LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

Dani Hétösszegzés 15 nappal később...

 

                    15.nap 102,8 kg                                   0.nap 110,2 kg    

                               

Az elmúlt napokban történt pár fontos, és meghatározó jelentőséggel bíró esemény Magyarországon. Történelmi jelentőségű eseményekről beszélek, többek között arról, hogy a Magyar Köztársaságnak 62 év után új alkotmánya lett, de ami még ennél is lényegesebb, Dani fogyott 7,4 kilót. Magunk mögött hagytuk tehát az 1949-es Hruscsovista Dobi féle ideiglenes alkotmányunkat, és remélhetőleg Dani régi életmódját is. 35 kiló feleslegről beszélünk Dániel esetében, szóval nyugodtan mondhatjuk, hogy az út elején járunk. 15 nap alatt 7,4 kg fogyás soknak tünik ugyan, de ebben a fázisban a fogyás 80%-a viz 20%-a zsir, és a program neheze csak most jön el majd igazán. Petra mellett Danira negyed annyi időm sem jut, de Dani nem is igenyli azt a fajta figyelmet mint Petra. Szerencsém van velük és örülök, hogy őket választottam, mert mind a ketten eltökéltek, lelkesek, kitűztek maguk elé egy célt, és haladnak szépen semmilyen gátló tényezővel nem törődve. Dani célja a család alapítás elötti egészséges élet megalapozása ami az egyik legerősebb motiváló tényező kell hogy legyen számára ahhoz hogy ne adja fel a programot, vagy ne adja meg magát a diétának vagy az edzéseknek. 

én : Petra olvastad a legutóbbi cikket ?

Petra : Azt a kis rövidet, azt a 20 naposat ?

én : Milyen rövidet ? A tovább gomb ott alul nem tünt fel ?

Petra : Jaaaa hogy volt több is, akkor majd elolvasom 

én : ........ 

Dani számára az első nagy próbatétel a Müncheni üzleti út volt amiről beszámolót is írt, és ami a legjobb példa arra hogy igenis lesznek olyan szituációk a 3 hónap alatt amikor egész egyszerűen nem olyanok a körülmények, hogy tartani lehessen szigorúan minden egyes étkezést. Fejben viszont, ilyenkor nagyon ott kell lenni, mert ha te MINDENT MEGTETTÉL, de a körülmények nem voltak adottak, hát ez van, de ez nem azt jelenti hogy vége és boritasz mindent, elbaszod több hét lemondásokkal teli megfeszitett munkáját. Amikor egy életmód változtató program mentális felkészüléséről beszélek, többek között erre gondolok. Felkészülni az ilyen, és ehhez hasonló szituácíókra, ezeket átvészelni, legyőzni az előre nem tervezhető akadályokat amit egyszerűen le kell szarni és menni tovább, mert erősnek kell lenned, és különben is röhejes, hogy ennyi akaraterőd ne legyen. Inkább ne egyetek semmit, de ne toljatok az arcotokba helyette minden általatok helyesnek vélt szart. Fejben ott lenni, és maximálisan akarni, betartani a programot. Ez a lényeg. Amikor a diétám alatt kimentünk Bécsbe 2 napra, én úgy oldottam meg az esti fehérje vacsorámat, hogy kerestünk egy konditermet bementünk és kértem egy fehérje turmixot. Megoldás mindig van, csak néha kreatívkodni kell kicsit. Dani nagyon lelkes. Épp futni mentünk a ligetbe, egyszer csak megszólal a telefonján az ébresztő. Mondom ez mi, este 6-kor ? Mutatja 18.00 vacsora. Igen ezt valahogy mindenkinek így kellene. Ez a hozzáállás az, amivel sikereket lehet elérni. Máshogy nagyon nem is lehet. Az edzésekről pár szót. Dani 2 kilómétereket fut 5 x 400 méteres bontásban egy perces pihenőkkel, folyamatos pulzusmérések mellett. Két dologra kell nagyon odafigyelni a 20 vagy annál nagyobb tömegű túlsúly esetén. A szívre és az izületekre.

BREAKING !!! Pulzusszám legfelső határának megállapítása. 220-ból az életkorod, így megkapod azt a számot amit ha túl lépsz azonnal hagyd abba az edzést. Tehát ha te 25 éves vagy akkor a te halál számod a 195. Van egy tartomány amit anaerob zónának hívunk amibe tartós tartoozkodás esetén, -azaz több mint 2 perc- rosszullét, hányás, ájulás várható. Csak hogy mindenki értse. 220 az alap pulzus szám ebből kivonod az életkorod megkapod azt  a számot ami fölé nem mehetsz mert meghalhatsz, ebből a számból kell kivonni a 10%-ot ami jelen példával számolva 195 – 10% = 176. Ez az anaerob zóna 176 és 195 között. Ezt mindenki számolja ki magának, kinél hol vannak ezek az értékek, mert ez elengedhetetlen a biztonságos, kontrollált edzésekhez. Remélem mindenki érti, aki nem az nyugodtan százalékoltassa le magát.  

Írok is a pulzusszámokról egy külön bejegyzést... 

Danival a futásokat és az edzésterhelést fokozatosan fogjuk emelni, mert ahogy veszít a súlyából a szívet és a verkeringést egyre kisebb terhelés éri. Most még semmiféle izomformálásról nem beszélhetünk a súlyzós edzések ellenére sem, most még csak fogyasztunk ezerrel és égetjük le a zsírt. Basszus van miből. Dani megkérdezte hogy mikor lesz kockás hasa. Mondom majd ha eltüntettük azt a 30 kiló felesleget, de én a helyében 2012 tavasza előtt azért erre nem gondolnék olyan sűrűn. 2x voltam futni Danival, egyszer a KSI-n, egyszer a Ligetben. Most a Fitness 2000 nevű konditerem gyárba kisérem el, ahol én még brutálisabb állatokkal még nem találkoztam pedig mozgok már az éjszakában pár éve. Annyival bicepszeztek ott páran mint amennyivel én fekvenyomok. Komolyan azt kerestem, hol van a srác a sarokban a nyugató lövedékkel, ha valmelyik elszabadulna edzés közben. Dani ide jár, neki kocsival 10 perc. A hely maga egyébként egy volt munkásőr szállás szerintem 5.000 m2-en. Egy egész szint van csak a kardionak de basszus legalább 80 futogéppel. Én ugyan nem voltam katona, de valami ilyesmi stílus lehetett az egész. Főleg az öltözö volt különösen laktanyás, szóval nem éppen az a Life1 sznobfaszkodó hely.

Danit háromszor kisérem majd el ide amíg végig eddzük mind a 3 kondis napot, és arra jutottam, látva az edzését, hogy kicsit átirom az edzéstervét mert az izomzata még nem áll készen ezekre a gyakorlatokra. Én voltam a gyík, mert egy full kezdővel akartam piramis gyakorlatokat csináltatni, a szuper szettekről nem is beszélve, szóval kicsit átrendezzük itt a bútorokat és felszaggatunk pár kárpitot. A diétát is átírtam kicsit, csökkentettük az adagokat, visszavettünk a rozskenyérből meg a tejből, a narancsot csak edzés napokon, és a fehér rizst felváltja a barna rizs.    

Mindent egybevetve nem látom semmiféle akadályát annak, hogy Dani ne csinálná végig a programot. A felesége is segíti, naná hogy segíti mert nem lenne nő ha ebbe nem akarna beleszólni. Sőt ő is elkezdett valamilyen diétát, ezzel is segitve kenyéradó gazdáját az elhatározásában. Kicsit fura is, hogy Danival túl simán megy minden, de aztán lehet csak a petrával eltöltött 23 nap teszi ezt, mert ugye nála azt szoktam meg, hogy bármikor bármi megtörténhet. Mert az mi, hogy megyünk szombat éjjel 1-kor az Andrássyn részeg faszok mindenhol. Alap hogy össze vissza mennek át az úton, mondom Petrának bazmeg dudáld már le a fasz fejüket. Petra mondja nyugodjak meg ne idegeskedjek. Erre mit csinál 150 méterrel arrébb ? Basszus egy kurva szó nélkül ráhúzza a kormányt  2 srácra a Nagymező Andrássy sarkánál, de nehogy azt higgyétek, hogy ilyen kis kormány rángató manőverrel. Nem. Full rájuk húzta de úgy, hogy ha nem ugranak hátrébb, nyomvonalon elütjük őket, és az egészben az a a legszörnyebb, hogy ha a 2 srác nem kifele ugrik hanem befelé akkor ki sem tudjuk öket kerülni és egy gázolás. Két csaj ült még velünk hátul, az egyiket ez annyira megviselte hogy kiszállt a Liszt Ferenc téren. Nem volt ez ám annyira humoros ott. Tényleg nem normális ez a nő, és ilyenekre bármikor képes és akkor ne legyek ideges ? Danival ilyen problémáim nincsenek. Kérdezek válaszol, ha valamit mondok megcsinálja, ha valami nem jó azon változtatunk. 

Hála istennek ismét vége lett egy olyan ünnepnek amikor a teljes családdal kell eltölteni 25 percnél hosszabb időt. Bevallom egyre nehezebben viselem ezeket a családi összejöveteleket. Ilyenkor értékelődnek fel a teljesen átlagos hétköznapok. Évről évre ugyan azok az arcok, ugyan azok a bejáratott hülyeségek, a fosásig ismételt sztorik. Sztenderd dolgok ezek, olyan ez mint egy rossz forgatókönyv, amit évről évre eljátszunk. Nagymutter utálja apámat, nagyapám az anyámat, a két nagyfater ősi politikai ellenállása, anyám és a testvére csak 10 évig nem beszéltek egymással, a felesége meg szívből gyűlöl mindenkit, és ezt a második óra után már egyre nehezebben tudja palástolni. Mi meg ott ülünk az unokatesómmal és a faszunk tele van már ezzel az egésszel. Nagyfater meg bepiál, naná hogy bepiál mert én iszok vele, hogy el tudjam viselni ezt az egészet. Aztán nagyfater elkezd szavalni, és ez a legbiztosabb jele, hogy rohadtul menni kell, mert ezt általában egy masszív balhé követné, a kimondatlan feszültségek ugye. Most hála Istennek Karácsonyig megint nem kell eljátszanunk ezt az egy család vagyunk féle álszent színjátékot.

Mindenkinek így utólag kellemes ünnepeket kívánok. Csak mondom, idén senkit nem locsoltam meg, és erre büszkébb vagyok mint arra, ahogy irodalomból leérettségiztem. (balról a harmadik Madách Az Ember Tragédiája)  

 

 
 Akinek ez a pár kép nem mond semmit, az soha többet ne olvassa ezt a blogot... 

                                                     

Answer Questions


A bejegyzés trackback címe:

https://lifetilt.blog.hu/api/trackback/id/tr562855026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása