait négy részre osztjuk. Alsó, felső, belső és külső részre. Ezekre nem ártana mindre külön edzeni, mert ha nem teszitek formátlan lesz, lapos marad, vagy aszimmetrikus lesz. Így van ez mondjuk minden izomzatnál, de a mellizomnál a helytelen edzés miatti deformáció a leglátványosabb. 

 

 

Bicepsz

A bicepsz izom két részre osztható, felső és alsó részre. Az edzésükkel a gömb formát kéne elérnünk, ami elválik alul a könyök hajlat belső részétől, és felül a váll elülső részétől. Nőknél nyílván nem ez a cél, de ők nem is úgy edzenek rá mint a férfiak.

 

 

 

A sorozat következő részében a hát és a tricepsz edzései lesznek. Majd a sorozatot a vádli az alkar és a nyak izmaival zárjuk. A Schalke 5-2-re alázta az Intert Milánóban, amit már csak azért sem értek, mert éppen a kiesés ellen küzdenek az amúgy sem acélos Bundesligában, egy 36 éves csatárral harcolva. Képtelen vagyok erről beszélni többet, és nem csak azért mert ez a meccs elvitte a tippmixemet. 

Azt egyébként tudtátok, hogy minden sugárút Fukusimába vezet ?...

 

Answer Questions


A bejegyzés trackback címe:

https://lifetilt.blog.hu/api/trackback/id/tr972809389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása