LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

14.nap

balatonsound_252.JPG

Vannak az életben olyan kérdések amikre nem tudunk, vagy egyszerűen lehetetlen válaszolni. Ilyen például az, hogy Havas Henrik vagy Hajdú Péter a nagyobb köcsög ? Nincs jó válasz, mert mind a kettő egy ellenszenves tetű, a faszméter minimális eltérést sem mutat esetükben. De ha rólunk van szó, akkor már egészen más a helyzet. Eldöntendő kérdések sorozatával szembesülünk az élet szinte minden percében, és bizony az esetek  nagy részében a döntéseket rosszul hozzuk meg, vagy hozzák meg a fejünk felett.

Az egyedül lét, a kapcsolatok megromlása, az utált állás, a jelenlegi életvitel, a társadalomban betöltött jelentéktelen, vagy annak érzett szerepünk, mind-mind egy hibás döntés, vagy egy rossz válasz eredménye. Az utóbbi pár napban elbizonytalanodtam. Feltettem magamnak a kérdést, érdemes csinálni ezt az egész edzés dolgot ? Miféle megváltást várok én ettől  ? A jelenlegi problémáimra ez lenne a megfelelő válasz, hogy jobban fogok kinézni, hogy még több csajom lesz, hogy előnnyel indulok jópár embertársammal szemben ?  Illúzió ez barátaim, múló csillogás. Erre alapozni akármit is, végzetes hiba lenne, aminek a vége egy sötét mély verem, és a biztos boldogtalanság. Akkor meg miért csináljuk, mi értelme van ? A válaszokat és a motivációt, mindenki rendezze le saját magában, vagy olvassa el ezt a cikket, egy esetleges válaszért. El lehet tölteni máshogyan is ezt az időt, még az is lehet, hogy hasznosabban, de egészségesebben biztos hogy nem. De különben is. Mennyivel van több értelme bárminek is az életben, ha részekre bontjuk és megvizsgáljuk azt amivel éppen foglalkozunk.

balaton-sound-2010.jpg

2009-ben egyik barátom, hasonló programot csinált, akkor ő deklaráltan rákészült a nyárra és kiemelten Soundra. Kondi, futás, 100km-es bicajozások. Az ő életében mellesleg ez a időszak számít  a nagy élet bummnak. Eljött a sound négy napja, kidolgozott izmok, sportos alkat, ami kell megvolt minden, és várt valamit az edzésekért cserébe. Teltek a napok, hetek de nem történt semmi. Két csajjal ugyan smárolt, de erre képes minden Schönherzes faszfej is az ötödik sör után. Főleg négy fesztivál nap után. Teljesen összetört a srác. Épp kondiztunk, látom rajta valami nagy szar van, kérdezem mi van veled, teljesen szét vagy esve (fejben). Azt mondja elege van az edzésekből, szar az egész, Sound sem úgy sikerült ahogy gondolta, csalódás az egész idei éve eddig. Mondom neki te fasz, nem attól lesz több csajod, meg jobb életed, hogy itt edzel hanem attól, ha fejben úgy állsz hozzá a dolgokhoz. Ehhez nem kell edzeni, ez csak egy külső megerősítése annak hogy mentálisan rendben vagy. Edzésekkel max a 2 filléres kurváknak lehet imponálni, de azoknak minek. Na most a srác azóta vezető beosztású pénzügyes lett, van egy A kategóriás kocsija, és azon röhögőnk, hogy futnak utána az egzisztencia vadász nők. Hozzállás kérdése minden.

balatonsound.jpg

A 14.napom hétvégére esett, konkrétan vasárnapra. Nem szeretek hétvégén kondizni járni nem tudom miért, vasárnap valahogy annyira benne van a levegőben a szabadnap érzés. Sikerült kipihennem a tegnapi zúzdát, egy laza 9 órás alvás keretében.  Négykor találkozó többiekkel oktogonon, hol máshol mint Burger King előtt, úgyhogy ezek szerint kellett időzítenem az edzést .

Láb edzés van. Ez az egyetlen nap, amikor kizárólag olyan gépeken dolgozom, amiket csak nők használnak. Egy idő után, ha az ember egy helyen hosszabb időt eltölt, megfigyel bizonyos dolgokat. Egyre inkább azt veszem észre, hogy az emberek mennyire fogalmatlanul edzenek, mindenféle alap tudás nélkül. Pedig a testedzés minden formája, de különösen a súlyzós edzések köré, külön tudomány épült fel,  és vált a legtudatosabban művelhető tevékenységek közé. Hatalmas lehetőségeket érzek ezen a területen egyébként. Simán lepörgött az edzés, ugyanis rengeteget bicajozok hegyekben, az év melegebb időszakaiban, úgyhogy erősek a lábaim, könnyen veszem a láb napokat az átlagnál nagyobb sulyokkal dolgozva. A legtöbb has és sima gyakorlatnál elengedhetetlen az erős láb gondoltam mondom.

Elment az idő, Ákos értem jön megyünk Oktogonra. Odaérünk 15 perc késéssel Csabin kívül sehol senki. Végülis jogos, Dave csak 2 percre lakik az Oktogontól nincs jelentősége. Telefonok ki hol a faszba van, Pityu hozzám jött mert csak ott tud parkolni, Laci Davenél, hol van Gabriele ?

"óóóbazz nem tudok menni, két órája keresem a telómat és ha nem hívtok fel, soha nem tudom meg, hogy benne van a mosógépben. Kidobtam a nadrágommal együtt" Egy jogot végzett emberről beszélünk.

Fél 5-re megalakulunk, elindulunk hatan. Itt jön a nap számomra felfoghatatlan eseménye, ugyanis Laci aki szerintem a legtöbbet keresi közülünk, leteszi az A6-ot, és Dave céges autójával jön, mert Dave-nek úgyis ingyen van a benzin, és akkor ő megspórolja a benzin költséget. Értitek? A6 ! Na mindegy, kiérünk Kőbányára, teltház….De putta. Nincs mese, megyünk át Mogyoródra. Na nem szaporítom tovább a szót, mert alig várom már, hogy leírjam, akkorát mentem mint egy hangár. Megnyertem az egészet, ami már csak azért is szép, mert mindenkinek minimum 10 éve van jogsija, nekem ennél jóval frissebb, ugyanis egyáltalán nincs. HÁHHHHHHH.

1. Bence 24,287 2. Ákos 24,893 3. Dave 25,120 4. Laci 25,259 5. Greguss 25,328 6. Pityu 26,156

A gokartról még annyit,engem meg Gregusst kiintettek, mert szétszaggattuk a kárpitokat gépeket, konkrétan rámentünk a dodzsemezésre. (Tudtátok, hogy egy gokart 1 Mihály ?) Mire beértünk a belvárosba, elkezd fájni a gerincem, a csuklóm, és totál bekékült a csipőm. Igen ez a fizikai eredménye a 32 perces menetnek.

Nálam fejeződik be az este, immár megfogyatkozva. Holnap futás jön, majd a második hét értékelése, és a változások elemzése. Addig is kis technikai anyag az edzésekhez…

 

Answer Questions


A bejegyzés trackback címe:

https://lifetilt.blog.hu/api/trackback/id/tr922620834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása