LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

MédiaWave

 

A bizonytalanságok korát éljük, hiszen az utóbbi pár hétben két dolog foglalkoztatta leginkább a világsajtót, és tartotta lázban a gazdasági élet szereplőit, ezzel mintegy tematizálva a közvéleményt.  Az egyik kérdést több milliárd Euróért Görögország tette fel az IMF-nek, míg a másik mindenkit érdeklő téma, hogy mikor indul a Summerproject.  Aki nem tudná, hogy Görögország miért került ekkora szarba annak ellenére, hogy ott nem kormányzott 8 évig az MSZP, az olvassa el a portfolió.hu Megdöbbentő juttatások c. cikkét. Ennyit Zeusz népéről mert fontosabb dolgok is történtek a napokban.  Egy hónapnyi szarakodás után, 2 hét múlva elindul a Summerproject.  A bizonytalanság oka a Vodafone volt, ugyanis az utolsó pillanatban kiszálltak mint főszponzorok. Ezúton is szeretném biztosítani a Vodafone Hungaryt  arról, hogy mélységesen megvetem őket, és tiszta szívből tudok nagyon messze hányni tőlük. A kiszállást a megváltozott marketing stratégiával indokolták. Természetesen a valódi okokat a Gazdasági Versenyhivatalnál kell keresni… 

„Egy év után döntött a Veryenyhivatal: a Vodafone Magyarország tavaly június 21. és augusztus 15. között lebonyolított "Nyerj a Vodafone-nal" emeltdíjas SMS játékával kapcsolatban fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot folytatott. A jogsértés megállapítása mellett a GVH 100 000 000 forintnyi bírság megfizetésére kötelezte a szolgáltatót”

Ennyit a Vodafoneról. Végülis csak rájuk és a pénzükre épült a teljes műsor, több heti egyeztetés után persze. A Summerproject seggét végülis a UPC mentette meg a kapitalista seggbekúrástól, és mivel újra lett főszponzora a műsornak, így kissé megkésve ugyan,de úgy néz ki Július közepén elindul ez a webreallity. A műsorról annyit, hogy egy srácot fogok benne átalakítani 10 hét alatt, valamint az életét és a változás minden folyamatát kamerák követik majd, amit weben lehet követni és csatlakozni az edzéseinkhez. A Nikenak mint további szponzornak meg azt üzenném, hogy próbáljon már meg világcéghez méltóan viselkedn,i és ne egy családi vállalkozás spúrságával hozzáálni a dolgokhoz.

Ma június 30 van, ami azt jelenti, hogy 2 hét múlva elkezdünk forgatni. Ez magával vonz pár dolgot. Többek között azt, hogy a programom holnap kezdődik és nagyon úgy néz ki hogy Soundot mégiscsak ásványvízzel fogom lekísérni, de nem csak a Summerproject miatt szopom be az idei fesztivált. 

 

Amikor elkezdtem írni a Lifetiltet akkor megfogadtam, hogy ha beszarok is de elérem, hogy ez a blog  ne csak egy blog legyen a sok közül. Aztán ez a gondolat kinőtte magát és az új célkitűzéseim egyike az lett, hogy a Lifetiltet kiszélesítem egy olyan mozgalommá ami értéket közvetít érdekeketől mentesen és hivatkozási alappá képes válni akkor amikor szóba kerül az egészséges életmód és ami mögé oda lehet állni és büszkén felvállalni. Egy mozgalom aminek az alapja az edzések a diéta és a sportolással járó életforma. Az egészséges életre nevelés, és a Lifetilt közösség és gondolatiság kialakítása országosan. Egy mozgalom ami tovább viszi a blog keretein túl a Lifetilt szellemiségét, azaz, hogy nem kell semmi segédeszköz, nem kellenek a csodaszerek hanem csak te kellesz hozzá és az elhatározásod.  A Lifetilt azt a pluszt akarja megadni neked, amit sehol máshol nem kapsz meg. A mentális segítséget és azt a fajta lökést, ami elindít téged egy egészségesebb és teljesebb minőségibb élet felé.

Az első nagy kiugrás a Bitch-Air cikk 200 ezer feletti  olvasója volt, ami után eldöntöttem azt is, hogy megélem az álmaimat. A Lifetiltnek szüksége van további reklámokra és olyan megjelenésekre, ami lehetőleg minél több emberhez jut el. Az energiáim és az eszközeim is végesek. Egyedül ezt nem tudom elérni, és bár szép számmal olvassátok ezt a szart, a következő szintre lépéshez már sem erőm, sem időm, sem energiám nincsen, úgyhogy döntenem kellett. Elírogatom a blogot aztán amikor kifárad a dolog abbahagyom, megelőzve az elmúlás szomorú állapotát és fázisait, vagy belevágok olyan dolgokba ami kockázatos, lehet hogy tönkremegyek benne és egy életre megbélyegzettem magam, de a bebukás rémképe mellett ott van az a bizonyos álomkép is, amit ezzel a lehetőséggel élve képes leszek megfesteni. Lényeg a lényeg, jelentkeztem a Való Világ 5-be.

A Lifetiltnek ez a fajta reklám és amit az esetleges bekerülésemmel eltudnék érni olyan lökést adna a blognak amit soha sehol máshol nem kapnék meg.  Sikeressé akarom tenni a Lifetiltet és azt a szellemiséget amit a Lifetilt képvisel.  Ha ehhez az kell, hogy bemenjek egy olyan műsorba mint a ValóVilág, akkor megteszem. Ha belebukok, akkor belebukok de az is az én döntésem volt és nem fogok sírni utólag azok után amiket esetleg emberileg ott felejtek. Volt egy interjú még régebben ha jól emlékszem a Kék Fényben egy férfivel, akinek a felesége halálos beteg volt, és egy csaló valami terápiás kezelést adott el a családnak így kihúzva a zsebükből másfél millió forintot. Természetesen a nő meghalt, mire megkérdezték a férfit, hogy a mostani fejével is belement volna a kezelésbe ? Erre a férfi azt mondta igen mert ha csak egy kis esély van rá hogy ettől meggyógyul a felesége akkor belemegy bármibe, és nem érdekli mennyibe kerül. Így legalább nem veri a fejét a falba, hogy mi lett volna ha ez a kezelés segít.

Belemegyek vállalva minden későbbi kritikát és minden nyomást, amit egy ilyen műsor megkövetel. Készen állok rá ? A céljaim miatt igen, és ezen felül nem érdekel semmi. Mindannyian a céljainkért élünk és azt akarjuk elérni. Egy idő után döntenünk kell, hogy ugrunk-e, vagy a szakadék szélén pusztulunk meg álmodozva arról, hogy vajon mi lett volna ha… mi lehet a mélységben. A felkészülésemet tehát holnap hivatalosan is megkezdem a Summerprojectre és a ValóVilág 5-re egyaránt. Ja a legjobbat el sem mondtam. Az első casting Julius 9-én lesz 12.30-kor. Igen a Balaton Sound kellős közepén, úgyhogy lesz egy fasza kis utazásom szombaton oda vissza. A vonaton lesz majd mit átgondolnom. 

 

Answer Questions


A bejegyzés trackback címe:

https://lifetilt.blog.hu/api/trackback/id/tr493027633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása