LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

LifeTilt Awards - Válasszatok Példaképet

ági másolata.jpg

Először is gratulálok mindenkinek, aki felfogta régi éne elhízott létének szomorú voltát, és elég ereje volt hozzá, hogy változtasson a külsején, és ezzel ez együtt az egész életén. Sokkal többek vagytok most, mint akik akkor voltatok, és remélem most már elhiszitek, hogy még mindig sokkal több van bennetek annál, mint amit valaha is gondoltatok magatokról. Férfiak, nők, idősebbek és fiatalok, más-más célokkal, más indittattásból, valaki másért, vagy éppen saját magunkért. A történetek különbözőek, de ezek vagyunk mi. Különbözőek, teljesen más életutakkal, de a cél ugyanaz és mindig is az marad, ez pedig nem más mint a változás, a folyamatos fejlődés, a határaink megkeresése ami nélkül nincs értelme az életnek. A 16 döntőst megpróbáltam úgy összeválogatni, hogy a lehető legtöbben azonosulni tudjanak velük. Egy 35-40 kilós fogyás, egy alig 8 kilós mínusz utáni alakformálás, újrakezdeni mindent túl az ötvenen, és kihozni magunkból a maximumot huszonévesen. Erről szól az Awards, és ezeknek a történeteknek a bemutatásáról.

Mindenki a saját démonaival küzd, amit sokféleképpen címkézhetünk. Gyengeség, kétségek, bizonytalanság, komplexusok, kishitűség, az álmaink feladása, és végül a beletörődés, ami a halálnál is rosszabb. Az elkövetkezendő 3 hét arról a 16 emberről fog szólni, akik megküzdöttek ezekkel a démonokkal és győztesen kerültek ki az emberi képességet leginkább próbára tevő csatából. Legyetek rájuk büszkék mert megérdemlik az elismerést, és azzal hogy itt vannak és vállalták magukat, sokkal többet tettek annál mint hogy megszabadultak pár felesleges kilótól. Ők képviselnek titeket, ők mutatnak utat és ők azok akik bebizonyítják mindenkinek,  bármit el lehet érni csak akarni kell, és nem feladni akkor sem, amikor a legnehezebb, vagy amikor nem látod az utad végét. A LifeTilt egy folyamat, fejlődés minden tekintetben, és pontosan ezért olyan erős ez a közösség. Erős, magabiztos, önmagukkal szemben igényes, és büszke emberek közössége, akik kortól, nemtől, és élethelyzettől függetlenül képesek voltak változtatni az életükön.  

Büszke vagyok rájuk, és büszke vagyok mindenkire, aki a „jó ez így” és a poshadt állóvíz állapot helyett a fejlődést, és a LifeTilt módszert választotta az elmúlt másfél évben. Kibaszott nagyok vagytok mindannyian, és soha ne felejtsétek el, nem vagytok egyedül.

Az Awards szabályai és lebonyolítása.

A 16 embert ugyan én válogattam össze, de innentől kezdve az én szerepem véget ér, és az olvasók fogják eldönteni, végül ki nyerje 2012-ben az év LifeTiltes átalakulása címet, és vigye el az 50.000 forintos fődíjat és egy portfólió fotózást. Szavazni az átalakulásokra Facebookon lehet, a csoport képek alatt. 

Első körben 4 csoport lesz, és minden csoportban 4 átalakulás lesz összesorsolva, ahonnan a 2 legtöbb szavazatot kapó továbbjut a legjobb 8 közé.

Negyed döntőben párbajok lesznek, ahonnan a legtöbb szavazatot kapó továbbjut az elődöntőbe a legjobb 4 közé

Elődöntőben szintén párbaj lesz ahol a legtöbb szavazatot kapó továbbjut a döntőbe.

Döntő Az utolsó szavazás ami eldönti a mindenség sorsát

unknown2.jpg

Szavazni fog továbbá a Slim3 első évadából Adrienn, Vivien és Erika

adrikicsi.jpg

A Slim3 második évadából Móni, Bogi, Fruzsi, Zsanett, Reni és Ádi

553800_3976167036842_1013580357_n_3.jpg

Laura

306228_10150817353171141_1310927586_n.jpg

Valamint 7 törzsolvasó, akik szinte az indulás óta követik a Tilten zajló eseményeket, és a mai napig itt vannak.

Püspök Dóri: A blog első lájkolója akit nem ismertem. (21. lájkoló)

Fok Adrienn: Konkrétan ezzel a lánnyal találtuk ki 2011 Január 14.-én éjjel a LifeTilt nevet, amikor is beregisztráltam a blogot. Nagy mértékben ennek a lánynak köszönhető, hogy végül nem Eddzem Faszom Megáll lett a blog neve.

Evi Benis-Zeibig: Nem tudom már pontosan hanyadik lájkoló volt, de 50-ben volt az biztos. Különleges személy ő nekem, és egyfajta múzsaként gondolok rá a mai napig. ha ő lájkol a blog jó irányban halad. ha nem, akkor mindig változtattam valamin, és ez idáig mindig bejött. Van egy unokahuga aki mellesleg kurva jó nő. Na őt például személyesen is ismerem.

Szkíta Zoltán: A LifeTilt közösség meghatározó tagja. Tavaly május óta tagja a Tiltnek, és a RunTiltek megkerülhetetlen szereplője. A RunTilteken futotta több év kihagyás után első métereit, majd átalakulása után futócsoportot szervezett, ami mára már 80-nál is több tagot számlál. Indulóként részt vesz az Awardson, természetesen magára nem szavazhat.

Erdélyi Zsuzsi: Ő az egyetlen, aki az összes RunTilten megjelent. Ő tervezte a LifeTiltes bugyikat, és a hamarosan kapható női RunTiltes felsőket is. A faszom se tudja már hanyadik lájkoló volt, de majd megkérdezem tőle hátha ő emlékszik.

Gazdagné Ványai Ildikó: Ha láttatok már igazi, őrülten szexi, borzalmasan jó MILF-et, akkor ő az. 

Coco Ni Rocha: Az összes Tilten futó projectből kivette a részét, és mindig számíthatok rá. Ha kell fotóz, ha kell kamerázik, és szinte minden Tiltes eseményen jelen van. Nem szereti a nyilvánosságot, ezért nem is írnék róla többet, mindenesetre ezúton is köszönök neki mindent.

Hát ezek vagyunk mi, és ez a LifeTilt Awards. Szavazzatok Facebookon ha eljön az idő, és válasszatok példaképet.

Answer Questions


A bejegyzés trackback címe:

https://lifetilt.blog.hu/api/trackback/id/tr254795226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása