LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

VV Kinga Fogyása (?)

0012.jpg

Azt már igazán megszokhattuk az RTL Klubtól az elmúlt pár évben, hogy a műsoraik tartalmilag a nézők számára annyira van pozitív hatással, mint az AIDS vírus Freddy Mercury szervezetére, na de hogy a Camponában tanyát verő análsakálok minden területen csak a hülyeséget képesek ránk okádni magukból országos lefedettséggel, ahhoz már aztán tényleg művészet kell. Történt ugyanis a napokban, hogy a Való Világ szőke lamantinja a Fókuszban tett eleget szerződéses kötelezettségének, és a téma mi más lett volna, mint Kinga felkészítése élete álmára, azaz hogy a Playboy címlaplánya lehessen Áprilisban. Gondolom nincs olyan lakos az országban, aki ne szurkolna Kingának két végtörlesztésre váró számla befizetése között, és ne drukkolna szívből, hogy a Playboy aktuális kurva mustrájáig le tudjon adni 25 nap alatt 14 kilót, amit magára pakolt az elmúlt fél évben két hiszti rohama között. Mindenesetre a Playboy grafikusai felkészülve várják az előttük álló feladatot, bár Zalatnay Saci óta tudjuk, hogy nincs az a test, amit ne lehetne fossá retusálva eladhatóan a nép elé tárni. A műsor központi témája tehát Kinga fogyása volt és azon belül is az, hogy ehhez milyen módszereket használ, kik segítenek neki ebben a folyamatban, és úgy általában hogyan készül fel a címlap fotózásra…

A műsor úgy ahogy van tönkretett szellemileg, de ezzel az eshetőséggel mindenképpen számolnia kell annak aki odakapcsol az RTL Klubra, de most nem is ez a lényeg. A Kinga fogyását bemutató 7 perc tökéletesen bemutatta mit nevez az értelmező szótár tömör faszság címszó alatt, ezzel egyébként tökéletesen félrevezetve és becsapva a nézőket. Érdemes megnézni a műsort, mert olyan gyöngyszemekkel találkozhatunk benne mint például:„célzottan, elektromos árammal paszirozzák ki a felesleges lerakodásokat. Csak onnan fogy és persze gyorsan, ahol a rejtett tartalékai vannak”  Már ezért a mondatért kiszabhatna rájuk a médiatanács egy laza pár milliós büntetést a fogyasztók megtévesztése miatt, de persze itt még nem ért véget a történet, a kabaré folytatódik, amikor is egy elektromos kapcsolót tekergető nő megszólal és képes ilyeneket kimondani, hogy „a térdedből például 5 centis térfogatcsökkenés és 6kg mínusz várható…” Kurvaélet hát az egész riportot úgy ahogy van kimásolhatnám akkorát üt benne minden egyes szó. Komolyan mondom a pofám leszakad. Ezután jön egy váltás és Miló Viki edzőtermében vagyunk. Szeretném leszögezni, ha Kinga valamitől fogyni fog, az kizárólag Miló Vikinek, és az ott vezényelt kemény edzéseknek lesz köszönhető, de ismerve ezt a hisztis picsát 20 perc kardio után keresni fogja az öltözőben a székely káposztás fazekat.

fokusz 3.png

A Miló Vikis edzés után jön a következő sarlatán módszer, csak hogy a női agyakban biztosan el legyen raktározva, hogy Kiskegyeddel a kézben fekve is le lehet adni 14 kiló felesleget egy matracon fetrengve. Az újabb fantasztikus vívmány a nyirokpont masszázs névre hallgat, és ebből a részből is idéznék most egy kicsit, csak hogy a maga valójában érezzétek ti is ezt a tömény higitatlan borzalmat. „az előző géppel összetört zsírsejteket ezzel a géppel a szervezetedből a nyirokrendszeren keresztül kihajtjuk, és a felgyülemlett méreganyagokat is” Ezután jön az évtized mondata. „Lehet hogy csak 5 kilót fogsz fogyni, de 3 !!!!! ruhamérettel kevesebbnek fogsz TÜNNI, mert ez a gép tömöríti a zsírsejteket és a szöveteket is”. Ennél a pontnál belehánytam a parabola antennába, mert ilyen a földön nincsen, mert ez már tényleg az a szint, ami alatt már csak az EZO tévé pénzenergiát küldő seggfejei vannak. De ne ragadjunk le itt inkább térjünk ki arra, hogy miért is basztam fel az agyam ezen ennyire, már a nyilvánvaló kreténségeken kívül.

Kevesen tudják, de a Fókusz egy műsornak álcázott marketing magazin, amibe a cégek, celebek, és vállalkozók bevásárolhatják magukat, mintegy reklámidőt véve maguknak egy 7 perces sztori erejéig, ami köré egy aktuális történetet kreálnak, hogy ne legyen annyira feltűnő. Ebbe a Kingás riportba a két fogyókúrás módszer is így került be, ami nekik később bőségesen meg fog térülni. Ez a két módszer azonkívül hogy szart sem ér és kidobott pénz az ablakon úgy kerülhettek be a műsorba, hogy szerződést kötöttek a Kingával, hogy ingyenesen lekezelik őt 1 hónapig, plusz némi pénz is becsorgott a kasszába, cserébe kapnak egy ilyen megjelenést főműsor időben az RTL klubon. Ismétlem egy tudatosan felépített marketing fogásról van szó, mert Kinga természetesen nem fog lefogyni április közepéig 14 kilót és messze nem lesz címlaplány képes, de az Áprilisi Playboyban egy közel tökéletes testű Kinga fog ránk vigyorogni, de mint említettem már Zalatnay és Liptai Claudia óta tudjuk, hogy mikre képes a photoshop.

fokusz3.png

Az első kiindulási pont, hogy 1 hónap alatt lehetetlen 14 kilót fogyni. Még Béres Alexandra és LifeTilt módszerrel sem lehetséges, nemhogy ilyen nyirokpont faszakodásokkal, meg zsírsejt összetöréses kúrákkal. Miló Viki letud Kingárol szedni 1 hónap alatt kőkemény edzésekkel, 50-60 perces kardiokkal nagyon max 6 kilót, feltéve ha a csaj szigorúan tartja a diétáját, de még így is marad rajta 8 kiló pluszban, ami nem igazán Hugh Heffner kompatibilis üzemmód, és itt jönnek be a grafikusok és a profi retusálok.

A második lényeges része ennek a Fókuszos spotnak, hogy mivel Kinga a retusálásnak köszönhetően tökéletes alakkal fog megjelenni az Április Playboyban, ezért a sok ostoba nő elfogja hinni, hogy Kinga tényleg attól fogyott le, hogy elemeket dugdostak fel a seggébe meg biorezonancia, meg hőterápiás matrac és sejtek meg szövetek összenyomása. Befizet egy ilyen kúrára, ami minimum 150-200 ezer forintba fog fájni, aztán persze lesz ott nagy csodálkozás meg értetlenkedés, hogy lófasz sem ment össze nemhogy a zsírsejtek meg a ruhaméretek.

fokusz2.png

Harmadik és egyben záró akkordja ennek a tökéletes agymosásnak pedig az, amikor a Fókuszos arc ezután a világ szánalma riport után lezárja a szavazást, amire a kérdés a következő volt. „ Ön tavasszal szokott-e fogyókúrázni?” A válaszolok 60%-a igen milyen meglepő. Függöny le, és ezzel vége a 7 perces marketing shockingnak. Kinga lefogy, a szavazók is fogyóznak tavasszal, ha ti is fogyni akartok fizessetek be ezekre a szarokra és itt van az a pont amikor brutál bevételt zsebelnek be azok, akik ebben a riportban szerepeltek a módszereikkel. A Fókuszba bekerülni egyet jelent az elképesztő profittal, így a bekerüléshez komoly pénzeket kell lecsengetni és/vagy szolgáltatást nyújtani. Az USA legnézettebb talk showja az Oprah Winfrey Show volt, amiben volt egy könyvajánló rész. Dollár százezreket perkáltak le a kiadók Oprahnak, hogy egy-egy könyv a műsorban szerepelhessen, mert ha a könyv szerepelt a showban, akkor az tuti a best seller listák élére ugrott, így megérte a könyv bevásárlása a műsorba mert garancia volt a nyereség. Valami hasonló történik a Fókuszban és az Aktívban is csak kicsiben. Komolyan mondom egyébként profin megcsinált marketing anyag amit a Kinga arcával és sztorijával csináltak, így kivéve pénzt a csajból a VV vége után még hetekkel hónapokkal is. Mostanra remélem már mindenki számára egyértelmű, hogy ezt  a bejegyzést miért is írtam meg.

Ne dőljetek be ezeknek a szarságoknak, Kinga 1 grammot nem fog fogyni azokkal a gépekkel, sem semmilyen hasonló rezonanciás meg mágneses szarokkal. Értsétek ezt meg egy életre és higgyetek nekem, nincsenek fogyasztószerek amik segítenének, és nincsenek gépek sem amik hatásosak lennének. Kinga ha fogyni fog akkor Miló Viki kemény edzései miatt fog, de még úgy is közel sem annyit, mint amit látni fogtok a címlapokon, ugyanis ehhez több idő kell. A riportról egyébként mindent elmond a záró mondat, ami így hangzik…

„…hogy Kinga hol tart most a fogyókúrában nem árulja el, de azt igéri az eredmény címlap sztori lesz

Nos ebben biztosak lehetünk…  

A riport a 13. percnél kezdődik, amit megnézhettek ide kattintva.

UPDATE: elkészültek a képek...

Teljes képernyő rögzítése 2012.04.03. 173639.jpg

Answer Questions


A bejegyzés trackback címe:

https://lifetilt.blog.hu/api/trackback/id/tr554313281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása