LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

Első hét összegzése

        0.nap 96,3 kg                                                                   9.nap 92,1 kg

 

 

 

   

                         

Túl vagyok az első héten, a legkritikusabb időszakon. így utólag elmondhatom, hogy voltak rossz pillanatok, de olyan hihetetlenül erős vagyok most fejben, hogy most úgy áll a helyzet semmi nem gátolja meg, hogy ne csináljam végig a 64 napot. Pedig volt lehetőség a feladásra bőven. Az átéhezett nappalok és éjszakák, a kimerítő edzések, a negyedik napi rosszul létem, a pókeres este pizzákkal, vagy a roston sült csirkéhez ajándékba kihozott csokis baklava. És akkor még anyám "gyere át van kaja amit szeretsz" hívásait nem is mondtam. 

9 nap alatt, -4,20 kg. Ez brutálisan sok. Ha ez így megy tovább, a második kör végére 8 és fél kilót fogyok le, kevesebb mint 20 nap alatt. Ez sok. Ha így lesz, pár nappal korábban felfüggesztem az eredetileg 24 naposra tervezett diétám radikális részét. Mint írtam mentálisan nagyon erős vagyok. Fizikálisan is egyre jobban érzem magam, de mielőtt beleélveznék a fürdőkádba, eszembe jut, hogy előttem van még több mint 53 nap. Figyelnem kell a szervezetemet, és egy idő után már nem a mérleget kell nézni, hanem a tükröt. Ha már a tükör szóba került. Mostantól mindig ugyanabban a tükörben csinálom a fotókat. Ugyanarról a helyről, hogy elkerüljem az önbecsapást, mert ez a változás nekem is kicsit soknak tűnik. 

11 km futás, 9 és fél óra a konditeremben napi 2.000 kcal alatt tartott energia bevitel. Az étkezéssel annyi gond van, hogy amit vettem kaját 14 napra, abból már alig van csirke meg hal, pedig nem ettem mindig itthon. Magyarul többet ettem jóval mint a 15dkg hús / étkezés.  És még így is több mint 4 kg mínusz. Nagyon durva. Mivel nagy valószínűséggel hamarabb abbahagyom a keményebb diétát, ezért leÍrom, hogy miket ettem az elmúlt 9 napban. Ha edzést és diétát kezdtek, ne ennyire radikálissal kezdjétek, mert az élettől is elmegy a kedvetek.                                       

1.nap 

Reggeli:     5 tojásfehérje, 1 sárgája omlettnek, 2 szelet rozskenyér

Tízórai:      1 alma 2 puffasztott búza 

Ebéd:         Fél zacskó rizs (pl.Uncle Ben’s) 15 dkg csirke roston savanyúság 

Uzsonna:   ugyanaz, mint az ebéd 

Vacsora:    Fehérje turmix

2.nap 

Reggeli:     Fél doboz zsírszegény túró (Bakony túró) 3-4 puff. búza    

Tízórai:      ugyanaz, mint a reggeli 

Ebéd:         2 db főtt burgonya 15dkg hal roston saláta 

Uzsonna:   Fehérje turmix 

Vacsora:    Fehérje turmix 

3.nap

Reggeli:     4 szelet pulykamell sonka 2 rozskenyér paradicsom 

Tízórai:      1 dz 0%-os joghurt (lehet gyümölcsös is) 2 puff. búza 

Ebéd:         15 dkg csirke roston zöldköret (brokkoli legyen benne) savanyúság 

Uzsonna:   ugyanaz, mint az ebéd

Vacsora:    Fehérje turmix 

4.nap 

Reggeli:     2 szelet rozskenyér 2 szelet sonka mozarella golyó paradicsom 

Tízórai:      Gyümölcs saláta (pl.: 1szilva, 1kiwi, 1alma) 

Ebéd:         Fél zacskó rizs 15 dkg hal roston zöldség 

Uzsonna:   Fehérje turmix 

Vacsora:    Fehérje turmix 

 

Answer Questions


A bejegyzés trackback címe:

https://lifetilt.blog.hu/api/trackback/id/tr462606107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása