LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

30.nap

Rengeteg minden történt velem az utóbbi napokban, de most kizárólag az edzésekről fogok beszélni, mert ezen a héten úgy döntöttem szoftvert frissítek, és megkeresem, a határaimat legyen az bárhol is. Magyarul úgy szétcsapom magam, hogy megtudjam mennyit is birok valójában, hol vannak most a határaim. 

Legutóbb a 28. napról írtam, és ott hagytam abba, hogy megvolt a mell bicepsz nap, totál szétvet az energia és képtelen vagyok már ezzel mit kezdeni, mert lassan már aludni sem tudok, annyira pörög még este is a szervezetem. Le szeretném szögezni újból és ha kell százszor, semmilyen szteroidokat nem szedek, tehát nem ettől érzem ezt a rengeteg energia többletet. Még energia italokat sem iszom és a legnagyobb dózisú koffein adag amit 31 napja magamhoz vettem, az a Pepsi Light volt.

29. nap.

Délután 5-kor indul a sztori, amikor is Dave meg Ákos felhívtak, menjünk Aréna Plázába gengelni. Jó úgyis kajálnom kell, elleszek velük 2 órát, 8-ra leérek kondizni 10-kor, baszom fel azzal recepciós csajok fejét, hogy zárás után 5 perccel még mindig zuhanyzom. Tökéletesen be volt tehát tervezve minden. Apropó Aréna Plaza, ki fogok térni külön, nagyobb terjedelmű postban a budapesti éttermekre, és azon belül is a 6 legnagyobb bevásárlóközpontra, a mit hol érdemes enni a városban, ha diétázunk témában. Előre annyit, hogy ami Arénában megy étterem és étkezés címen, az egyenesen kétségbeejtő és mélyen megalázó. Dave nyilván kezében egy Burger Kinges szórólappal rohangált ez alap. Ákos, akinek egyébként van némi fogalma az egészséges életről, egy zsírban úszó csirkés gombás szart vett, de a kabaré az, hogy a helyen (12.000 m2 alapterület) ez volt az egyik legdiétásabb étel. És mi volt velem? Semmi most például kurva éhes vagyok. Nos, a Vita Juice Bárban vettem egy 4 decis grapefruit- alma- ananász kombós  gyümölcs prést. Embertelen szar, keserű mint egy 50 éves dugatlan matematika fizika tanárnő, de tele van vitaminnal (mármint a gyümölcsprés looooool) és ezen kívül egy gyümölcs tálat. De ennyi azért mégsem elég, hiszen megyek edzeni, úgyhogy kellett még valamit ennem. Nem viccelek, Arénában nem lehet diétásan enni. Én ezt nem akartam elhinni. Guruban ugyan van saláta meg csirke palacsinta nélkül, de onnan ki vagyunk tiltva. Legyen annyi elég, hogy ahol háromnál több lány dolgozik egy helyen onnan az egyik előbb utóbb eljön velem. A kínaiban vettem babcsirát, ahol egyébként nem volt sima rizs, (értitek kínai étteremben!) úgyhogy azért még át kellett mennem a szemben lévő főzelékbárba, ahol még a narancsot is rántják. Kértem egy adag rizst, és láttam a csaj fején, hogy nem érti ezt a rendelést.

A lényeg elbasztuk az időt, szokás szerint kiakadtunk a nőkön, és azt vettem észre 8 lesz 10 perc múlva. Oké. Ebből kondi nem lesz, Ákosék fel moziba én haza, mert valamit edzenem kell.  Hazafele döntöttem el, hogy lemegyek futni és ezt, a hetet kicsit átalakítom. Négy kondis edzés marad, de kiemelem a 4 napból a 2 legnehezebb napot, azaz a mell bicepszet, és a váll tricepszet. Ezt kettőt fogom tolni a héten 2x2 alkalommal, és emellett lefutok 30 km-t. Ez a terv, szét kell csapnom magam, és azt hiszem ez a hét erre tökéletes meg fog felelni. Ez egy speciális hét mert jövő héten visszatérek a normál edzéstervemhez, de most szükségem van egy ilyenre.

Kondi MB (mell-bicepsz)– futás – kondi MB – futás – kondi VT (váll-tricepsz) – futás – Kondi VT.

Ez a terv. Mögöttem egy már megemelt súlyú kondis edzés, és további hat nap. Este fél 9-kor a Keleti Pályaudvarnál, eldöntöttem, hogy a Budai Váras futásnak eljött az ideje. 

 

 

Start a Hősök terénél volt, az útvonal pedig, Andrássy- Lánchíd, föl a várba, le a másik oldalán, Tabán- Várkert Casino- Lánchíd- Andrássy, Hősök tere. Az idő tökéletes fizikailag készen állok rá, sajnos nem volt semmi kifogás nincs kifogás.

Embertelen szarul esett az első 2km. Képtelen vagyok rájönni, hogy mi alapján, dől el, milyen lesz a futásod, mert van, amikor abszolút nem érzem magam jól, és olyat futok, mint Cafu fénykorában a bal szélen, de van amikor full motiváltan odaállok, elkezdem és bazmeg. Hát ez egy bazmeg futásnak indult, de az Oktogon környékén már rendben voltam. Van ebben valami versenyszerű érzés, amikor  először meglátod a várat, nézed és azt mondod magadban i catch you mádafaka. A hidas emelkedő amolyan bemelegítésnek jó volt, majd elkezdődött az emelkedő. Az eleje 3% körüli emelkedő lehet, majd az étteremnél kezd el durvulni 5-6 %-on, de van egy 200 méteres rész ahol 8-9%-os a meredekség. Na, ez be is baszott, mert itt konkrétan túlélésére játszottam. Akinek ezek az emelkedős számok nem mondanak, semmit az fusson, fel a harmadik emeletre, szorozza meg 15-el, de úgy, hogy előtte már futott 3,5 km-t és még vár rá legalább 7.

A vége már nem olyan vészes gondoltam csinálok egy képet a városról a vár oldalából, aztán rájöttem, hogy nem kapok levegőt. A lefele futás kurva nagy feel, ott ki tudod magad pihenni. Négy perc alatti km-et mentem lefele ami azt jelenti, hogy konkrétan rohantam. Egészen elképesztő volt a felismerés, hogy amikor már kezdtem azt hinni végre kifárasztottam magam, akkor erről mégszó sem volt. Miután leértem a Tabánhoz  még előttem volt kb. 5 km. Aztán egyszer csak megláttam a Gellért hegyet. Ebben csak az  a szar, hogy én a meglátni, megszeretni, megszerezni ritmus szerint élem az életem, és ez nem ígért sok jót, ugyanis ott tudatosult bennem, hogy a következő nagyobb vállalásom az a Gellért hegyre felfutás lesz.

10,66km 1 óra 6 perc alatt, amiben szerepelt egy 185 méter magas emelkedő.

Összességében nem vagyok fáradt. Megéreztem a futást elfáradtam, de messze nem érzem azt a határ dolgot. Holnap ismét a legnehezebb kondis nap. Meglátjuk, meddig bírom.

PS:  Ákos és Dave a moziban beállt a sorba nachosért és pop cornért, majd eszükbe jutottam és bűntudattól vezérelve 2 perc intenzív gondolkozás és mérlegelés után, elindultak a terembe üres kézzel. Ezúton is gratulálok nekik ehhez a fantasztikus teljesítményhez, amit önuralomnak hívunk. A Travoltás fos Dave és Ákos ajánlásával.

 

30. nap

Úgy keltem, hogy azt hittem nem tudok lábra állni. Olyan szinten fájtak az izmaim a combomban és úgy általában a lábamban, hogy ilyet már nagyon rég éreztem. Ma megint mell bicepsz nap van immár másodszor 3 napon belül, és ez többek között azért kellemetlen, mert a mell, de különösen a bicepszem izmai élénken őrzik a tegnapelőtti nap edzését, egy mokány kis izomláz formájában.

Összegezzük tehát. A lábam kész van, a felső testem felső része OFF, és így jön ma rá még egy mell bicepsz edzés a megemelt súlyokkal természetesen, mindezt a harmincadik napon, és ilyen lesz még a héten 4x. Ha most sem szedem szét magam akkor keresek egy kriptonitot és megnézem miylen hatással lesz rám. Múltkor Tomi belázasodott, úgyhogy a női edzésekről szóló meetingünket, ami a Tudatos Táplálkozás lll. nőknek szóló speciel editionnek lesz az alapja, azt most pótoltuk. Nagyon fasza kis anyag lesz, legalábbis így tervezem.

Bemelegítésnek a változatosság kedvéért egy kis emelkedőre futást választottam, mert azt hiszem eljutottam arra  pontra amikor már keresem a szenvedést, a nagyon szart, és minden ilyen nagyon szar érzés leküzdése után olyan rohadt büszke vagyok magamra. Érdekesen telt az edzés.  Mivel jelentős időt töltök konditeremben egy héten,  kezdenek kialakulni a körök és egyre otthonosabban is érzem magam, + a sok edzés is megteszi a hatását.  Egyre többen néznek személyi edzőnek, és azt veszem észre én is egyre többször megyek oda segíteni másoknak.  Persze szinte kivétel nélkül nőkhöz megyek oda, de legutóbb egy arc úgy csinálta a fekvenyomást tőlem 1 méterre, hogy ezt már nem tudtam szó nélkül tovább nézni.  Kis technikai segítségnyújtás, és 5 perc beszélgetés után a srác -aki mellesleg a CKM főszerkesztője volt, mint később megtudtam-  szóval a srác megkérdezte el tudnám-e őt ÉN vállalni pár alkalmas edzésre, esetleg segítenék-e neki az első hónapban, mert amit mutattam neki gyakorlat után már érezte, hogy sokkal jobban dolgozik a mell izma.

HÁHHHHHHHHHHHHH. Számoljunk. Heti 4 edzés 4 x 3000 HUF / alkalom az havi 16 edzés ami 48.000 forint egy embernél. Gyerekek én azt hiszem, valamit nagyon elkúrtam eddig az életemben. Lehet ez a 2 hónapos programom többet fog nyújtani, mint azt valaha is gondoltam volna? Nem fordult meg a fejemben, hogy én ebből pénzt csináljak, többek között azért nem, mert szeretem, élvezem az edzéseket, és magát ezt a programot is, és végre valami, amitől nem hányok sugárban folyamatosan. Ami egyébként megtörténik velem minden hétköznap reggel 9, és délután 5 között. El fogok gondolkozni ezen a lehetőségen.

Történt még pár érdekes dolog, aminek a hír illetve sztori értéke csak egy szűk réteg számára lesz érthető, mindenestre aki 2005 és 2008 között megfordult  Hajógyárin háromnál többszö,r annak az a név, hogy Miki bácsi minden bizonnyal mond valamit. 60 év körüli kő gazdag Bentley-vel járkáló formáról van szó, aki rendszeresen 16-21 éves lányokat kefélget, illetve szopat le bulik után illetve közben. Namost ez a tag megjelent a teremben, egy 20 év körüli kiscsjjal, akivel konkrétan nem tudtam olyan dologra gondolni, amiben ne lett volna benne a szex bármilyen formája. Lehozta a kiscsajt befizetni személyi edzésre, majd közölte jön még kettő. Lol. Mikibá4prezident. Szorozzuk fel azt a 48 ezret hárommal, de milyen hárommal édes istenem….. Értitek már?

Az edzés még tartogatott pár közjátékot, nincs jelentősége. Kezdem érezni a fáradtságot. Átmentem még haverhoz Xboxozni este, de konkrétan arra nem emlékszem, hogy mivel játszottunk, mert elaludtam. Nem viccelek.

Egy órás alvást sikerült összehoznom, és kimondhatatlan örömöt éreztem amikor tudatosult bennem három dolog. 1. nem vagyok otthon 2. holnap futás, és még van négy edző nap 3. nincs csajom December vége óta, és egy havernál kelek fel hétköznap este. Nem tudom, hogy mehetnék még ennél is mélyebbre. Vagyis tudom, de most nem mennék bele egy kapcsolatba.

 

Answer Questions


A bejegyzés trackback címe:

https://lifetilt.blog.hu/api/trackback/id/tr282655181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása