LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

Leléptem kaja a hűtőben...

 

A sportnak, és a sportolással járó életformának, rengeteget köszönhetett már az emberiség és a tegnapi napon a Lifetilt blog olvasói is. Tegnap ugyanis csak és kizárólag annak volt köszönhető, hogy nem küldtem el mindenkit a faszba egy 600 szavas bejegyzés formájában, hogy lementem futni 11 km-t és közben dühből felfutottam a Gellért hegyre is. Kicsit túlpörgettem magam az elmúlt időszakban. Túl sok a név a telefonomban, túl sok felesleges ember van körülöttem, és túl sok a fasz a kommentekben. Összejöttek a dolgok, és vagy itt írom ki magamból ezt a sok szart, vagy magamban tartom és Júliusban veszek egy Kalasnyikovot amivel elmegyek egy bevásárlóközpontba felszaggatni a kárpitokat. Eljutottam abba az állapotomba, amikor már nem sok választ el attól, hogy bemenjek a bossokhoz a cégnél és mindenféle kötőszöveg nélkül lehúgyozzam az íróasztalukat, és a Nepálba vett pálmájukat a sarokban. Ezzel egyébként részemről a felmondólevelemet hivatalosan is megírom, szarakodjon ennek a hivatalos formába öntésével a HR osztály a továbbiakban. Eljön az a pont mindenki életében, amikor azt mondja, hogy mindenki kapja be a faszomat. Hát nálam ez a pont most jött el, úgyhogy a következőket fogom tenni. Két haverommal elmegyünk Rómába és Barcelonába 5 napra. Pénteken indulunk, kedden jövünk haza mindezt úgy, hogy a melóhelyemen semmiféle papírt meg szabadságot igénylő lapot nem vagyok hajlandó leadni egyszerűen csak nem megyek be, és ezzel egy időben belekezdek egy nagyobb takarításba is. Túlságosan is régen vittem már ki a szemetet Facebookon, a telómban, Twitteren, és úgy általában a mindennapokban is, úgyhogy ha valakinél hirtelen eltűnnék akkor az nem a rendszer hibája lesz. A sok faszharcos végember a kommentekben marad, mert a való élet csövesein kívül, a weben is látnom kell pár bebukott életet ahhoz, hogy értékelni tudjam az enyémet.

Pénteken tehát kiszakadok kicsit ebből a fosból amit Budapestnek hívunk. Kurvára rám fér az, hogy itt hagyjak mindent egy időre mert érzem kezdek belesüppedni az itteni alantas viszonyokba. Néha el kell ahhoz menni, hogy lásd miért kellet elmenned. Megszabadulok egy kicsit  ettől a kispolgári, piti kicsinyes gondolkozástól, félelmektől, és úgy általában attól a szemléletmódtól, hogy ha írok egy cikket bármelyik cégről, amiben elküldöm őket a kurva anyjukba amiért a méteres faszságaikat képesek voltak felhánynia netre, akkor nehogy már én legyek a meggondolatlan mert megírom azt, és azt mondom ,hello baszod lássál már a szemeddel ne csak nézzél. Dave megkérdezi egyik nap… Tényleg nem félek attól, hogy egyszer megtalálnak a cikkeim miatt ? Mondom bazmeg miért kéne félnem ? Ha hülyeségeket beszélnek, félrevezetnek, és én azt megírom alátámasztva számokkal és megindokolva tényekkel akkor miért kéne félnem ? Még is mi a a fasztól kellene félnem ? Vélemény és szólás szabadság van vagy mi a kurvaisten, ahol azért hadd lehessen már megírni a szarról azt, hogy büdös, és olyan állításokat megcáfolni amiért  a gazdasági versenyhivatal egyébként már lazán büntethetne a vásárlók félrevezetése miatt. Hamis prófétákról lerántani a leplet és rájuk mutatni, hogy a király meztelen az a demokráciánk alapja, és a gondolkozó civil társadalomban élők kötelessége kellene hogy legyen.

Ez a valódi civil kontroll basszameg. Nem a faszverés a Parlament előtt, meg a tűzcsap nyitogatás az Oktogonon. Ha Isten egyszer lejönne és beleolvasna a Blikkbe, az tuti, hogy már kezdhetnénk is csomagolni így kollektíve 6 milliárdan mert indul a pokol járat és nekünk jegyünk lesz rá, és akkor ne írjam meg, hogy mocskos, szar, hányás az egész újság mert érdekeket sértek és beperelnek ? Ha ezt a világot éljük akkor szóljatok, mert akkor ideje kimennünk az utcára megharcolni olyan apróságokért, hogy szólás, vélemény, és gondolat szabadság. Fizetett cikkek az újságokban, csodálatos eredményekről beszámoló képsorok a Fókuszban, és cégek által támogatott blogok ahol a 3 pálcás szarságaik köré építenek ideológiát, és mutogatnak tanulmányokat, amiket félfaszú szakembernek csúfolt kilóra megvett senkik írnak alá és tolják a pofánkba, hogy ezt vedd meg neked erre van szükséged. Mi egyedül és csakis mi bloggerek lépünk fel ezek ellen és adunk hangot annak, hogy ebben az országban valami kurvára nincsen rendben és basszameg ne nézzenek már minket teljesen hülyének. Bloggerek és független újságírók (van még ilyen ?) mi lépünk fel a mindennapi mocsok ellen mert mi nem függünk egyik oldaltól sem és minket nem pénzzel senki. Lehet családi összejöveteleken anyázni meg sztrájkolgatni össze vissza, de sem a húsleves fölött elmondott forradalmi beszédek, sem az úgynevezett szakszervezetek nem oldottak meg még soha semmit. Sztrájk az van baszod meg lezárt mellék utcák és kamerába üvöltött sérelem. Fasza egy hasábos beszámolók mindenkit érintő és megnyomorító problémákról egy Viagra reklám mellett a 17. oldalon mert kell a főcímlap s dekadenciának meg annak aki kifizette a média megjelenést. Mi adunk hangot és mi mondjuk ki azokat a szavakat amik ugyan lehet hogy néha neccesek, de ha már mi sem akkor ki ? A fossá fizetett politikai újságírók, akik azt gondolják a világról amit éppen mondanak nekik hátulról ? Vagy az állásukért remegő milliók, akik szótlanul tűrnek mert nincs más választásuk ? Esetleg az évek óta eltűnt értelmiségi holdudvar, akiknek egyébként a legerősebb véleményformáló erőnek kellene lenniük ? Ők védenek meg minket állampolgárokat és tolmácsolják  a panaszainkat ? Hol lenne a határ, ha nem lenne legalább egy véleményformáló erő a 4 évenkénti választások között ? Egy vélemény formáló erő, ami mellesleg kordában tartja ezeket a multinacionális köcsögöket  ? Színes papírba csomagolt kátrány amit elénk tesznek némely helyeken és mi bloggerek, akik ezt megírjuk hogy a 2400 kcal nem éppen diétás desszert, a pizza nem a legupdatebb kaja bárhogyan is van tálalva, és a 6 ezer forintos karkötő nem gyógyítja a rákot, akkor tényleg mi vagyunk a hülyék akik kihívják maguk ellen sorsot ? Régen rossz ha ezektől kellene félnie bárkinek is.

 A másik meg a politika amivel állandóan basztatnak, hogy ez a blog nem arról szól, meg hogy jön ez az edzésekhez meg a diétához. Na akkor tisztázzunk le valamit. Ez a blog arról szól amiről írok, és ha én egy kurva pillangóról akarok egy képet kitenni minden egyes rohadt nap, akkor ezt fogom tenni max majd nem olvassa senki egy idő után.  Zeibig kisasszony fogalmazta meg a legjobban a blog lényegét az egyik kommentben. Az egészséges életmódról úgy, hogy azt egy házmester is megértse. Igen, de látom sokaknál így is problémát okoz a leírtak felfogása és megértése.

De a legjobb  az mostanában történik, ugyanis kezdik megkérdőjelezni Petra fogyásának a valódiságát és olyanokat kapok, hogy más a fény, meg Petra miért nem egy újságot tart maga előtt és úgy csináltuk a képeket, meg biztos hogy nem Photoshoppolt a kép ? Engem lehet basztatni, velem lehet szarakodni, sőt én még szeretem is mert egy exchibionista fasz vagyok. De az már kurvára nem fér bele, hogy egy olyan kiscsajon töltsék ki az emberek a megkeseredett elbaszott  életük minden szánalmát, aki 70 napon keresztül tartott egy szigorú diétát, edzett, lemondott, rengeteget küzdött, hogy elérje a céljait, leadott  több mint 11 kilót és motivált több 100 nőt aminek hatására ők is elkezdtek életmódot váltani. Milyen photoshop ? Milyen újság ? Ja meghogy én írtam a Petra bejegyzéseket is, de tényleg nem akartok elmenni a picsába ? Petra tisztességesen végig csinálta a programot és pont. Aki nem hiszi, az nyugodtan gyújtsa magára a házat.

Még egy csomó minden van amivel tele van a faszom, de most a Summerprojectről a Publimont reklámügynökségről, meg a hetek óta az Andrássy úton fel-alá szaladgáló szirénázó EU elnökség  miatt itt rohadó képviselők rendőri felvezetéséről most nem beszélnék. Pénteken hajnalban Ferihegynél elhagyom a várost aztán utánam az özönvíz lesz ami lesz, és azt hiszem 2001 óta elöször kikapcsolom a telefonom. Ja igen Lifetilt futás sem lesz, ugyanis kedden jövünk haza. Lehet addig poszt sem lesz. Vagy igen. Még én sem tudom.

  

 

Answer Questions


A bejegyzés trackback címe:

https://lifetilt.blog.hu/api/trackback/id/tr562969236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása