LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

Petra 30 nappal később...

 

                       30.nap 58,95 kg                                0.nap 64,70 kg

                     

 49 km futás, 10 súlyzós edzés, rengeteg sírás  - 5,75 kg  és átlag  6,16 cm-el karcsúbb testrészek 30 nap alatt.

Bő két hete azzal fejeztem be Petra összegzését, hogy a kiránthatatlannak tűnő,  és napok óta tartó mély pontja miatt igen nagy esély van arra, hogy feladja a programot. Abban a pár napban nagyon sokat beszéltem Petrával, hogy mi a baj, mi a gond, de folyamatosan azzal hárított, hogy az igazán mély és komoly problémáit soha nem tudja elmondani senkinek még a szüleinek sem mert egyszerűen ezekről képtelen beszélni.  2005 óta pókerezem, és ha nagy sikereket nem is értem el az évek alatt, de egy dologra mindenképpen megtanított. Tökéletesen megtanultam olvasni az embereket, reakciókat, és megfigyeltem azt, hogy  bizonyos viselkedés formákra hogyan kell reagálni úgy, hogy visszafordítsd azt amit ellenfeled veled szemben próbál alkalmazni. Petránál ez úgy nézett ki, hogy miután 3 nap után sem volt képes elmondani mi a baja, annak ellenére, hogy láttam rajta baromira jól esik neki a törődés az érdeklődés a problémái iránt vagy az, hogy segíteni próbálok neki, a megértő és együtt érző stílusból váltottam, egy hideg és érzéketlen állapotba, ( ha elmondod meghallgatlak, ha nem innentől kezdve leszarom mi a bajod és nem érdekelnek a problémáid )  ami természetesen mint mindig most is elhozta a megoldást, és Petra egy hét nyüglődés után elmondta mi a baja … 

Mivel női problémáról volt szó, igen széles érzelmi spektrumon mozogtunk, azaz mindenre fel voltam készülve a valós és mindenkit megrengető komoly problémáktól kezdve, a teljesen jelentéktelen kiakasztóan semmit mondó gondokig, de tényleg ez a „diétától nem olyan fényes a hajam” szintű problémakörig bezárólag mindenre. Természetesen most sem kellett csalódnom. Petra egész egyszerűen besokallt a programtól, a munkahelyén nagy a nyomás, folyamatosan basztatják, teljesíteni akar az élet minden területén, bizonyítani akar önmagának és mindenkinek aki követi őt a blogon vagy a magánéletében. Nagy nyomás ez valljuk be néha még engem is maga alá temetett a blog súlya, és ez a súly képes megroppantani az embert. Petra erős legalábbis annak akarja mutatni magát próbálja elnyomni magában ezeket az érzéseket de néha előjön, és a vége egy rohadt nagy, napokig tartó önsajnáltató hisztéria. De lenne itt még valami. A nők ugyan meggyőződésem szerint az élet számos területén kitartóbbak és stabilabban állnak az élet sodrásában a férfiaknál, de a legkeményebb nő is bármikor összezuhanhat, ha érzelmileg el kezd vonzódni egy sráchoz. Petránál ugyanis kezd valami alakulni a horizonton, amit én csak támogatni tudok, de ez a lépés magában rejt számos olyan tényezőt is, ami nemhogy negatívan befolyásolhatja a programot, hanem ha úgy alakulnak a dolgok egyenesen a végét is jelenthetik. Sok sikert kívánok Petrának ehhez a projecthez, a srácnak meg azt üzenném, ha egyáltalán olvassa a blogot, hogy próbáljon meg ne kis buzi lenni és szétcseszni mindent.     

A nők önértékelési válságáról több emberöltő is kevés lenne, hogy kellően és a megfelelő mélységig át tudjuk beszélni ezt a problémát, ugyanis akinek már volt dolga nővel, az pontosan tudja miről is beszélek. De a mindennapi komplexusok katasztrófái, (szerinted kövér vagyok?) össze sem hasonlíthatóak azzal az állapottal, amivel akkor szembesülök, amikor a hétösszegző fotók elkészítésére terelődik a szó, vagy arra  kérem Petrát, hogy álljon már rá arra  a televert mérlegre és mérje már le a csípőjét. Na ezt a műsort tényleg látni kéne, mert itt aztán előjön minden a mélyből, és olyan nyüglődés és hiszti rohamot vált ki benne, amire a pszichiátriai intézetben csak szimplán annyit mondanának, hogy készítsék elő a 4-es vizsgálót… Teljes repertoárral csap le ilyenkor a „még mindig nagy a fenekem”-től, az „emberek nem láthatnak ilyen állapotban halasszuk el a fotózást”-on át, egészen a menetrendszerűen érkező sírás rohamokig. Én meg csak ülök, megvárom amíg befejezi, és csak annyit mondok neki rezzenéstelen arccal kezemben a mérőszalaggal, „ha befejezted akkor gyere”. Az eredményeket fent látjátok, és miután Petra is megnézi a fotókat meg a különbségeket centikben, akkor persze rohadt nagy öröm van meg boldogság, de kevés dolog olyan biztos az életben, minthogy ezt a cirkuszt 15 nap múlva megint végig fogjuk játszani.     

Van még 40 nap Petra programjából, azaz lassan túl leszünk a felén. A kezdeteknél két célt tűztünk ki magunk elé, az első és legfontosabb, hogy Petra leadjon 10 kilót, a másik, hogy a fenekét a combját  és a karjait megformáljuk és ívet adunk a csípőjének. Fasza kis szobrász meló ez, és a célként kitűzött 10 kiló leadásának már a felén túl is vagyunk, még a program fele előtt, ami azt jelenti 40 napunk van arra, hogy lekarmoljuk a maradék kicsivel több mint 4 kilót, amivel szerintem nem lesz gond. A formálás része most kapcsolódik be a programba, ami azt jelenti Petra edzéstervét kicsit átírtam, és rámegyünk a fenék és comb formáló gyakorlatokra. A váll edzése is kicsit hangsúlyosabbá fog válni a jövőben, amit Petra ugyan nem akar, de szerintem esztétikai szempontból szükséges, de különben is a csaj nem dumál alapon nagy beleszólása nincsen.   

Ami a mögöttünk lévő 15 napot illeti, az edzésekkel volt némi gond az elmúlt pár napban, ugyanis Petrát egy általa csak sunyi büdös kurvának titulált csaj, egy kosárlabda meccsen úgy combon rúgta, hogy pár napig ki kellett hagynia az edzéseket.  Ennek ellenére Petra az elmúlt 2 hétben lefutott 20 km-t, megcsinált 4 súlyzós edzést, bicajozott 30 km-t és úszott is valamennyit, de sajnos nem tudom mennyit, ugyanis amikor megkérdeztem mennyit úszott, a következő párbeszédben volt részem.

Bence: Mennyit úsztál ?

Petra: 2 órát de félóránként pihentem.

Bence: Nem ez volt a kérdés, hanem hogy mekkora volt a medence ?

Petra: 4 sávos

Nem volt több kérdésem…

       

 

Answer Questions


A bejegyzés trackback címe:

https://lifetilt.blog.hu/api/trackback/id/tr692865954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása