LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

Slim3 Ádi Vége -12.7kg

ádi50.nap.jpg

ádi50total.png

Ádi fogyasztása ezzel befejeződött. Leszedtük róla a felesleget, és innentől kezdve már fokozatosan építjük rá fel az izomzatot megemelt kaja mennyiséggel, a futások elhagyásával, és egy teljesen megváltoztatott kondis edzésprogrammal. Ádi 70 napjába ez a változás már nem fog beleférni, azaz a Slim programon belül nem követhetitek rajta a változást, de Ádi Szeptember környékén visszatér a blogra a többi Tilten átalakult emberrel, egy "mi történt velük azóta" bejegyzés sorozat keretein belül. Itt lesz mindenki Petrától kezdve az első évados Slimeken keresztül egészen a mostani szereplőkig. Ádi nagyon eltökélt nem akar megállni ezen a ponton hanem izmokat szeretne, ami egy férfinél olyan alap tulajdonság, mint egy nőnél a totális tájékozódás képtelenség...  

Ádi

50 nap. A program elején még iszonyatosan távolinak tűnt ez a dátum, meg az egésznek a vége, most meg azt kell észrevennem, hogy mindjárt itt a 70. nap és véget ér a dolog. Furcsa érzések keringenek bennem ezzel kapcsolatban. Egyrészről várom, hogy végre olyat is ehessek, ihassak néha, amit most nem szabad (pl megegyem azt a bizonyos hamburgert borral), másrészről viszont sajnálom, hogy nem lesz több közös futás keddenként a Városligetben. Ezekre a közös megmozdulásokra ugyan nem mindig tudtam kimenni, de mikor kint voltam, mindig jó társaság volt, jó hangulat és jó volt látni, ahogy teljesen idegen emberek jönnek el és futják velünk a kilométereket, és küzdik fel magukat a dombra. Hiányozni fog.

A vizsgaidőszak kezdetével kicsit bajosabb lett az edzések beiktatása, de igazából minden csak akarat kérdése. Ha nagyon akarja az ember, a nap végén, hullafáradtan is le tud menni az edzőterembe és végig tudja csinálni a feladatait. Minden csak rajtunk múlik. Ha ezt elhiszitek, akkor tényleg mindent meg tudtok csinálni, amit elterveztetek.

A képek elkészítése előtt kicsit féltem, hogy semmilyen változás nem fog látszani (úgy látszik ez nálam már rendszeres gondolat), de aztán látva az eredményt, kicsit megnyugodtam. A változás nem akkora, mint 15. és a 30. napos képek között, de továbbra is elég ahhoz, hogy lássam értelmét ennek az egésznek és akarjak tovább fejlődni. Nagyjából már meg tudom becsülni, hogy kb milyen lesz a végeredmény és ennek tudatában még biztosabb vagyok benne, hogy a program végeztével is viszek tovább egy hasonló életmódot. Ha már idáig eljutottam, nem fogom hagyni, hogy olyan szép kerek mellek nézzenek velem farkasszemet velem a tükörből, mint pár héttel ezelőtt. Bár így utólag belegondolva a férficsöcsnek is megvan a maga célközönsége, csak nem biztos, hogy én velük mozognék együtt szívesen.

Aki most vágna bele esetleg egy hasonló programba, annak azt tanácsolom, hogy válasszon magának célt, motivációt. Tök mindegy, hogy az egy csaj, egy pasi vagy az önmagunk által állított elvárások, csak legyen mibe kapaszkodni. Ahogy egy kommentelő írta valamelyik beszámolóm alá, ha én meg tudom csinálni, akkor bárki. És tényleg.

Én meg folytatom tovább, ahogy eddig is. Innen vissza már nem fordulok. 

 

Answer Questions


A bejegyzés trackback címe:

https://lifetilt.blog.hu/api/trackback/id/tr724558410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása