LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

P4P edzés Has

 

Peter André az élő példa rá, hogyan lehet font milliókat keresni, a legjobb nőket kefélni, és egy egész életet csak és kizárólag arra alapozni hogy tökéletes a hasizmod. Tegyél mellé egy videoklipet, használd ki a 90-es évek utolsó showbussines adta lehetőségeit a kíméletlen kétezres évek előtt, ülés hátra, zipzár le, csaj le. Emlékszem amikor kijött ez a klip, és megjelent a Bravóban egy félmeztelen fotó erről a fácán gyerekről. Az egyik lány konkrétan a vele készült poszterrel kötötte be a naplóját. Durva dolgok történtek itt az internet korszak előtt, és totális belebutulás volt iskola szinten. Minden csaj oda volt érte, leszámítva az akkori Tankcsapda buzikat, meg azokat az EDDA fanokat, akik épp nem Kun Peti halála miatt sírtak a Lelkünkbőlt hallgatva. Ami a nőknél a comb és a fenék, az a férfiaknál a kockás has és a kidolgozott felső test. Vizuálisan talán az egyik legfontosabb izomcsoport tudta ezt jól Calvin Klein is, aki erre a 8 izom kockára letéve az alapokat építette fel birodalmát heteroszexuálisként egy olyan világban, ahova be nem teheti  a lábát  aki nem buzi ,biszex vagy bizonyíthatóan tökéletesen dekadens perverz állat. És itt most nem az RTL klub teljes állományára gondolok. Ritka nagy pózerköcsög ez az André gyerek, de azt a munkát amit ebbe a testbe fektetett, azt mindenképpen el kell ismerni.

Christiano Ronaldo, Brad Pitt, Markus Schenkenberg (első számú férfi modell)vajon hol tartanának most, ha nem fektetnek hatalmas mennyiségű energiát, és időt a testükbe? Valószínűleg Cé Ronaldo akkor is egy kibaszott jó focista lenne, de  nem lenne szénné hájpolva, és az Armani sem szerződött volna vele 5 évre az is biztos. Cé Ronaldo saját bevallása szerint 3000 felülést csinál meg naponta a Real Madridos edzések mellett, és Pitt is a legmeghatározóbb filmjeire szó szerint éveket készült fel. Ronaldo és Pitt féle edzéstervek is lesznek a jövőben, gondoltam mondom. 

Mielőtt rátérnénk a bejegyzés hidegebb részeire azaz, hogy milyen gyakorlatokat tudunk végezni hasra, azért én még betennék ide pár képet motivácíó gyanánt. Nagyon remélem hogy erre a posztra nem fognak rajzani a búzaláda olvasók, bár valljuk be minden adott hozzá hogy ez megtörténjen.

Most hogy már mindenki megfelelő motivációt kapott ahhoz, hogy elkezdje a hasizom edzéseit, le kéne tisztáznunk előtte pár dolgot. Először is a hasizom formálása messze a legnehezebb dolog az alak formálás világában, és egyben az ilyen izmok megformálásához minimum, ismétlem minimum fél év kemény edzés szükséges, természetesen a szénhidrátmentes, fehérje dús diéta megtartása mellett. A Teleshopos és a faszom se tudja honnan rendelt hasizom erősítőket, ha esetleg lenne otthon ilyen, azt most mindenki fogja meg, hagyja abba a bejegyzés olvasását, törje el, dobja ki, gyújtsa fel, a lényeg szabaduljon meg tőle, mert csak a helyet foglalja, és az ég világon semmi haszna nincsen, ugyanis előbb fogunk hasizomra szert tenni azzal, ha megkérünk valakit rugdosson gyomorszájon minket pár percig.

A hasizom három részre osztható fel, és ahhoz hogy arányos, szépen megformált hasizmot érjünk el a jövőben, mind a hármat le kéne edzeni. Hatalmas tévhit, hogy minél több felülést végzünk, értsd edzünk hasra, annál hamarabb lesz kockás hasizmunk. Kurva nagy faszság !!!!!!!! Maximum három gyakorlat, 15-20 darabos ismétlés számokkal de azt SZABÁLYOSAN. Ha van olyan pojáca az ismerettségi körötökben, aki azzal menőzik, hogy ő megcsinál 500 felülést, annak mutassátok meg az itteni videokból bármelyiket, nézzétek, hogy SZABÁLYOSAN csinálja-e, és garantálom nem fog tudni megcsinálni harmincnál többet egyszerre. Hasizmon belül három izomcsoport van tehát, a has első része az a bizonyos 8 kocka, és az oldalsó izmok melyet 2 részre osztunk. Az egyik az oldalsó izom alsó részét stimulálja azt a részt amit az "úszógumi" eltüntetésére végzünk. A másik az oldalsó izom felső része ami nőknél a csipőt formálja meg, a férfiaknál a delta izom alsó részét alakítja ki. V alakot formál ha így jobban tetszik. Lássuk milyen gyakorlatokat tudunk ezekre végezni, de legfőképpen azt, hogyan kell HELYESEN végrehajtani.

Has 

 

 

Na ez egy nagyon fasza gyakorlat. Ne hagyjátok ki az edzéseitekből. A fenti niggás videóról beszélek.

Van még bőven hasgyakorlat ami elengedhetetlen a hasgyakorlatok edzésénél, de még nincs róla P4P videó, úgyhogy megkerestem azokat az anyagokat, ami nem olyan szemléletes mint ezek az animációs filmek, de azért megfelelően szemlélteti hogyan kéne csinálni. Ami lehet nem annyira látványos, de azért szerintem megteszi

 

A mell edzések jönnek a köv. bejegyzésnél, majd azt követi a kar edzése, ami egy nagyon nagy anyag lesz, azután jön a hát, és a vádli. Ez ami a P4P edzéseket illeti, de már elkezdtem írni egy filmes bejegyzést a színészek filmekre való felkészüléseíről is. Gondoltam még írok pár sort a Líbiai állapotokról, de aztán rájöttem hogy kurvára nem érdekel mit buziskodnak a Franciák Afrikában. Kadhafi is kavart valamit Egyiptomban, de bevallom őszintén jobban érdekelt az, hogy a Tottenham kivel játszik majd a BL negyeddöntőben (Madrid). Amit még mindenképpen meg akartam említeni hogy fizetős lett a New York Times online változata, ami egyet jelent azzal, hogy megnyomták a gombot azon a kapcsolón ami menthetetlenül elindít minket azon az úton aminek a végén a fizetős portálok állnak majd itthon is, azaz külön fogunk fizetni azért, hogy az Indexet, a Portfoliót, vagy éppen az Origót olvasgassuk majd, természetesen az internetszámla mellett. Szép új világ lesz ez, úgyhogy én már nem nagyon invesztálnak a nyomtatott sajtóba hatalmas pénzeket. 

Az edzéseimről holnap, vagy holnapután írok majd egy kisebb összefoglalót, még a hét összegzés előtt. Este megyünk Mixbe arcoskodni, szal ha valakit megbántottam volna, vagy felismerte, hogy a csajáról beszélek valamelyik bejegyzésben, az ott megtalál.

 

 

Answer Questions


A bejegyzés trackback címe:

https://lifetilt.blog.hu/api/trackback/id/tr412751946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása