LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

LifeTilt Awards - D csoport

3 héten keresztül zajlik a LifeTilt által inspirált, és lefogyott emberek versenye az Awards, és az, hogy végül ki nyeri meg a 2012-es LifeTilt átalakulása címet, azt kizárólag az olvasók döntik el Facebookon szavazataikkal. 

Ha ránézek a D csoport résztvevőire mindig az jut eszembe, hogy mennyivel szebbek lesznek az emberek ha lefogynak. Már ez is egy érv lenne az egész program mellett, pedig ez csak a felszín, mert az igazi változások belül játszódnak le. Laci személyében már van egy srác továbbjutó, de azért innen is elég jó eséllyel pályázik valamelyik srác a negyeddöntőn való részvételre. Szerintem egyértelműen ez a halál csoport mert innen tényleg bárki továbbjuthat, sztem itt lesz a legszorosabb az eredmény a végén. Egyébként úgy látom lányoknál ez egy klasszik beállás, mellesleg milyen kurva jó nő lett már mind a kettő lányból. 

Szavazni a D csoportra hétfő reggel 9 órától kedd éjfélig lehet a LifeTilt Facebook oldalán a versenyző nevének beírásával kommentben, a képük alá. A D csoport küzdelmei után kialakul a negyeddöntő mezőnye, ahol párbajban folytatják tovább a versenyt, ahol a cél már az elődöntő.

awards D másolata.jpg

Answer Questions


Buli Utáni SMS-ek...

tumblr_m0jg08zTGN1r2auueo1_500.jpg
Leszarom, hogy hol vagyok, gyere értem!!!

Jajaja itt is nagyon durva a buli...épp az elöbb hánytam tarkón
valakit...szerencsére nem látták h ki volt:D..és most mindenki engem keres..köztük vagyok én is:D

Pedig itthon még megvolt az elhatározás, hogy szakítok vele. Aztán mikor találkoztunk, már nem volt kedvem problémázni. Helyette leszoptam a kocsiban.

Reggel nagy para volt. Nem tudtam hol vagyok. Nem barátnőnél, nem haveroknál. Aztán rájöttem, hogy fordítva fekszem az ágyamban..

Megdugtam Tamás anyját. K.rvajó volt, nagyon tud a vén lotyó. (Tamásnak küldve)

Bazmeg, reggel 8kor a rendőrség keltett fel azzal, hogy én libát loptam... Azt hittem félreértés, de kis idő múlva beugrott, hogy mégsem...

Bocs nem fogok odaérni, elég csúnya este lett. Megkérdem a mellettem alvó lány nevét, megdugom mégegyszer és indulok. (13:37)

Utolsó képem a tegnap estéből hogy bemegyek egy boltba piát venni...reggel 140 rugóval ébredtem a zsebembe Segítsetek lehet köröznek ! 


A csaj azt mondta szakítsunk, de én nem is ismerem..

Te emlékszel miért vittük föl a 10-re a tuját és a két téglát?

Hamarabb néztem meg a gyűrűsujját mint a mellét. Öregszem...

A fű sem segített. Szarabb a kedvem, de legalább félek a felhőktől és a tücsköktől

"Most ébredtem, nemtom hol vagyok. Asszem elloptam egy fűnyírot. Ti merre?" "Gyere be a házba aztán majd megbeszéljük."

Nem érek oda! Z-vel vok balesetin, mamus protkóját ragasztotta a szeme fölé, de nem jött le, most meg a hígító csípi a szemét. A papagáj sincs még meg,ha látod szólj! Puszi.

Végtagonként egy ember vitt haza, miközben brekegtem, mert békának képzeltem magam. Jó buli volt.

Tegnap hokisisakban hánytam víz alatt. Király!

Ki gyantázta le a seggem??

tumblr_m7r4ff6Dda1rnvf38o1_500.gif

Gratulálok Töki! Háton fekve hánytál, miközben a Marseilles-t énekelted! Sosem láttam hasonlót!

Valaki megosztaná velem, hogy mi történt az elmúlt 4 napban???

Felhívtam vérző f@sszal anyámat, hogy most mit csináljak. Erre kiröhögött és letette.

Reggel anyád kocsijában ébredtem. Ötletek?

Szia! Kerestelek tegnap a buliban. Megtaláltalak?

"Rohadt szarul vagyok, olyan jó lenne, ha itt lennél" - totál részeg pasimtól, aki mellettem feküdt az ágyban -

"Azt hiszem jól sikerült a tegnapi betépés. Semmire sem emlékszem és egy pályaudvaron vagyok ahol főleg németül beszélnek. Lehet hétfőn nem megyek be melózni" - válasz: "A hétfői meló miatt ne aggódj, ma kedd van. Már a rendőrség is keres, anyádék büszkék lesznek rád Amúgy hol a répában vagy?"

Felmentünk hozzá dugni. Ott találtuk a pasiját aki épp szexelt... a csajommal.

Az előbb be kellett nyúljak a húgom táskájába, kikapcsolni a vibrátort, hogy ne hallják meg a szülők. Na milyen báty vagyok?

Elaludtam a vonaton. Itt ülök egy megállóban. A helyiek azt mondják hogy ez Észak-Szlovákia. Nem hiszek nekik. Nem akarok...

tumblr_m914zdwxAj1rts9pxo1_500.gif

Answer Questions


LifeTilt Awards - C csoport

3 héten keresztül zajlik a LifeTilt által inspirált, és lefogyott emberek versenye az Awards, és az, hogy végül ki nyeri meg a 2012-es LifeTilt átalakulása címet, azt kizárólag az olvasók döntik el Facebookon szavazataikkal. 

Nagyon durván összezártak a nők a Tilten. Túl vagyunk az első forduló felén, de még egy férfi sem jutott be a legjobb 8 közé. A C csoportban 2 srác is indul, és pénteken kiderül vajon marad-e a szex és new york effektus, vagy a nők, ahogy azt egy párkapcsolatban is szokták, idővel totálisan átveszik az uralmat az Awards felett. A szavazás pénteken reggel 9-kor indul és a kérdéseinkre legkésőbb szombat éjfélig megkapjuk a választ.

awards C másolata.jpg

 

Answer Questions


LifeTilt Awards - B csoport

3 héten keresztül zajlik a LifeTilt által inspirált, és lefogyott emberek versenye az Awards, és az, hogy végül ki nyeri meg a 2012-es LifeTilt átalakulása címet, azt kizárólag az olvasók döntik el Facebookon szavazataikkal. 

Lezajlott az első forduló, amit az olvasók, a LifeTiltes Slimek, a 7 törzsolvasó, valamint Laura szavazataival összesítve, 254 szavazattal Ági, és 85 szavazattal Erika nyert meg, így ők ketten már biztos részvevői a negyeddöntő mezőnyének.

Szerdától a "B" csoporttal folytatódik az Awards, ahol az indulók összesen 97 kilótól szabadultak meg. A "B" csoportra szavazni, 09.26-án reggel 9 órától szerda éjfélig lehet, a LifeTilt Facebook oldalán kommentben, a versenyző nevének beírásával. A két legtöbb szavazatot kapó továbbjut a legjobb 8 közé. Nagyobb méretért kattintsatok a képre.

awards B másolata.jpg

Dalma

Maya

Krisztina

Máté

Így szavaztak a Tiltesek...

tiltB.jpg

Hivatalos végeredmény a "B" csoportról az olvasók szavazatival együtt Csütörtökön...

Answer Questions


Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása