LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

Life1

 

Kevesen tudják, de a Vll. Vlll. és lX kerület rehablitácíója, -értsd teszik ki a cigányokat az önkormányzati lakásokból a faszba - hatalmas léptekkel halad előre.  Az előző kormány  nem éppen az érdemi munkájáról és döntéseiről volt híres, mivel idejük nagy részében az ipari méretű lopások tökélyre fejlesztésével voltak elfoglalva. Nem tudom, hogy a nagy vihart kavart Hunvald féle ingatlanpanama ügy mond-e valakinek valamit, de ilyen az amikor nagyüzemi tolvajlás találkozik valami olyannal, ami az utóbbi évek legnagyobb fejlődését és tisztulását eredményezte az említett három kerületben. Az önkormányzati lakásokból az MSZP vezette hivatal szemrebbenés nélkül pakolta ki az őslakosokat, megnyitva az utat a fejlődésnek és a tömb rehabilitációknak. Ahogy lélegzik fel a kerület, úgy jelennek meg a befektetők is egyre nagyobb számban, hisz ne felejtsük el, Budapest szívéről beszélünk egy központi kerültről.  Ennek eredménye a Corvin sétány, a Cordia lakópark, a Silverside apartmansor, és a Metropolis lakópark, hogy csak pár példát említsek. Folyamatosan újulnak meg olyan hírhedt terek mint az Orczy tér, a Gutenberg, a Teleki  és Köztársaság tér, ahova régen ha nem szamuráj kardal mentél be, esélyed sem volt Budapest portugáljai ellen.

A változás leglátványosabb jeleit kétségkívül a Corvin sétány fémjelzi. A sétány és a Cordia lakópark a kezdeti nehézkes indulás ellenére, mára már sikertörténetté nőtte ki magát, így válhatott többek között a Life1 is mára az egyik legjobban felkapott konditeremmé a városban. Annak ellenére, (vagy éppen ezért?) hogy a Vlll. kerületben van.  Sajnos ez az óriási népszerűség, egyben a hely vesztét is okozza, mert a terem  már régen elérte a befogadóképessége felső határát, ugyanis egyszerűen képtelenség olyan időpontot találni, hogy ne  kelljen 20 percet várni egy gépre. A Life 1 tökéletesen mintázza ennek az országnak a rákfenéjét. Csak jöjjön a pénz a színvonal fentartása meg az edzés élvezhetősége nem számit.  Ez különbözteti meg többek között külföldön egy exclusive clubot a mainstream átlagtermektől, hogy húznak egy határt és ha azt a vendégszámot elérik, onnantól nincs új belépő, nincs új vendég, ezzel tartva fent az élvezhető, magas színvonalat amit nem csesznek szét a tömegek keltette kellemetlen légkörrel...

A Life1 egy kurva jó hely is lehetne, mert egyébként az is, de ezzel az iszonyat tömeggel saját magukat fogják megfojtani, és ha előbb utóbb ezt nem veszik észre, ugyanúgy lefognak onnan lépni az emberek ahogyan én is megtettem. Én a havi bérletemmel 4 alkalommal voltam a Futó utca 48-50-ben, és itt feladtam, mert egyszerűen lehetetlen volt edzeni.  Próbáltam menni reggel, késő este, délben, tökmindegy volt mikor, mert mindig tele volt és egy idő után rá kellett jönnöm, hogy nem is kell a nagy tömeg mert alapvetően kicsi a súlyzós rész alapterülete így 10-15 ember is elég ahhoz, hogy totál teltház érzése legyen az embernek.  Arról meg már nem is beszélve, hogy csúcsidőben, azaz délután 4 és 8 között olyan embertömeg van, mintha Cattaneo vagy Digweed tartana bulit a Stúdióban. Érdemi munkára teljességgel alkalmatlan a terem, így 4 alkalom után angolosan távoztam. Viszont aki arcoskodni, beszélgetni, telefonálgatni akar, annak tökéletes választás a Life1, úgyhogy aki így képzeli az edzéseit, az mindenképpen vegyen egy éves bérletet.

Ami a terem anyagi vonzatait illeti, hát szépen bevan árazva a hely mit ne mondjak. 18.000 egy havi bérlet amihez nem adnak törölközőt. Aztán a személyi edzés 1 alkalomra 4 ezer amire mintha nem lenne akkora kereslet, mert általában 3-5 edző mászkál a teremben piros polóban fel alá úgy, mintha a Holtak Hajnala c. film zombi jeleneteit látnám. Persze amikor Petrát edzettem ott akkor egyből lecsaptak, hogy yoyoyo faszikám ezt itt nem kéne eröltetni mert itt csak azok edzhetnek akik alkalmazottak…. szokásos baszakodás. Mondom az üzletvezetőnek, hogy te figyi már ide tudnék hozni 8-10 lányt kezdésnek, cserébe annyit kérek hadd segítsem őket edzés közben. HÁT AZT NEM LEHET. De mondom arc látom nem érted. 8 új bérlet 8 x 18.000 ezer az 144.000 + amit itt fognak fogyasztani. Nem, nem lehet. Kiváló üzleti érzékkel megáldott fiatalember volt na meg kell hagyni.

A Life1-ben komoly orvosi csapatot rántottak össze. Van labor, kardiológia, állapotfelmérések, dietetika meg még egy rakás cucc. Biztos jó, mert egy kardiológiai vizsgálatért 36.000-et kérnek, de van már 19-ért egészségügyi állapot felmérés is. (vérnyomás mérés, EKG…) 

Ami a vendégkört illeti totális és teljes a fogalmatlanság. A konditermek alapvető íratlan szabályait szerintem senki nem ismeri, de nagyon nem is vártam mást látva azt, hogy ez az a terem ahova szinte kizárólag olyan emberek járnak, akiknek csak azért van konditermi bérletük mert az olyan jól mutat a pénztárcában. Ezenkívül tele van a hely külföldiekkel, portugál őslakosok is vannak szép számmal vastag arany nyaklánccal ahogy kell, de ők szinte kizárólag a fekvenyomó padnál vannak és bicepszeznek. Gondolom ezt szokták meg a Venyige utcai társasház udvarában. Ezenkívül mint említettem, többségében olyan emberek járnak ide, akiknek az az edzés, hogy felvettek egy sportcipőt meg egy tréningruhát.

A másodikon a kardio részleg tök oké.  Látszik a helyen, hogy nem kevés pénzt tettek bele és tényleg nagyon faszán megvan csinálva az egész. A kardio szinten vannak az aerobic termek. Iszonyat mennyiségű nő jár ezekre az órákra, de mint a súlyzós szint, ez is telítve van, még a nem annyira népszerű órákon is teltház közeli állapotok uralkodnak vagy legalábbis ez volt amikor ott voltam. A wellness részleg ugyancsak megérdemli a dicséretet. Van egy nagy úszómedence, (úszósapka kötelező) a szauna rendben van, viszont a szolárium egy kalap szar. Véleményem szerint ha éjjel kifekszel a Szabadság térre, akkor is jobban lebarnulsz. A súlyzós gépek kiválasztásánál látszik, hogy az elsődleges szempont a design volt a hasznosság helyett. Vannak a piacon sokkal jobb, és minőségibb munkára alkalmas gépek, de az idejáró emberek többségének a hozzáállását és az egész edzéshez való viszonyát elnézve, bőven elegek lesznek ide ezek a gépek is. 

A Life1 egy ötletes és jól működő rendszert talált ki, ami összeköt a teremben mindent mindennel. Egy kártya mindennek felett alapon ez nyitja a szekrényedet, ezzel tudsz bejelentkezni aerobicra, a szoláriumba, ezzel tudsz igénybe venni bármit is, és a fogyasztásodat is erre írják fel. Ha elveszted nagyon gyorsan tiltasd le, mert pillanatokon belül megszaladhat rajta az összeg, éppen ezért vigyáz is rá mindenki (kétszer majdnem elvesztettem). Addig nem tudsz kimenni, amíg a kártyán lévő összeget nem rendezted a recepción.

Apropó recepció. Végre egy hely, ahol rájöttek arra, hogy a recepcíó az egyik legfontosabb reprezentáns hely ami sokszor nagyban meghatározza egy cégről kialakult képünket.  Mert ha én bemegyek valahova, az első amit meglátok az a recepció lesz, és ott nekem ne kelljen már egy lenőtt hajú teleszart szatyrot bámulnom. Rengeteg helyen nem figyelnek erre oda. Milliókat elköltenek designra meg image javításra, de egy ilyen apró de fontos részletre nem figyelnek oda eléggé. A Life1-ben a recepcíós csajok kedvesek, csinosak és segítőkészek, látszik, hogy szeretnek ott dolgozni. Sajnos a büfépultról ugyanez nem mondható el, mert tudjátok van az a személyzet aki ilyen unott pofával és kb. ugyanennyi ésszel szolgál ki de bazmeg olyan arckifejezéssel, hogy legszívesebben adnál neki egy kurva nagy pofont másikat fonákkal, hogy térjen már észhez.

Az öltöző. Hát igen ez egy érdekes része a teremnek mert 3 különböző csajjal mentem a Life1-be de mind a 3 csaj eltévedt, ebből 2 nem tudta becsukni  kártyával a szekrényét. Van egy közös előtér, abból nyílik 2 ajtó. Balra férfi, jobbra női öltöző. Az öltözőnek két ki, ill. bejárata van. Az egyik ajtó  konditermi részhez nyílik a másik az előtérbe. Namost ez gondot okozott mind a 3 kisasszonynak, na nem mintha meglepődtem volna, végül is csak magas beosztású felelős munkát végeznek…A zuhanyozós résznél én mindig felbasztam az agyamat, mert olyan csap van, hogy benyomod, folyik a víz 5 másodpercig, aztán leáll.  Ezt a kicsinyes piti megoldásokat én képtelen vagyok elviselni. Olyan ez mint amikor az exclusivenak számító szórakozóhelyeken a mosdóban csak meleg víz folyt, hogy ne ott igyon a nép hanem haladjon szépen a pult felé. A másik, hogy a kártyát sehova nem lehetet tenni zuhanyozás közben, mert ugye bezárod a szekrényt amíg zuhanyozol és viszed magaddal.

Ha értékelnem kéne a helyet, akkor az összértékből rengeteget levonna a tömeg és ebből következően a minőségi edzésre való teljes alkalmatlanság, ami azért egy konditeremnél elég nagy hátrány tud lenni. A nőknél már azért más a helyzet, mert ők teljesen más típusú edzéseket végeznek. Nekik ugye ott van fent a kardio részleg legalább 30 géppel + az aerobic termek, már aki befér ugye. Csajozni alapvetően szerintem tök jól lehet, a wellness részleg erre kifejezetten alkalmas és egyébként is tele a hely önértékelési válságukkal küzdő 20-as 30-as nőkkel.

Összességében a Life1 lehetne egy nagyon igényes nagyon fasza hely, de vannak ráutaló jelek, hogy pár éven belül tuti elindul az erodálódási folyamat, mert sok ember jár oda és ilyen mennyiségű embernél nagyon hamar elhasználódik a terem. Egyszerűen le fogják lakni az emberek a túl sok eszkimónak túl sok a fasza elv mentén. Nincsenek pontos adataim mennyit tettek a helybe (nem keveset), de amíg a befektetésük meg nem térül  és amíg nem folyik vissza a beletett pénz, nagyon kevés esélyt látok arra, hogy újabb több milliós felújításokba kezdjenek. Aztán lehet, hogy tévedek és kibővítik a helyet, amire azért valljuk be valós igény lenne és elsősorban a Life1 érdekében. 

 

Answer Questions


A bejegyzés trackback címe:

https://lifetilt.blog.hu/api/trackback/id/tr22930433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása