LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

Petra beszámoló 12. nap

 

 

 

Túl vagyok az első kritikus 12 napon!!!

 

Aki már előre dörzsölte a tenyerét azt gondolva, hogy  már az elején elbukom, annak ez úton üzenem, hogy:KÖSZÖNÖM SZÉPEN, JÓL VAGYOK!!!

Kedves Tamás, ez Neked is szól. Mert Te vagy a legnagyobb bizalmatlan, köszönve sok „nagy tudású”embernek, akikkel konzultáltál rólam.

 

Hogy is van ez…

 

Meglepő, hogy mennyivel nehezebb papírra vetni agondolatokat, ha az ember úgy érzi, körülötte rendben mennek a dolgok.

Értem ezt úgy, hogy amíg sajgó fejjel izzadva szenvedtem meg az első 6 napot, olyan egyszerűnek tűnt kiírnimagamból, milyen kegyetlenül kínzó tud lenni, ha radikálisan megváltoztatom az életvitelemet.

A napjaim minden órája előre betáblázott. Munka, edzések és ugye beköltözött az életembe a főzés is. (Ezzel meggyűlt a bajom)

Tekintve, hogy nem vagyok mazoista típus, úgy döntöttem, az aktuális napi ebédemet aznap reggel készítem el, amikor meg is fogom enni.

Egyszerű oka ennek az, hogy így kevesebb időt kell várnom arra, hogy meg is ehessem. J

Gyenge próbálkozásaim voltak az esti kotyvasztással is, de kegyetlenségnek tartottam az ínycsiklandó párolt hal illatát, miközben a natur saláta/fehérje turmix vacsorámat fogyasztom, melynek eredménye néhány álmatlan éjszaka és minden féle zabálós álmok.

 

Eget verő érzés úgy fogyni, hogy egy percet nem éhezel.

 

Answer Questions


P4P edzés mell-bicepsz

  

 

Végeztem egy kis közvélemény kutatást, amolyan női gerjedelem faktor mérést az ismerőseim között arról, hogy a bicepsz és mellizom milyen hatással van rájuk mint nőkre. Nagyjából húsz csajt kérdeztem meg, és a legnagyobb meglepetésemre messze nem azokat a válaszokat kaptam, mint amire számítottam. Ugyanis teljesen meg voltam győződve arról, hogy ami a nőknél a fenék és a comb, az a férfiaknál a mell és a bicepsz. Minden lánynak ugyanazt a kérdést tettem fel ami úgy hangzott, „egy férfin a bicepsz és a mellizom látványa milyen hatással van rád és mit vált ki belőled ?” Erre alapvetően két féle választ kaptam. Az egyik tömörülés vastagon leszarja az izmokat, mert körülbelül csak százszor fontosabb a kisugárzás, a humor, és a személyiség, majd ha ez megvan, utána már bónuszként természetesen beindulnak az ösztönök is a fent említett izomcsoportokra. A másik nagy csoport szerint igenis fontosak ezek az izmok, de nem maga a látvány, hanem mert erőt sugall, és így a nők biztonságban érezhetik magukat a férfi mellett, és többek között ettől is érzik magukat nőnek egy férfi mellett meg ilyen faszságok.  Aztán volt pár csaj aki konkrétan a kérdést sem értette meg vagy képtelen volt egy összefüggő összetett mondatra, de mint mindig most is a legjobb választ az egyik kedvencem adta. 

Answer Questions


A Comedy Central meló

 

 

Igazán nem mondhatják rám, hogy nem kisérem figyelemmel a LifeT!Lt olvasói egzisztenciális jelenét, jövőjét, és személyes fejlődését, valamint a testedzésen és az egészséges életmódra nevelésen kívül, nem teszek meg mindent a szakmai előrejutásuk érdekében is. Adri a LifeT!Lt olvasója a kezdetektől fogva, mert ha jól emlékszem neki vetettem fel még Január elején azt az ötletet, hogy mi lenne ha blogra vinném az edzéseimet és folyamatosan dokumentálnám azokat. Adri nemsokára végez a főiskolán, és lassan belelép az alkalmazotti lét mocsarába, amibe már ugyan belefulladtak pár millióan, de ha az osztálylétrán elég magasra mászik, kis szerencsével még akár ki is tud majd belőle lépni.

Adri ezt a fantasztikus pozíciót nézte ki magának, és a motivációs levél megírására engem kért fel, mert nem jutott eszébe semmi különös, sablon szöveget meg nem akart elküldeni, és az különben is mennyire végtelenül szánalmas már, így rám bízta a levél megírását… 

Answer Questions


(rém)Álmok útján...

 

  

A show business világa kíméletlen, és nem szarozik. Nem érdeklik belső értékek, nem mondja a szomszéd most született elbaszottul ronda gyerekére hogy szép, nem hiteti el nők millióival az első randikon, hogy igen ebből lesz komoly kapcsolat pedig hogy lenne már, de legfőképpen saját magának nem hazudik álmokat.  Nem kelt és nem kerget illúziókat, hanem stabilan áll a lehető legtisztább fejjel a pénztárgép fölött és pörget ki mindenkit, aki nem hozza a megfelelő számokat, vagy nem fér bele abba a megideologizált világképbe amit a show business csak simán szépségnek hív. A szórakoztatóiparnak nem kellenek hosszú távon selejtes termékek (bikicsunáj) és eladhatatlan produkciók. Ahol ideálok és világtrendek találkoznak egy olyan világban ahol minden rózsaszín és még a szivárvány is le van öntve valami szirupos szarral, ott bizony semmi helye nincsen a hétköznapok álságos, képmutató, és zord valóságot bemutató mindennapjainak. Letisztult és egyértelmű világ ez, mert ahol minden színesnek tűnik és csillogóan fényűzőnek, ott valójában minden fekete és fehér. Ha csinos vagy és vonzó, lehetsz akár még tehetségtelen semmihez nem értő nímand is, de ideig óráig akkor is érvényesülhetsz. (Valóvilág, Éden Hotel, Zimány Linda megvan ?) Ha a szépség tehetséggel is párosul, akkor egyenesen nyitva van előtted minden ajtó az élet minden területén, a szórakoztatóipar és minden médiafelület tárt karokkal fog várni. De mi van akkor, ha az élet nem pörgette be neked a külső adottságokat, vagy megindultál a lejtőn és elkezdesz szétesni ? Röviden szopás, hosszabban még nagyobb,  mert akkor köszönik szépen a részvételt és lehet menni vissza a benzinkútra ablaktörlőzni.

Answer Questions


Dani

 

Bemutatom Danit, aki a LifeT!Lt blog következő szereplője lesz az elkövetkezendő bő 3 hónapban. Dani több mint 15 éve súlyproblémákkal küzd, és mostanra érett meg benne az elhatározás, hogy szeretné radikálisan megváltoztatni az életét még mielőtt azon kapja magát, hogy 32 évesen vérnyomás és koleszterin csökkentőkön kezdjen el élni és szedje azt a sok szart élete végéig.  Dani 29 éves, 176 cm és 110,2 kg. Ez kurva sok. Mert ez azt jelenti, hogy Danin több mint 30 kg felesleg van, de inkább 35. Mint minden olyan esetben, amikor valakivel egyénien kezdek el foglalkozni, azaz a program első napjától az utolsóig bármikor hívhat ha kell éjjel 2kor találkozok vele a Blahán, nos Daninál is meg kellett bizonyosodnom arról, hogy valóban készen áll-e az előtte álló 12 + 1 hetes kőkemény szopásra, elsősorban persze mint mindig most is mentálisan. Úgyhogy amikor megkeresett, hogy dolgozzunk együtt, az első beszélgetésünk után adtam Daninak 10 napot, gondolja át mire is vállalkozik, és ha még mindig biztos a dolgában akkor tűzzünk ki egy napot és elkezdjük, de akkor utána bazmeg nincs visszaút, csinálni kell és menni előre. Nincs pizza, nincs piázás, nincs Las Vegasban kurvák és koko hajhászása. Szembe kell néznie saját magával, minden gyengeségével és tudatosan leszámolnia azzal az egészségtelen életvitellel amit eddig folytatott.

 

 

Answer Questions


Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása