LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

LifeTilt Awards - D csoport

3 héten keresztül zajlik a LifeTilt által inspirált, és lefogyott emberek versenye az Awards, és az, hogy végül ki nyeri meg a 2012-es LifeTilt átalakulása címet, azt kizárólag az olvasók döntik el Facebookon szavazataikkal. 

Ha ránézek a D csoport résztvevőire mindig az jut eszembe, hogy mennyivel szebbek lesznek az emberek ha lefogynak. Már ez is egy érv lenne az egész program mellett, pedig ez csak a felszín, mert az igazi változások belül játszódnak le. Laci személyében már van egy srác továbbjutó, de azért innen is elég jó eséllyel pályázik valamelyik srác a negyeddöntőn való részvételre. Szerintem egyértelműen ez a halál csoport mert innen tényleg bárki továbbjuthat, sztem itt lesz a legszorosabb az eredmény a végén. Egyébként úgy látom lányoknál ez egy klasszik beállás, mellesleg milyen kurva jó nő lett már mind a kettő lányból. 

Szavazni a D csoportra hétfő reggel 9 órától kedd éjfélig lehet a LifeTilt Facebook oldalán a versenyző nevének beírásával kommentben, a képük alá. A D csoport küzdelmei után kialakul a negyeddöntő mezőnye, ahol párbajban folytatják tovább a versenyt, ahol a cél már az elődöntő.

awards D másolata.jpg

Answer Questions


Buli Utáni SMS-ek...

tumblr_m0jg08zTGN1r2auueo1_500.jpg
Leszarom, hogy hol vagyok, gyere értem!!!

Jajaja itt is nagyon durva a buli...épp az elöbb hánytam tarkón
valakit...szerencsére nem látták h ki volt:D..és most mindenki engem keres..köztük vagyok én is:D

Pedig itthon még megvolt az elhatározás, hogy szakítok vele. Aztán mikor találkoztunk, már nem volt kedvem problémázni. Helyette leszoptam a kocsiban.

Reggel nagy para volt. Nem tudtam hol vagyok. Nem barátnőnél, nem haveroknál. Aztán rájöttem, hogy fordítva fekszem az ágyamban..

Megdugtam Tamás anyját. K.rvajó volt, nagyon tud a vén lotyó. (Tamásnak küldve)

Bazmeg, reggel 8kor a rendőrség keltett fel azzal, hogy én libát loptam... Azt hittem félreértés, de kis idő múlva beugrott, hogy mégsem...

Bocs nem fogok odaérni, elég csúnya este lett. Megkérdem a mellettem alvó lány nevét, megdugom mégegyszer és indulok. (13:37)

Utolsó képem a tegnap estéből hogy bemegyek egy boltba piát venni...reggel 140 rugóval ébredtem a zsebembe Segítsetek lehet köröznek ! 


A csaj azt mondta szakítsunk, de én nem is ismerem..

Te emlékszel miért vittük föl a 10-re a tuját és a két téglát?

Hamarabb néztem meg a gyűrűsujját mint a mellét. Öregszem...

A fű sem segített. Szarabb a kedvem, de legalább félek a felhőktől és a tücsköktől

"Most ébredtem, nemtom hol vagyok. Asszem elloptam egy fűnyírot. Ti merre?" "Gyere be a házba aztán majd megbeszéljük."

Nem érek oda! Z-vel vok balesetin, mamus protkóját ragasztotta a szeme fölé, de nem jött le, most meg a hígító csípi a szemét. A papagáj sincs még meg,ha látod szólj! Puszi.

Végtagonként egy ember vitt haza, miközben brekegtem, mert békának képzeltem magam. Jó buli volt.

Tegnap hokisisakban hánytam víz alatt. Király!

Ki gyantázta le a seggem??

tumblr_m7r4ff6Dda1rnvf38o1_500.gif

Gratulálok Töki! Háton fekve hánytál, miközben a Marseilles-t énekelted! Sosem láttam hasonlót!

Valaki megosztaná velem, hogy mi történt az elmúlt 4 napban???

Felhívtam vérző f@sszal anyámat, hogy most mit csináljak. Erre kiröhögött és letette.

Reggel anyád kocsijában ébredtem. Ötletek?

Szia! Kerestelek tegnap a buliban. Megtaláltalak?

"Rohadt szarul vagyok, olyan jó lenne, ha itt lennél" - totál részeg pasimtól, aki mellettem feküdt az ágyban -

"Azt hiszem jól sikerült a tegnapi betépés. Semmire sem emlékszem és egy pályaudvaron vagyok ahol főleg németül beszélnek. Lehet hétfőn nem megyek be melózni" - válasz: "A hétfői meló miatt ne aggódj, ma kedd van. Már a rendőrség is keres, anyádék büszkék lesznek rád Amúgy hol a répában vagy?"

Felmentünk hozzá dugni. Ott találtuk a pasiját aki épp szexelt... a csajommal.

Az előbb be kellett nyúljak a húgom táskájába, kikapcsolni a vibrátort, hogy ne hallják meg a szülők. Na milyen báty vagyok?

Elaludtam a vonaton. Itt ülök egy megállóban. A helyiek azt mondják hogy ez Észak-Szlovákia. Nem hiszek nekik. Nem akarok...

tumblr_m914zdwxAj1rts9pxo1_500.gif

Answer Questions


LifeTilt Awards - C csoport

3 héten keresztül zajlik a LifeTilt által inspirált, és lefogyott emberek versenye az Awards, és az, hogy végül ki nyeri meg a 2012-es LifeTilt átalakulása címet, azt kizárólag az olvasók döntik el Facebookon szavazataikkal. 

Nagyon durván összezártak a nők a Tilten. Túl vagyunk az első forduló felén, de még egy férfi sem jutott be a legjobb 8 közé. A C csoportban 2 srác is indul, és pénteken kiderül vajon marad-e a szex és new york effektus, vagy a nők, ahogy azt egy párkapcsolatban is szokták, idővel totálisan átveszik az uralmat az Awards felett. A szavazás pénteken reggel 9-kor indul és a kérdéseinkre legkésőbb szombat éjfélig megkapjuk a választ.

awards C másolata.jpg

 

Answer Questions


LifeTilt Awards - B csoport

3 héten keresztül zajlik a LifeTilt által inspirált, és lefogyott emberek versenye az Awards, és az, hogy végül ki nyeri meg a 2012-es LifeTilt átalakulása címet, azt kizárólag az olvasók döntik el Facebookon szavazataikkal. 

Lezajlott az első forduló, amit az olvasók, a LifeTiltes Slimek, a 7 törzsolvasó, valamint Laura szavazataival összesítve, 254 szavazattal Ági, és 85 szavazattal Erika nyert meg, így ők ketten már biztos részvevői a negyeddöntő mezőnyének.

Szerdától a "B" csoporttal folytatódik az Awards, ahol az indulók összesen 97 kilótól szabadultak meg. A "B" csoportra szavazni, 09.26-án reggel 9 órától szerda éjfélig lehet, a LifeTilt Facebook oldalán kommentben, a versenyző nevének beírásával. A két legtöbb szavazatot kapó továbbjut a legjobb 8 közé. Nagyobb méretért kattintsatok a képre.

awards B másolata.jpg

Dalma

Maya

Krisztina

Máté

Így szavaztak a Tiltesek...

tiltB.jpg

Hivatalos végeredmény a "B" csoportról az olvasók szavazatival együtt Csütörtökön...

Answer Questions


LifeTilt Awards - A csoport

3 héten keresztül zajlik a LifeTilt által inspirált, és lefogyott emberek versenye az Awards, és az hogy végül ki nyeri meg a 2012-es LifeTilt átalakulása címet, azt kizárólag az olvasók döntik el Facebookon szavazataikkal. 

Az "A" csoportra szavazni 09.24-én reggel 9 órától kedd éjfélig lehet, a LifeTilt Facebook oldalán kommentben, a versenyző nevének vagy számának beírásával. A két legtöbb szavazatot kapó továbbjut a legjobb 8 közé. Nagyobb méretért kattintsatok a képre.

awards A.jpg

Answer Questions


LifeTilt Awards - Válasszatok Példaképet

ági másolata.jpg

Először is gratulálok mindenkinek, aki felfogta régi éne elhízott létének szomorú voltát, és elég ereje volt hozzá, hogy változtasson a külsején, és ezzel ez együtt az egész életén. Sokkal többek vagytok most, mint akik akkor voltatok, és remélem most már elhiszitek, hogy még mindig sokkal több van bennetek annál, mint amit valaha is gondoltatok magatokról. Férfiak, nők, idősebbek és fiatalok, más-más célokkal, más indittattásból, valaki másért, vagy éppen saját magunkért. A történetek különbözőek, de ezek vagyunk mi. Különbözőek, teljesen más életutakkal, de a cél ugyanaz és mindig is az marad, ez pedig nem más mint a változás, a folyamatos fejlődés, a határaink megkeresése ami nélkül nincs értelme az életnek. A 16 döntőst megpróbáltam úgy összeválogatni, hogy a lehető legtöbben azonosulni tudjanak velük. Egy 35-40 kilós fogyás, egy alig 8 kilós mínusz utáni alakformálás, újrakezdeni mindent túl az ötvenen, és kihozni magunkból a maximumot huszonévesen. Erről szól az Awards, és ezeknek a történeteknek a bemutatásáról.

Answer Questions


Bármit Elérhettek

Rengetegen azt képzelik, és még ennél is többen azt gondolják, hogy egy test, radikális átalakításához hosszú hónapok kellenek és a legkülönfélébb táplálékkiegészítő készítmények. Még ennél is többen abban a tévhitben élnek, hogy a követendő út az, amit évtizedek óta beléjük sulykolnak, követve a régi iskolát és a már réges-régen elavult módszereket, de a tudomány nem állt meg 1970-ben és azóta eltelt már pár évtized.

Rengeteg új módszer van, amit ha keresztezünk a megfelelő technikai kivitelezéssel, elképesztő eredményeket lehet elérni, és ebben más a LifeTilt, mint a többi módszer Magyarországon, és úgy látom erre egyre többen rájönnek, a módszer hatékonyságáról nézzetek meg pár képet a Tilten. Azonban az új szelek és az innovácíó önmagában nem elég és semmit nem jelent, ha nem társul mellé hatékony diétás étrend és megfelelő edzésprogram amit követhettek.De a sikerhez ennyi nem elég mert attól még szart sem fogsz elérni, ha van egy hatékony diétád de nem tartod be, és hiába van a fiókodban a világ legjobb edzésterve ha nem végzed el a benne leírtakat és ahhoz is nulla vagy hogy felvedd azt a kurva futócipőt és lefuss olyan távokat amire már egy 3 éves gyerek is képes.

A legmélyebben megvetek mindenkit aki nem képes változtatni az életén ha már szanaszét baszta azt az évek során, és most kurvára sajnáltatva magát zokogva bámul a tükörbe hibáztatva mindenkit, elszörnyedve teste rémképének látványán. A változásodhoz vezető út itt van a LifeTilten amivel megváltoztathatsz magad körül szinte mindent, de a változásra emberileg nem mindenki képes, de vesztesek is kellenek hogy ha eljön a perc magadat nyertesnek érezd. Selejtes emberek tömegeivel élünk együtt kik semmire sem fogják vinni az életben, tehetségüknél már csak az akaraterejük, és ők maguk kisebbek.

A változáshoz kizárólag te kellesz és ezt jobb ha előbb utóbb felfogod, tűzz ki magadnak célokat és vidd véghez még akkor is, ha úgy érzed nem vagy rá képes vagy egyszerűen nem tudod.

Most pedig lezárnám soraim és végezetül csak annyit mondhatok, nyugodtan bassza meg mindenki, kinek nem tetszettek e sorok.

183362_362831090464932_356820431_n.jpg

Answer Questions


LifeTilt Awards indulók - A Lányok

ági.jpg

Szia Tomi! A mellékelt képekkel szeretnék nevezni a Lifetilt Awardsra, ha lehetséges. A fogyásom január végén kezdődött, azóta 34,7 kg-t adtam le és még 10-15 kg-ot szeretnék, tehát még nincs vége. A blogod elsősorban motiváció számomra, valamint az étkezések alapjait is innen lestem el. Köszönöm!

Answer Questions


LifeTilt Awards Indulók - A Fiúk

laci2 másolata.jpg

"Február végén a kocsiban ültem és tök véletlen a Juventus rádiót hallgattam.. nem szokásom., de aznap este mégis az ment és pont a LifeT!lt-ről volt benne szó.. nem is kellett több hazaérve egyből megkerestem a blogot. Már az első perctől kezdve éreztem, hogy rossz helyen nem lehetek, mert csak így lehet a dolgokhoz állni. Körülbelül 2 nap alatt olvastam el a teljes blogot, talán még munkába se mentem addig. Akkor 93 kg voltam... nem akartam sokáig várni, egyből el akartam kezdeni. 3-3,5 hónap alatt sikerült 20 kg-ot leadni.

Soha nem voltam ennyire kitartó mint most.. ezt a LifeT!ltnek köszönhetem. Még nincs vége az útnak.. de már látom a fényt."

Answer Questions


A Nők Lapja Évszakok cikk

Zseda_001.jpg

Életmódváltás virtuális segítséggel - A LifeT!lt módszer 

Az önmagukkal elégedetlenkedők közül sokan az interneten próbálnak megoldást keresni problémáikra. Balogh Tamás is a világháló segítségét vette igénybe egy szakítás után, hogy egy blogon bemutassa, hogyan változtatja meg egy ember életét saját edzés- és táplálkozási programja. Szokatlan, pikírt stílusban írt bejegyzéseit egyre többen olvasták, sőt pár hónap után egyre több követője akadt.

„Több ezer nő életét változtattam meg” – kezdi minden szerénység nélkül Balogh Tamás. „Az edzések, és a táplálkozás terén már nem nagyon lehet újdonságot kitalálni, de az én módszerem titka a blogom és a személyiségem stílusában rejlik. Egy férfias világban élünk, amelyben mégis minden a nőről szól. A tökéletes nőről. A nők azonban nem érzik annak magukat, ha a testük miatt folyamatos önbizalomhiánnyal küzdenek. Én csupán annyit teszek, hogy az írásaimban rávilágítok a problémákra, és tabunak számító témák tisztázására. Megértetem velük, hogy nincsenek félmegoldások és csodaszerek, csak akkor tudnak változtatni az életükön, ha tesznek is érte. Összeállítottam hát egy hetven napos programot. Aki végigcsinálja, hatalmas jellemfejlődésen megy keresztül, és a program végére képes lesz az egész életét megváltoztatni, mert fejben fog megerősödni az illető és legyőzi önmagát. Ez egy olyan hihetetlen élmény, amit a Speed-fitness órák vagy a különböző fogyasztószerek soha nem adhatnak meg senkinek. A blogomon többféle testalkat diéta és edzésmódszer található, melyek között mindenki megtalálhatja a magához illő diétát, a neki leginkább megfelelő programot. Fontosnak tartom, hogy mindig az életből merítsek példákat, mert  mindannyian ugyanazt a levegőt szívjuk azonosak a társadalmi problémáink, és ugyanazokon megyünk keresztül még ha azt gondoljuk, a problémáink egyediek és csak minket érintenek. Ha látod leírva azt ami veled történik vagy már keresztül mentél rajta, akkor hiteles személy leszel, mert ha az ember magát vagy a problémáját látja leírva egy idegentől, akkor azonosulni fog veled és elfogadja még az olykor szélsőséges nézeteidet is. 

Answer Questions


LifeTilt Awards Kezdődik...

428937_414633555239644_1952795184_n.jpg

Answer Questions


RunTilt Szeptember 11. Margitsziget

Időpont: Szeptember 11. Kedd 18.30

Helyszín: Margitsziget szökőkút

10.000 Lifetilt like játék díjátadó. Amelyik kisorsolt nyertes nem jön el, úgy a megmaradt nyeremények a helyszínen megjelentek között lesznek kisorsolva. 

3 különböző hosszúságú táv lesz 2km, 4 km és 5,3 km

Hozzatok salátát sonkát rozskenyeret sört bármit mert utána lesz egy kis after party. Idén talán most lesz utoljára jó idő, nem ártana kihasználni.

Gyertek feketében. Aki nem, az tud venni a helyszínen fekete RunTilt felsőt.

Gyurcsány Ferenc ebédlősátorral éhségsztrájkol a parlament előtt... 

Csatlakozz Facebookon

Answer Questions


Amikor a Bástyák Leomlanak

tumblr_m9xhc5Dw5D1repmv8o1_500.jpg

Múlt héten 85 éves korában elhunyt a nagyapám. Megviselt a halála mert nagyon közel állt hozzám, de a temetés még ennél is nehezebb volt, mert bár belül szenvedtem, de ezt kifelé egy pillanatig sem mutathattam. Most már lassan másfél éve játszom azt az embert, aki segít másokon, akiből erőt meríthet bárki, aki stabil és erős vezetője egy közösségnek, akiket a blog, a személyem, a diéták, a közös edzések, és az egészséges életmód hozott össze. A temetés előtti napon találkoztam Kristóffal, és nem voltam valami jó állapotban. Akkor Kristóf azt mondta, hogy egyszerűen nem tehetem meg hogy összezuhanok, mert a bástyák soha nem omolhatnak össze, egy vezetőt nem láthatnak sebezhetőnek mert meginog a közösség hite, és ha nem lesz akire tudnak hallgatni, ha nem lesz aki erőt sugározva kijelöli az utat és összefogja őket, akkor megindul a közösség lassú errodációja.

Én ezt nem akartam elfogadni, mert emberek vagyunk. Érzelmekkel, tragédiákkal, az élet adta ütések sorozatával, és van az úgy, hogy az ember egyszer csak földre kerül majd időt kér, leül, és azt mondja, hogy akkor most mindenki elmehet a picsába. Az élet, a blog írásának 19 hónapja alatt rengetegszer próbára tett. Nem egyszer akartam abbahagyni ezt az egészet, de igazából soha nem gondoltam komolyan. Az évek alatt aztán azt vettem észre magamon, hogy soha nem látott módon megerősödtem, de azt hiszem erre szükségem is lesz, mert az engem ért támadások, ahogy fejlődik a Tilt és lesz egyre jobban benne a köztudatban, egyre csak intenzívebbek lesznek, és rengetegen akarják majd a bukásomat látni. El kellett hát döntenem, hogy készen állok-e a jövő kihívásaira, és ha a válaszom igen, akkor egyszerűen csak mennem kell előre semmi mással nem törődve, csak az álmaimmal, a terveimmel, ahol nem léteznek akadályok és ahol nem létezhet olyan erős szembeszél sem, ami megtorpanásra bírhatna. Ha hiszek benne, hogy amit csinálok az nagyszerű, márpedig hiszem, hogy a LifeTilt rendszer egy fantasztikusan jó dolog, akkor nem lesz aki az utamba állhatna, és higgyétek el ez esetben jobb velem egy hajóban evezni, mint velem szemben állni. Aztán majd az idő persze  eldönti, hogy amit csinálok arra van-e kereslet vagy nincsen. Ha van, akkor senki nem állíthatja meg a Tiltet, ha pedig nincs, akkor a LifeTilt sem lesz más csak egy múló emlék, pár ember fejében.

Answer Questions


A Tilt Angyalai

387149_422351314496320_1697402160_n.jpg 

A LifeTilt maga az élet, a fenékformáló project pedig az élet éltetése, és egy férfi számára  a legfontosabb dolog középpontba helyezése, ami nem is lehetne más mint a nők, és az ő szexualitásuk bemutatása. A fenékformálás az egyik legjobb dolog, ami ezzel a bloggal történhetett és be kell vallanom őszintén, soha nem gondoltam volna hogy a Slim3 első évada után lesz még olyan project, amit legalább annyira fogok szeretni mint anno Adriékat, vagy mint Petrát még a Tilt történetének elején. A LifeTilten futó többszereplős átalakulások történéseit és háttér sztorijait most nem részletezném, de legyen elég annyi, hogy bőven zajlottak az események, és a fogyáson túl barátságok is szövődtek. Az első évadban Adri és Vivien talált egymásra, míg a másodikban Bogi és Móni írják újra hétvégente a budapesti éjszaka történelem könyveit, és ütik ki magukat rendszeresen egy Mai Thai-al, és egy üveg Kalinkával a kezükben. A fenékformálós lányok első pillanattó kezdve megtalálták a közös nevezőt, és alig 1 héttel a közös edzések megkezdése után, a legszebb leszbikus álmaimat megjelenítve, már egymásnál aludtak, és azóta is összejárnak.

Ilyenkor látszik milyen is az, amikor nem egy kibaszott cégnek csinálom a programokat, hanem kizárólag a LifeTiltre írom. Hangulat, emberek, valódi kapcsolatok. A fenékformálás program nem a pénzről szól mint a Slim3 2, és ez érződik is ezen a programon. Rohadtul szabad, és az egész olyan mint egy gólyatábor, csak itt persze nincsenek kurva nagy seggfejek. Egyébként kicsit tartottam ettől a projecttől, mert mint tudjuk, ahol több nő van egy helyen huzamosabb ideig összezárva, ott előbb utóbb vér fog folyni, de ha ráadásul jó nőket teszünk össze, na akkor szinte biztosan elszabadul a pokol és megindul egymás esztelen lekurvázása. Aztán persze eszembe jutott, hogy ez a viselkedés forma kizárólag a sötét prolikat jellemzi . A női szexualitás megmutatása persze nem iskolázottság függő, de annak bemutatásánál azért elképesztő különbségeket lehet észrevenni és itt válik el, hogy valamiből ízléstelen olcsó pornó lesz, vagy a női idomok megformált bemutatása. A fenékformáló lányokra mindent lehet mondani csak azt nem, hogy eladók lennének az X-It-ben. A mezőnyt egy egyetemi tanárnő, egy könyvelő, egy főiskolás és egy egyetemista diáklány alkotja. Ők azok a lányok, akik megmutatják mindazt, amiért az ember hálát ad Istennek hogy férfinak születhetett. Ezek a lányok hozzák felszínre, és mutatják meg magukban azt a faktort, ami ugyan minden nőben benne van, csak néhány csajnál az álságosság, a prüdéria, vagy a szexuális elhanyagoltság már olyan méreteket öltött, hogy elfelejtik azt a korszakukat, amik a legjobb és legsikeresebb pornófilmek forgatókönyveinek alapjai is lehetnének, az erkölcsöt mint olyat hírből sem ismerve este 10 és reggel 6 között.

Answer Questions


Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása