LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

A Springspiration hatás

 

Új korszak kezdődik a LifeT!Lt Blog életében. Hétfőtől egy 25 éves lány, és Április 4-től egy 29 éves fiú átváltozását kísérhetitek majd figyelemmel. Az általam írt diétát és edzéstervet fogják követni, és ahogy időm engedi folyamatosan mellettük leszek, és felügyelem a programot . A lány Petra, Március 28-án kezdi el új életét, és nyit teljesen új fejezetet a mindennapjaiban. Petrától kaptam egy levelet, ami meggyőzött arról, hogy ő lesz az, aki a LifeT!Lt történelmének első női szereplője lesz, már ami a dokumentált átváltozást illeti. Egy levél, amit követendő példaként szeretnék állítani minden nő elé aki olvassa ezt a blogot, és éppen azon van, hogy végre rávegye magát a nyárra való felkészülésre, és végérvényesen megváltoztassa az életét. Ebben a levélben benne van minden, amiért érdemes késő estig fent maradnom, és folyamatosan mozgásban tartanom ezt a blogot. Ez a levél tartalmazza minden nő elkeseredettségét, fájdalmát, bizonytalanságát, sérülékenységét és sebezhetőségét. De benne van a fejlődni akarásra való vágy, a hit saját magában, a bizakodás, de elsősorban az a bátorság, amivel mert szembenézni mindazokkal a problémákkal, amikkel csak egy nő képes szembesülni amikor nem érzi jól magát a bőrében. Azt ugye mondanom sem kell, hogy Petra szakítás után van.  

Answer Questions


Tavaszi Aerobic Pilates és Cycling Kongresszus

  

 

Idén újra, de  megmondom őszintén fogalmam sincs hanyadik alkalommal, 2011 április 16.-án, megrendezik a Coca Cola Testébresztő Tavaszi Aerobic Pilates és Cycling kongresszust.  Ott lesz mindenki aki számít, (nem hívtak meg) és az ország legismertebb fitnesz oktatói,  tanárai, dietetikusai fogják osztani az észt az egészséges életről, a mozgásról, és újfajta edzés módszerekről. Érdemes kinéznie mindenkinek aki kezdeni akar magával valamit, mert nem csak előadások lesznek, hanem egy egész napos, azaz reggel 9-től este 18 óráig  4 különböző helyen tartanak folyamatosan aerobic, jóga, spinning, kangoo, pilates, step up meg mindenféle fasza órákat. 

 

 

Ami az anyagiakat illeti, vetekszik a Sziget jegyáraival és itt még Faithlesst sem tolnak a képünkbe. 9.000 Ft/ főért kínálnak 27 aerobic óra látogatását, és azt a mérhetetlen tudás anyagot amit például a "közkívánatra visszahívott" Kis Carla fog tartani. (ki ez ?) Egyébként ez tényleg egy nagyon királyos rendezvény, szerintem megéri elmenni. Főleg úgy, hogy ha  itt jelentkezel április 1-ig, akkor a napi jegy csak 5.000 forint.  

 

 

 

Answer Questions


Springspiration

 

Örömmel tölt el a tudat és az a látvány, hogy az ismerőseim és tök idegenek élénken elkezdtek érdeklődni irántam. Természetesen ez az érdeklődés nem a személyemnek szól, hanem inkább a blognak, és az abban leírtaknak, bár van pár kiscsaj akit nem kéne elvinnem szerintem két randira sem ahhoz, hogy a dolgok lényegi részére térjünk. Valami tehát már elkezdett morajlani a messzeségben, és feltámadni látszik a tenger is, Petőfi népének tengere. Megértem a lelkesedést, ugyanis egyre jobban ég a ház, és rohamtempóban közeledik a nyár.  Nincs jelentősége, de én a blog indulása, azaz Január 12 óta hangsúlyozom, az edzések, a diéta, és az alakformálás fontosságát, de a többségnél érezhetően csak most kezd leesni, hogy hát igen azok a rövid ujjú pólók tavaly még két logó mell, és has nélkül lettek megvéve. 

Kétség kívül bájos ez a hirtelen jött lelkesedés, kár hogy legtöbbször nem társul mellé mindent elsöprő VALÓDI elszántság és akarat, mert sajnos ezek nélkül nem fog működni. Pontosan tudom mi játszódik le bennetek, én is mindig ezt érzem amikor látok egy jó filmet, és annak a hatása alá kerülve bennem is megszületnek a nagy elhatározások. Az Underworld megnézése után, például hetekig vámpír akartam lenni, és most azt hiszitek viccelek. Ugyan ezt látom most rajtatok is, de sajnos ezek csak perc karrierek, és hirtelen jött fellángolások.  Az érzés és a vágyakozás már megvan a karcsú és szépen megformált alakra. Bikiniben a parton eljátszani a megközelíthetetlen szemérmes szüzet, majd várni az éjszakát és remélni azt, hogy a kamionosok és kurvák bulin te leszel a legkívánatosabb, és a legnagyobb ribanc, persze nyílván csak a buli kedvéért mi másért. Azért ezek a bulik nem véletlenül aratnak ám ekkora sikereket. A legtitkosabb vágyakat hozzák ki ezek a bulik a nőkből ne legyenek kétségeink afelől, hogy nem így van. Igen. Lehetőleg minden szempár titeket figyeljen, a srácok titeket nézzenek és csakis titeket, míg az éppen lángost zabáló, pólóban napozó csajokat le se szarja senki.

Answer Questions


A Brad Pitt Faktor

 

 Apu ökölbe szorult keze vagyok... 

Hollywoodban a szilikon és a plasztikai sebészet fővárosában, semmi sem az aminek látszik. Hamis a mosoly, és értéktelennek számít minden, amin nem szerepel egy jól csengő név, vagy Benjamin Franklin. Kaliforniában, talán Las Vegason kívül, a legnagyobb az 1 m2-re eső kurvák száma, bár ez merész kijelentés, mert nem is tudjuk mit jelent igazi ribancnak lenni addig, amíg végig nem mentünk Budapest egyetemein, és főiskoláin. Hollywood csodás hely hiszen ha producer vagy, 200 fullos csaj kopog az ajtódon azért könyörögve, hogy letorkozhasson egy 3 másodperces epizódszerepért. Ezzel azt hiszem le is írtam az erkölcsi állapotokat az USA Nyugati partján.

Van azért ennek a városnak egy másik arca is. Egy olyan arca, amiért még nem említik Los Angelest egy napon a fertő, és dekadencia első számú városával, San Franciscoval. Egy olyan arca, ahol valódi teljesítmények és eredmények születnek, ahol még őszinte az elismerés, és ami mögött valódi munka áll, és nem egy szilikonnal feltöltött, idegméreggel szét injekciózott arc mosolyog ránk vissza, hanem a néző elismerő arca, amiért érdemes készülni, lemondani, és meghalni. Egy elismerő fejbillentés, egy támogató e-mail, egy lájk a Facebookon. Mert végül is ezért csináljuk, ezért vagyunk itt. Ezért írunk blogot, ezért születnek a zenék és a filmek, és ez a kis elismerés tartja forgásban ezt az egész élet nevű szart.

Answer Questions


Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása