LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

Evolution Revolution

Szeretnék emlékeztetni mindenkit arra, hogy 30 nappal ezelőtt amikor is eldöntöttem megváltoztatom az életem, és egy teljesen új alapokra helyezett életmódot fogok követni, akkor egy teljesen átlagos hétköznapi életet 12 kg felesleggel élő budapesti srác voltam. Éjszaka pizzákat rendeltem, Il Trenobol mákos gubát, heti két Wasabi, Guru palacsinta, és általában a napi étkezéseimnél a legmagasabban szartam abba, hogy amit eszek az diétás-e, vagy sem. (De még ezekben az időkben sem mentem be a mocskos Mcdonald's-ba vagy Burger Kingbe csak mondom) 

tumblr_ltr2hu5srm1qzwtdlo1_500.jpg

Edzetlenül, a hétköznapok szürkeségébe beregisztráltam a blogot, és felkészültem mindenre amit egy ilyen edzés követel az embertől. Tudtam szenvedni fogok a rengeteg lemondástól, a megterhelő edzésektől, a holtpontoktól, és a méregtelenítés miatti elkerülhetetlen rossz közérzettől. Hoztam pár rossz döntést az életben, egyik másik miatt még most is szívok, de a 66 napos program és a blog elkezdése, az egyik legjobb döntés volt az életemben amit eddig meghoztam az szinte biztos.

30 nap gyerekek 30 nap. Ennyi kellett ahhoz, hogy elmondhassam az életem kezd megváltozni és az eddig elérhetetlen dolgokat úgy kezdem elérni, mintha a legtermészetesebbek lennének az életben. Új kapuk nyílnak ki előttem, és olyan területeken találom magam, ahol már vagy nagyon rég jártam, vagy még egyáltalán nem, de kurva jó ott lenni. Nagyon jó érzés amikor rájössz, az élet mennyi újdonsággal, mennyi lehetőséggel szolgál, csak egyszerűen észre kell venni, vagy csak odébb állni, hogy észrevedd. Új és jobb ember kezdek lenni, és ezt nem magamról állítom, hanem mondják ezt a barátaim, kollégák, és azok az emberek akikkel kapcsolatba kerülök így vagy úgy.

30 nap. Nekem ennyi kellett, hogy kilépjek a hétköznapok gödréből, és ezt köszönhetem az edzéseknek, amelyik megerősített testileg de elsősorban fejben. Egyetlen szóra volt mindehhez szükségem. AKARATERŐ. Ennyi. Semmi forradalmasított kúra, vagy csodaszernek kikiáltott szarságra nem volt szükségem, semmi szín vagy vér diétát nem követtem, egyszerűen csak betartottam pár évtizedes alapszabályt.

1. Fehérjében gazdag ételek, a magas szénhidrát tartalmú kaják kerülése, és minden fajta édesség teljes kizárása. Azt hiszem ezzel most nem mondtam semmi újat. Persze hogy nem, mert ennyire mocskodul egyszerű az egész. Mi kellett hozzá, hogy ezt betartsam és kitartsak a legnehezebb órákban, akkor is amikor a falat kapartam az éhségtől ? Akaraterő.

2. TECHNIKAILAG HELYESEN kivitelezett súlyzós edzések, betartva a legalapvetőbb szabályokat. Személyre és alkatra szabott edzésterv, az abban szereplő gyakorlatok TECHNIKAILAG HELYES elvégzése. A sorozatszámoktól, és magától a gyakorlatoktól eltérni tilos. Nincs helyettesítés, nincs "foglalt a gép kihagyom", nincs olyan, hogy most 4x10 helyett csak 3x8. Hülye vagy ? (Aki ezt megteszi annak a videó 01:11-nél lévő részét tudom ajánlani). Szóval mi kellett a kondis edzéseimhez ? Megfelelő tudás, és akaraterő.

 

3. Mínusz 7 fokban lefutni 12 km-t, majd folyamatos 0 fok alatti hőmérsékletben lefutni további 30 km-t, ehhez semmi más nem kell mint…..na ?.......na mi ?.........Naná, hogy akaraterő.

Írhatok én ide nektek bármit, ha nincs meg bennetek a kitartás, és a valós igény a váltani akarásra, akkor el se kezdjétek az egészet. De viszont akkor viseljétek a döntéseitek következményét. A lesütött szemeket amikor tetszik egy srác, és esélyetek sincs nála, de nem feltétlenül azért mert van rajtatok pár kg +. Ez semmit nem számít. Hanem mert az önbecsülésetek, és az önértékelésetek szánalmasabb állapotban van mint, a magyar államadósság. Srácok nálatok ugyanez. Lehet össze vissza enni minden szart és utána sóvárogva vágyakozni arra  a "láttad milyen segge volt bazmeeeeg ?" nők után, majd hazamenni és megoldani a problémát a monitor előtt. Az edzés és a diéta nem azért fantasztikus dolog, mert jobban fogsz kinézni. Ez csak illúzió múló felszín. Hanem azért mert az edzésekkel sorozatosan győzöd le a korlátaidat, és léped át a saját határaidat, ezáltal  a világ fokozatosan ki fog nyílni előtted. Rendszeresen többet és többet fogsz elérni  és egy idő után keresni fogod a kihívásokat, és azokat is legyőzöd. Formálod magad, büszke leszel magadra és lehetsz is teljes joggal. Ahogyan a diéta sem a zsírok eltünése miatt az egyik legfaszább dolog , hanem mert nem tömsz magadba mérgeket. Tisztábban érzed magad és  a közérzeted is napról napra jobb lesz, ami miatt a sportban is feljebb tudsz lépni.

A cigi amiatt szar mert szívod, de a mozdulat és az egész életérzés amit ad, az csodálatos. De minden elszívott ciginél benned van az a nyomorúság, ami a cigivel jár. Rák, halál, összeomló vérkeringés, rossz közérzet, fejfájás. MÉREG. Minden cigi elszívása után bűntudatod van, és szarul érzed magad, ahogyan szarul érzed magad akkor is, ha rossz kajákat eszel. Mérgekről van itt szó basszameg . Aztán meg jön a boldogtalan vagyok ezért eszek csokit világ szánalma szöveg, ez pedig spirál szerűen egyre jobban húz le a mélybe. Boldogtalan vagy csokit eszel, a csokitól hízol ezáltal még rosszabbul érzed magad, még több csoki, szar kaják, és azt veszed észre az egyetlen örömöd  a csoki lesz meg az étel lehetőleg  a legkárosabb fajtából. Veszélyes játék ez nem egy ember ment már tönkre abba hogy a boldogságát egy csokitól várta. Kudarcokkal teli élet ez, mert ahol nincs önértékelés, önbecsülés, önbizalom, akkor ott bizony eltaposnak és kurvára el fognak tudni hisz ha magadat nem becsülöd, ha nem érzed jól magad a bőrödben, akkor mit vársz a többiektől. Láttasd azt amit látni akarnak, és éreztesd mindazt a jót, ami vagy legbelül. Ennyi a lényege.

Futni kell ? igen. Nehéz lesz ? De kurvára. Semmit nem adnak ingyen, küzdeni kell, edzeni, odafigyelni az étkezésekre, és nem szodomita módon zabálni, kis bűnöző csokikat enni és mindent szarrá ízesíteni leönteni. Lehetőleg a krumplit mint köretet egy életre elfelejteni.

Az én megváltásomhoz 30 nap kellett. 30 nap értitek ? És még csak a felénél vagyok. A 30 nap az semmi, mert  ha nekem sikerült, nektek miért ne sikerülne ?  Kezdjetek rá felkészülni lelkiekben, hogy elkezdtek edzeni,  és életmódot váltani. Most még ne, most még csak legyen meg a gondolat, és azt akarom, hogy minden órában gondoljatok erre. Minden kurva csokinál, hizlaló szarságnál legyen bűntudatotok érezzétek magatokat szarul, hogy megettétek azt a csoki kössétek össze tudatosan a bűntudat érzését és a negatív gondolatokat a csokival és minden olyan étellel ami brutálisan közismerten hizlaló egészségtelen hányadék. Mert amit esztek, az nem más mint a mindennapotok legnagyobb elbaszója. Nem a főnök a hibás, nem a társadalom a szemét, nem a kollégák elviselhetetlenek, és nem bunkó az összes pasi, mert ha úgy néznétek ki, olyan belső tartás lenne bennetek, a férfiak is tisztelnének és kedvesebbek lennének veletek. Naná hogy azok lennének le akarnának fektetni titeket. Mert minden egyes szarért ami az életben ér titeket, TI vagytok a felelősek. Minden egyes falat után tudatosuljon bennetek hogy elcseszitek az életeteket.

Dave ma azt mondta, hogy túl nagy hangsúlyt helyezek erre az egész fitness dologra, holott ez az életben ugyan fontos, de 10 különböző más dolog is van, ami kb. ugyanilyen fontos. Igen válaszoltam arra ott van 10 másik blog akik nálam jobban tudják az élet azt a részét. De egy biztos. Ez az életnek az egyik alapja, az egészséges élet és a mentális erő alapja, amit ez  a blog és az edzések megadnak. valóban evvel nem fogsz pénzt keresni, mert minden hozadéka amit ez az életforma és ez a blog esetleg segíthet, azt pénzben nem is lehet mérni. Öröm, büszkeség, tartás, célok, akarat, kitartás, új kapcsolatok, egy most számodra még nem is látott új világban. Erről beszélek itt nap mint nap, és hiába nehéz, embert próbáló dolog, de csak egyszer kell ezt végig csinálni utána már csak tartani kell a formát az pedig ezerszer könnyebb és megengedőbb életet jelent. Merítsetek erőt belőlem mert én nem fogom feladni és az eredményét hétről hétre fogjátok látni.

Csináljátok gyerekek és higgyétek el, az egész életetek meg fog változni, és azt garantálom, hogy kizárólag jó irányba. 

(Ez a post egyébként a 29.napnak indult, csak kicsit belelendültem)

 

Answer Questions


A bejegyzés trackback címe:

https://lifetilt.blog.hu/api/trackback/id/tr382650707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása