LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

Bitch-Air Helyreigazítás

A blog elérte azt a pontot, amikor bár egy félreértésből adódóan ugyan, de már helyreigazító bejegyzést kell írnom. Mindig is ilyen fajta sikerekről és ismertségről álmodoztam amikor beregisztráltam ezt a blogot...

Tisztelt Balogh Tamás Ádám Ur,

Mi mint a Főiskolák Szépe Országos Felsőoktatási Szépségverseny szervezői sajnálattal látjuk, hogy a következő linken található írásban:

http://lifetilt.blog.hu/2011/05/09/bitch_air_a_kurva_jarat#comment-form

az általunk szervezett versenyt úgy tünteti fel, mint a lánykereskedők melegágyát!

Íme az idézet:

“A főiskolák szépe verseny is évek óta már csak egy húsvásár, alternatíva az utánpótlás biztosítására. A lánykereskedelem már rég nem úgy zajlik mint régen stricikkel és kizsigerelt kurvákkal. Legális keretek között bonyolítják ugyanazt az ipart mint régen, csak több százszoros haszonnal ráadásul úgy, hogy ez a lányoknak is maximálisan megéri, így a win win szituácíó miatt sosem fog borulni a bili, de ez nincs is senkinek sem az érdekében”

Teljes mértékben elítéljük az e fajta cselekedetet és mindig is távol állt tőlünk! Munkánk során ügyeltünk arra is hogy a versenyzők biztonságban érezzék magukat a verseny lebonyolítása alatt!

Mélységesen felháborít bennünket az írásban rólunk írtak és azonnali törlését kérjük, illetve egy közleményt melyben kifejti a szerző, hogy a szépségversenyről írt állítása hamis! Amennyiben ez nem történik meg úgy kénytelenek leszünk feljelentést tenni rágalmazásért!

Remélem megérti felháborodásunkat! Nyílván Ön sem örülne annak ha valótlan dolgokat közölnének Önről!?

Mielőbbi válaszára várva!

Benda Attila

ügyvezető

LifeTiLt közlemény 

A cikkben megnevezett Főiskolák Szépe verseny semmilyen összefüggésbe nem hozható a cikkben leírtakkal, én ezt egy szóval sem állítottam és ezúton szeretném letisztázni ezt a sajnálatos félreértést. Az írásban megnevezésre kerülő Főiskolák Szépe Országos Felsőoktatási Szépségverseny egy biztonságos keretek között zajló rendezvény amiben a lányokat semmiféle atrocitás nem érheti ! Ezúton szeretném kijelenteni, hogy a megnevezett szépségversenynek semmi köze a cikkben megfogalmazottakhoz és elhatárolódnak minden hasonló tevékenységtől! A versenyről bővebb információt a http://www.foiskolakszepe.hu oldalon találhatsz! 

A verseny döntője 2011 Június 29-én lesz amire én is meghívást kaptam, amit ezúton elfogadok és ott leszek.

 

Answer Questions


A bejegyzés trackback címe:

https://lifetilt.blog.hu/api/trackback/id/tr622910048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása