LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

Fekete Angyalok - A 0%-os Joghurt tévedés

tumblr_lvzxit3sEV1qchee4o1_500.gif

A haverokkal Augusztusban elutazunk 2 hétre nyaralni. A helyszín kiválasztását minden évben általában egy hosszas procedúra előzi meg, mert az egy dolog hogy 5-en vagyunk, de mindenki máshova akar menni. Én ugye Las Vegasban a Stripen akarok meghalni, Dave mindenképpen Dubaiba akarna menni, csak amikor közöltem vele, hogy az bizony nem fog menni, mert aki már egyszer járt Izraelben azt már ugyan be nem engedik az Emirátusokba. Elhangzott itt még egy Berlin és egy Amszterdam is, és bár rendkívül vonzónak tűnik a fűves rétes - 50 eurós kurvák a kirakatból kombo, végül is úgy néz ki Ákos helyszíne lesz a nyerő mert Thaiföldre megyünk végül. Thaiföld az 5 dolláros Vuitton táskák, és a meghatározhatatlan nemű emberek országa, ahova ha befizetsz egy lányhoz, jó eséllyel egy 16 éves fiúval lesz dolgod. Azért ez a része egy kicsit elbizonytalanított, mert értem én, hogy tengerpart meg kígyók az asztalon, de ha én ráizgulok egy miniszoknyás lányra, azért az legyen már lány még akkor is, ha ezekkel a gondolatokkal nem vagyok európai értelemben véve politikailag maximálisan korrekt. És ki tudja, lehet hogy a harmadik szaké után vagy mi az istent isznak ott az ítélő képességem erősen megromlik, és átesek életem első SZDSZ közeli élményén Ungár Klára, és a Gay Pride mozgalom legnagyobb örömére...

Tévedések tehát amiről itt most szó lesz, és azon belül is a 0%-os joghurtok tévedéséről. Az elmúlt pár napban ugye nagybevásárlást tartottam a németeknél, és miközben fotózgattam a sonkákat, megakadt a szemem egy 7,5 decis Joghurtos üvegen. Egy karcsú alakú nő a doboz oldalán, hatalmas betűkkel kiemelve, hogy 0,1%-os zsírtartalom, és a hatás kedvéért még egy mérőszalagot is felgrafikáztak rá, hogy mindenkiben tudatosuljon, itt aztán hatalmas diétás termékről van szó. A megtévesztés, és a népbutítás a politikusok privilégiuma, és a legtöbb 0%-os joghurtot diétásnak nevezni éppen olyan röhejes mint a politikusok vagyonnyilatkozatai. Mert ha valaki esetleg venné a fáradtságot, és megfordítaná az üveget, hogy oké hogy 0,1% zsírtartalom, de ezenkívül ugyan még mi van benne, akkor mindjárt nem lenne olyan széles a mosoly. A legnagyobb baj az, hogy a legtöbb nő ha meglát valamit amin rajta van a light felirat, vagy ne adj isten még rózsaszín és lila színben is pompázik, akkor különösebb kérdés, és további gondolkozás nélkül meg fogja venni. A szerződésekben mindig az apró betűs rész a lényeg, a bankok fantasztikus ajánlatainál mindig a csillagozott rész rejti a szomorú valóságot. Így van ez az összes élelmiszerrel is, csak itt annyit kéne tenni hogy megfordítjátok azt a kurva dobozt, és megfelelően értelmezitek rajta az arányokat és értékeket.

New Lifestyle, a már említett mérőszalag, aminek a végén ott van a 0,1% fat felírat. Az üveg jobb alsó sarkában ott figyel még egy kalória szám is, azaz hogy hány kalória van egy adott mennyiségben. Tehát hogy egy adott mennyiségben. Itt azért nem árt megjegyezni, hogy a 168 kalóriás értéket itt 2.5 decire írták ki, de a baj csak az, hogy ez a joghurt 7.5 decis, azaz jelen esetben ez a szám 504 kalóriát jelent !!!! ami egyetlen ilyen überfasza diétás joghurtban van. Gyakran csinálják ezt, hogy amikor egy kalória érték már vállalhatatlanul horror magasságokat ér el, főleg egy diétásnak hazudott termék esetében, akkor a kalória számokat egy bizonyos mennyiségre írják csak ki, és a többség simán azt hiszi, hogy ennyi van a teljes termékben.

IMG_9619_1.JPG

A legjobb része csak most jön, mert mitől van benne ennyi kalória hogyha egyszer diétás a cuccos. Az üveg megfordul, és hopp 13 gramm cukor 100 gramm joghurtban !!! Jelen esetben ez a szar 750 gramm, azaz ebben a 7.5 decis New Lifestyle mérőszalagos 0%-os joghurtban laza 98 gramm cukor van.

IMG_9620_1.JPG

Sajnos nem tudom olyan lassan mondani mint Lendvai Ildikó a pinokkió kormány nagyasszonya úgyhogy inkább leírom. KILENCVENNYOLC GRAMM CUKOR. Iszonyat durva, és csakhogy érzékeltessem ez mennyi cukrot is jelent, elővettem a mérleget, és pontosan lemértem mekkora mennyiség is ez a valóságban.

Bebasz mi ? Azért ez a cukor mennyiség még engem is meglepett. A diéta hatalmas divat lett, és még ami ennél is fontosabb óriási business. A legtöbb cég felismerte, hogy ha a light szót kombinálják a nőknek szánt termékekkel, akkor bizony a szart is elfogják tudni adni, mert odáig már nem terjed el az ész, hogy a sárgabarack és a 0,1% kombináción túl, kicsit jobban megnézzék, hogy miket is döntenek magukba diéta címszó alatt. A lényeg, hogy ne legyetek könnyen bepalizható seggfejek, mert arra ott vannak az FLP-s meg Zepteres majmok.

Answer Questions


A bejegyzés trackback címe:

https://lifetilt.blog.hu/api/trackback/id/tr344643780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása