LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

Az Új Generácíó

 

A LifeT!lt blog hajnalán, amikor január 13-án éjjel 1-kor beregisztráltam a blogot, akkor még ez az egész csak arról szólt, hogy adva van egy 70 napos program, aminek minden egyes napját dokumentálni és fotókkal illusztrálni fogok, majd a program végeztével, vagy esetlegesen annak bukásával befejezem a blog írását és törlöm a regisztrációt. A blog időközben önálló életre kelt, és az életem részévé vált, megteremtve egy olyan életet és kinyitva olyan kapukat, amiket előtte elképzelni sem tudtam volna. A blog sikere és ennek minden pozitív hozadéka gyökeresen megváltoztatta az életemet, és ismertem meg olyan embereket, kerültem bele olyan folyamatokba, ami minőségi robbanást hozott a mindennapjaimban. 20 évesen egy éppen aktuális elkattanásomnak köszönhetően otthagytam a sulit és kimentem Londonba egy casinoba krupiésodni. Az utam onnan Vegasba vezetett, és kevesen tudják, de szerepeltem egy valóságshowban is, szóval az életem meglehetősen szélsőséges keretek között mozog. Az elmúlt 10 évemben ugyan rengeteg jó dolog és hasznos tapasztalati élményben volt részem, de egyértelműen ez a blog az amire a legbüszkébb vagyok és ha valaki megkérdezné mi az amit idáig letettem a társadalom asztalára az életben, akkor a LifeTiltet nevezném meg mint referencia anyagot. Mások motiválása, a RunT!lt  mozgalom sikere, és több 100 ember életminőségének javítása, ezek mind olyan dolgok amikre baszottul büszke vagyok, és 2011 mindig is egy meghatározó év lesz, csináljak ezután bármit is az életben... 

Mindenki a boldogabb, teljesebb életre törekszik, amit kurva nehéz elérni mert mérhetetlen mennyiségű kitartás kell hozzá, kudarctűrés, és akarat, de egy teljesebb élet felé vezető út közelebb van mint gondolnád, és ennek sikere a mindennapokkal ellentétben kizárólag rajtad múlik. A minőségibb élet első nagy lépése, egy életmód változtató program végig csinálása mert ez a folyamat jóval több annál mint hogy lefogysz 6, 9, vagy 18 kilót. A fogyás és hogy szebb ember leszel csak egy nagyon kis része ennek az egésznek, és ha csak erről volna szó, akkor nem is szarakodnék itt immáron lassan 8 hónapja. Túlságosan beleszokik az ember a szarba ami körülveszi őt, mert az emberi test és elme a végletekig képes alkalmazkodni. Emberek milliói, mit milliói, milliárdjai élnek vállalhatatlanul unalmasan egyhangú és egyszerű életet, és teszik mindezt azért mert, nincs önbizalmuk, leértékelik magukat, a képességeiket, és hajlamosak átvenni a „nekem már úgyis mindegy” világszánalma állapotot.  Nagy szopó az élet tudom én. Főleg Magyarországon mert itt a középszerű létért is keményen meg kell küzdeni, arról meg már nem is beszélve hogy folyamatosan nyomnak le és húzza vissza a közeg azt, aki el akar érni valamit az életben. Ha ehhez hozzávesszük, hogy emellett úgy is nézel ki mint egy vagon fosgyár, akkor a fent említett komplexusokkal együtt megkapjuk annak a képletnek az eredményét, amiért emberekkel bármit meg lehet tenni a munkahelyükön, a párkapcsolatukban, és amit megtesz velünk nap mint nap a politika, és a mindennapok abszurd élethelyzetei. Elviselünk mindent mert egyel több szar az életben már fel sem tűnik mert ahol halomban áll a szar ott egy újabb kis kupac már fel sem tűnik. Fű alatt élni egy életen át komplexusok miatt az egyik legrohadtabb dolog a földön, de ha ráadásul nő is vagy akkor meg még a legnehezebb is. Komplexusok fejben, a külsőd és a kishitűséged miatt, ami magával vonz mindent amitől valójában szar az életed. Az ellenséged és az életedet tönkretevő elemek ott vannak veled minden egyes rohadt percben a hájad formájában, mint egy doboz cigi a zsebedben. A hiba benned van mert gyenge vagy, nincs kitartás, nincs akarat, és mert erősebb nálad egy szelet torta meg egy szál cigi. Rohadtul szánalmas ez azért valahol. Az elhízásod, a mentális gyengeséged egyenes következménye, amiért senki mást nem hibáztathatsz. Nem a meló, nem a főnök, nem a férfiak a gecik, nem az időjárás, nem a szülők, nem a gyerek, és nem is az élet a hibás meg a körülmények, hanem egyedül te, amin csak is te tudsz változtatni.  

A bejegyzés most azokról a blogokról szól, akik felfogták ezt és változtattak, vagy változtatni akartak az életükön, mindezt blogon publikálva másokkal is megosztva pont úgy, ahogyan a LifeT!lt indult 263 nappal ezelőtt. A most felsorolt blogokban egy közös van, hogy a blog írói kapcsolatban állnak a LifeT!lt-el, vagy annak hatására kezdtek bele a programjukba. Van olyan blog akiknek irójával jelenleg is személyesen foglalkozom vagy foglalkoztam, de van olyan is aki csak a blogon leírtak alapján csinálja végig a 70 napját. Olvassátok őket is, mert ha elbuknának, lehetőleg minél több ember előtt bukjanak el, ezzel is motivációt adva nekik hogy ne adják fel és csinálják végig. 

debramorgan.blog.hu

Ez a lány a Hoxa női portálon vezetett diétás naplót, amiben leírta miket eszik, és hogyan halad az általa jónak gondolt diétával. Természetesen sehogy mert alapjaiban volt koncepciótlan és hülyeség az egész. Pár nappal később, miután megtaláltam a naplóját kaptam tőle egy levelet, amiben a segítségemet kérte, és azt, amit természetesen minden levélben leírnak nekem a nők, hogy szüksége van valakire aki hajtja őt, és támogatja ha fel akarná adni. Elvállaltam, kapott tőlem egy programot, amit pár napja kezdett el és már publikált is az oldalon. Akit érdekel hogyan halad Debra, az a blogján követheti végig az eseményeket.

malackacico.blog.hu

Vele szintén a privát életben foglalkoztam még Június környékén, amikor is 4 hét után megadta magát  a programnak 5 kiló fogyás után. A napokban vettem észre, hogy blogot kezdett írni azt a programot követve, amit még 3 hónapja csináltam neki. Kíváncsi vagyok most végig megy-e a 70 nap.

 

keeponmovin.blog.hu

Nem mernék rá megesküdni, de azt hiszem ő hugi02 a Nők Lapja Café fórúmáról és ha ő az akkor már egy RunT!lten is kint volt, továbbá mellből nem akar fogyni. Itt nem árt ha megjegyzem, mellből bizony mindenki fogyni fog, de ez nem lehet senki számára sem kifogás. Azért nem fogyózni, hogy ne legyen kisebb melled és ezt kifogásként felemlgetni, szóval ez már tényleg a legalja. Egy nagyobb mell egy hájas testen nem menő és nem szexi, de ezt csak úgy megjegyeztem. Annyit tudok még a lányról, hogy régen sportolt, és 10 kg-ot akar leadni. 2 hete tart a programja 3 kilót fogyott, és a változást egy fasza grafikonon is ábrázolja.

videkilany.blog.hu

Ez a csaj a kedvencem. Nem ismerem de nem is írnék róla semmit, álljanak itt az ő szavai. Érdemes elolvasni a bejegyzést onnan, hogy a harmadik kifogás… Óriási forma a csaj, nagyon jó gondolatokkal. Ha nem lenne csajom simán dugnám.

„A harmadik kifogás: Az így-érzem-jól-magam effektus. No persze. Ne röhögtessetek már. Saját bőrömön tapasztalom: kövérnek lenni szar. Nem vagy szép, nem jönnek rád a jó ruhák, ami rád jön, nem áll jól, kibukik a hájad. Ami ápol és eltakar, az általában lóg, tehát bő 10 évvel tűnsz idősebbnek a korodnál, mivel a lógós pólókat-felsőket hordod, mint valami konyhás néni műszak után. A strandról meg a has takaró tankin felsőről már ne is beszéljünk… Ehhez társul még a kövér lányok mantrája az Így-is-vonzó-vagyok duma (és ezért rohadt nagy vascső jár a Love-nak). Hát erről annyit, hogy egy energiától kicsattanó, magabiztos lány kisugárzása mellett te gyakorlatilag észrevétlen maradsz, husikám…”

„A bónusz, és egyben a kedvenc áltató szövegem: A-Barátom-Így-Szeret rizsa. Hát ezzel kapcsolatban annyit jegyeznék meg, hogy ismerek olyan férfit, aki így „szerette” az előző barátnőjét, a csaj plusz 15-20 kilójával együtt. De érdekes, hogy mégis egy vékony lányra cserélte le… Úgy látom, két eset van: ha a pasi tényleg szeret, a belső értékeidért, akkor lehet, hogy nem cserél le, de egy idő után szenvedni fog, mondjon bármit is a szemedbe. Tényleg elhiszed, hogy a „Szerinted kövér vagyok? Meghíztam?” kérdésekre őszintén fog válaszolni? Hogy aztán végighallgasson egy óra hisztit, majd egy óra letargiás bőgést, végül a vádat, hogy ő a szemét disznó, aki csak a külsőségekre hajt?  Ha szeret, akkor fontos vagy neki, így nem akar megbántani. Azt meg főleg nem akarja, hogy őrá haragudj. Így a büdös életben nem fogja közölni veled, hogy elhíztál. Ha a szeretete nem elég erős vagy egyszerűen csak elmúlik, akkor meg jöhetnek a kikacsintások a vékony nők világába.”

 

„Még egy észrevétel: soha ne a barátnődet, vagy egy másik nőt kérdezz meg arról, hogy kövér vagy-e. Ugyanaz a helyzet, mint a pasiknál: ha szeret, nem akar megbántani. Ha nem szeret, akkor esélyes, hogy 1) úgyse fogod neki elhinni neki a választ, mondván, biztos csak azért mond téged kövérnek, mert utál… 2) azt hazudja, nem vagy kövér, és röhög a markába 3) ha tényleg nem vagy kövér, akkor meg képes és beléd beszéli, hogy szarul nézel ki. Nőként mondom, hogy a nők furcsa teremtmények ilyen téren.

Én egyszer próbáltam ki az őszinteséget egy barátnőmmel szemben, miután 2, 2 és fél hónapig nem láttam, és a viszontlátáskor akkora hasa volt, mint egy 4 hónapos terhesnek. Miután óvatosan szóvá tettem (megkérdeztem, úton van-e a baba), iszonyatos sértődés volt a dologból… Pedig a lány két hónap alatt hízott vagy 10 kilót, minimum. Nőként egyszerűen képtelenség megmondani egy másik nőnek, hogy túlsúlyos.

Ha tudni akarod a választ, kérdezz meg egy olyan pasit, aki nem kötődik hozzád. Nem akar eladni neked ruhát vagy kocsit, nem dolgozik veled, nem akar megdugni, és nem az öcséd.

pushyourself.blog.hu

Őt a többieknél is jobban figyelemmel fogom kísérni, és innen üzenem ha bármi segítség kell akkor keress meg. Ennek a lánynak pajzsmirigy problémái vannak, és az orvosok azt mondták neki, hogy soha nem fog tudni lefogyni. A csaj elkezdte betartani a LifeT!lten olvasott diétát és pár nap leadott 4 kilót, szóval figyelni fogok rá és max riszpekt.

"Hát nem tudom, hogy valaki olvasni fogja-e amit írok vagy sem, de szerintem mint rajtam kívül többen, én is a lifetilt.blog.hu hatására írok most. Teljesen fel vagyok háborodva azon, amit Laurával leművelnek a kommentelők a lifetilten, mert egész egyszerűen nem tudják elfogadni, hogy amíg ők megelégszenek egy ez van-nal, addig van olyan ember aki a tökéletességre törekszik. Olvasva a kommenteket, inkabb nem jellemezném az olyan embereket akik olyan primitív szintre süllyednek, hogy a mellét, a seggét fikázzák, csak azért mert Laura leírta azt amit gondolt, röviden tömören. Én tényleg kövér vagyok és mégsem éreztem bántónak a stílust, hanem egyszerűen űdítően őszintének.   

Na szóval, a lényeg, hogy én is végig olvastam a lifetiltet és el is kezdtem csinálni kb. egy hete. Nem akarom az élet történetemet is leírni, csak a tényeket. 21 éves csaj vagyok, végzős egyetemista és 85 kg( egy hete még 89 vtam;). Röviden tömören annyit még rólam, pajzsmirigy problémáim vannak, amire hormont szedek, így alapjárat duplán meg kell dolgoznom a leadott kilókért. Igazából kurvára nem érdekel, mennyi ideig fog tartani az, hogy lefogyjak és hogy mennyi áldozatot kell hogy hozzak érte, hiszen ha belegondolok, 21 éve siránkozok nap mint nap, bulikat hagyok ki (mert kövér vagyok és szarul nézek ki szöveggel) holott kb fél évet kéne az életemből arra szánnom, hogy megváltozzak, külsőleg, belsőleg. 

Étrend: www.lifetilt.blog-hu-s "testalkat diéták nőknek" endomorf része " 

 

ladycamp.blog.hu

Ha valakinek ellenszenves a LifeTilt blog stílusa, vagy csak egyszerűen utál engem mint a szart, és nem bírja elviselni a képemet, az otthonra és megértő tekintetekre talál a Ladycamp blogon, ugyanis itt gyülekeznek Mordor fellegei és hirdetnek háborút a blogom ellen. A csaj aki írja a blogot még Májusban keresett meg azzal, hogy segítsek neki és írjak neki egy programot mert egyedül nem megy. Találkozásunk és a program indulás után pár nappal létrehozta a Ladycampet amit azóta is ír, a többi már történelem. A sors és a körülmények alakulása úgy hozta, hogy a program felénél elváltak útjaink, de Syreni végül is befejezte a programot, amihez így utólag is gratulálok. (Ő volt Doma Fanni)

"Mit hozott nekem a program? Önismeretet, kitartást, valamennyi hitet önmagamban. Szexet, jót és sokat. Elismerő szavakat, egy rakás új ruhát (mivel a régiek leesnek rólam). A tudást, hogy meg tudom csinálni. Új célokat, régi célok felelevenedését. Mit vett el? Centiket és kilókat...ezzel fejezném ezt most be. Az élet megy tovább, a mai parfétortámat valahogy le kell dolgozni. Félmaraton, maraton, triatlonok, ki tudja... de legfőképp megtartani azt, ami van és a lelki felkészülésre ráfeküdni. Show must go on..."

 

 

Ezek a nők legyenek mindenki számára követendő példa. Kezdjétek el ti is a programotokat, regisztráljatok be egy blogot, és vezessétek végig azt a 70 napot, ami mindent meg fog változtatni körülötted. Nehéz lesz kurva szar, és szenvedni fogtok főleg az elején. Nem ígérem hogy jó lesz mert nem lesz az, de az eredmény meglesz és ezt garantálom nektek. Ha elgyengülnétek merítsetek erőt ezekből a lányokból, de itt van a LifeT!lt is. Amikor azt mondom írjatok blogot, akkor azt azért mondom, hogy adjatok egy keretet a program által megkövetelt új életmódotoknak. Gyertek ki a RunT!ltre, és tapasztaljátok meg hogy van egy közösség a blog mögött akire támaszkodhattok. Segítsétek egymást virtuálisan egy bloggal amiben átalakultok mert ha látják, hogy a program működik akkor ez másokon is segíteni fog.

Egyedül vagytok a programotokkal ezt soha ne felejtsétek el, de mégsem vagytok egyedül…    

 

 

Answer Questions


A bejegyzés trackback címe:

https://lifetilt.blog.hu/api/trackback/id/tr713214251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása