LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

RunT!lt Július 20

 

Pár napja a Nike-nál voltunk szponzorációs megbeszélésen, ami alatt érdekes információk derültek ki számokról, pénzekről, személyekről, és úgy általában arról, hogy vagy a Class fm a legnagyobb fosadék reklámértékkel bíró média felület az országban, vagy Vadon Jani szerepe és az ő létjogosultsága a médiában van nagyon súlyosan túlértékelve. Történt ugyanis hogy a 25. Nike félmaratont Vadon úrral akarták bepromózni, aminek a lényege egy közös futás sorozat lett volna.

„Már csak egy hónap, és újra megrendezésre kerül Magyarország legkedveltebb félmaratonja. Az idei, jubileumi versenyen többek között Vadon Jani, a Class FM műsorvezetője is elindul, akinek célja, hogy minél több embert gyűjtsön maga köré szeptember 5-re. Ennek érdekében a versenyig négy héten át szerda esténként hat órakor a margitszigeti Nike Futóklubban várja a futás szerelmeseit és a lelkes amatőröket egy közös edzésre”

A Nike nem szarozott, úgyhogy be is vert a projectbe pár millió forintot, aminek a már említett Class fm örült a legjobban, ugyanis ennél a rádiónál költötték el ezt a pénzt reklámídő címén. Nem értem én egyébként egyes emberek milyen alapon, és hogyan élhetnek meg a magyar médiavilágában úgy, hogy se nem viccesek, se nem érdekesek, és néhol még elképesztően irritáló faszkalapok is. Gondoljatok csak Boross Lajosra, Rákóczi Ferencre vagy Farkasházy Tivadarra. Meggyőződésem szerint ennek a három embernek összesen nem volt három poénja az elmúlt 25 évben, ami már csak azért is kellemetlen mert ez lenne a feladatuk. Ilyen ez a Vadon gyerek is, akivel nincsen semmi probléma egyszerűen csak simán unalmas, de róla mindig valahogy az jut eszembe, hogy ő Balázs oldaltáskája. De térjünk vissza a Nike futásra mert tanulságos kis sztori lesz ez…

Több héten keresztült reklámozták az eseményt, megtámogatva több millió forinttal egy országos lefedettségű rádióban, aminek mondanom sem kell meglett a hatása. Kitűnő eredménnyel és még ennél is nagyobb sikerrel zárult az esemény.  Az eredmény nem is lehetett más, mert adott egy országos rádió és a Nike féle világbrand. Ha a sikert számokkal szeretném érzékeltetni, akkor a Vadon János féle Nike futáson írd és mond 14-en, azaz tizennégyen jelentek meg. Meghallva ezt elképzeltem, hogy ebben a 14 emberben benne voltak a szervezők és a hostess lányok is, és ennél a pontnál elröhögtem magam a tárgyalás kellős közepén. Ez van, majd rögtön eszembe jutott, hogy ha a Nike által profin szervezett futáson 14-en jelentek meg nem kis promóciót követően, akkor a Runtilten tényleg én leszek egyedül meg a haverom ?  Fogadtam egy csajjal, hogy 10-nél biztosan nem leszünk többen, erre ő bemondta 20-an tuti leszünk fogadjunk. Egy cájg !!! vágtam rá rögtön a fogadási tétet, „hátha” alapon ugyebár, aztán végül is kiegyeztünk egy üveg piában, úgyhogy ha 20-nál többen leszünk bukok egy Bacardit. Lehet be kéne vernem 5 misit nekem is a Class fm nevű reklám gödörbe, hogy lófasz se jöjjön ki a szigetre és nyerem a piát. A kérdés tehát a következő, van-e Magyarországon 200.000+1 szabad demokrata… 14+1 LifeT!lt olvasó, aki eljön július 20-án, hogy túlszárnyalhassam a Danubius  Class fm Jánosának több milliós futását ? Valószínűleg nincs, úgyhogy inkább rátérnék magára a futásra. 

Mostanában gyakran futok olyan csajokkal, akikkel személyesen foglalkozom. Az első edzésük kötelezően velem van, többek között azért, hogy szembesítsem őket azzal az állapotukkal ahol ők éppen most tartanak. A csajok ugyanis hajlamosak álomvilágban élni, és azt gondolni két egymás követő futás után, hogy ők edzettek. Nem új keletű ez a kényszerképzet mert ezek a téveszmék jelen vannak a női mindennapokban is. Egy önbecsapó rendszer, amit az élet minden más területén is sikerrel alkalmaznak magukkal szemben. Legtöbbször ez a reflex a párkapcsolatban élésnél, és az „én elégedett vagyok az életemmel” gondolatiságban található meg, de ahogy én ezt észrevettem a saját fej átkurása a palánkon jelenség bőven igaz az edzettségi szintűkkel kapcsolatban is. Volt olyan versenyszerűen kézilabdázó lány aki az alapozásához kért segítséget majd a futáson megakarta mutatni nekem, hogy ő mire képes. Lemenőzte az első 2 km-t, majd amikor azt mondtam, mostantól gyere velem, akkor 500 méter után a csaj majdnem beesett a Dunába mert nem kapott levegőt. Aztán volt olyan is, aki megkérdezte, miért csak 5km-t akarok futni vele amikor ő nyolcakat szokott, majd ezek után a felénél be kellett fejeznünk az edzést mert annyira lüktetett a feje a terheléstől. Aztán a személyes kedvencem azok a lányok akik blogot írnak az edzésekről ladycamp néven. Hetente 3-4x publikálják a 7-8-10 km-es futásaikat, nem mellesleg félmaratoni távokra készülnek. Nem viccelek és nem túlzok. Az egyik csaj másfél !!!! kilóméter után adta meg magát, a másik 1 km-el tovább bírta. Ladycamp baszod, de mindezt úgy, hogy az egyik csaj előtte képes volt beszólogatni nekem és az edzéseimre… Mondom akkor gyere csillagom fussunk egyet. Az edzésünket a következő bejegyzés követte:

„Satnya vagyok és kész, tudok róla, megerősítést nyert. Bence sokkal jobb állapotban van nálam, ezúton is respect neki és utólagos elnézést kérés a kötekedésemért, sosem lennék képes arra, hogy ennyire odafigyeljek arra, hogy mikor, mit és mennyit eszek, mennyit mozgok, s nem is szeretnék. Amúgy ezúton is köszi a bíztatást, és tudom, hogy az amúgy sem magas renomém a béka segge alá zuhant a szemedben.”

Mondani mindent lehet. Ígérgetni is egy bizonyos szintig, sőt még hitegetheted is magad, de ha csak egyszer próbára tennéd, hogy te mit is bírsz valójában, vagy az a világ amit te megépítettél magad köré az mennyire létezik, akkor én azt hiszem itt jó pár embernél nagyon magasról lennének kurva nagy pofára esések. Az edzésekben az a fantasztikus, hogy ott nem lehet lemarketingezni a problémát, nincsenek érvek és fiktivitáson alapuló eszmerendszerek, hanem van az út, a tested, és vagy te magad. Elindulsz és mész. Annyit érsz el, amennyit izomból és akaratból eltudsz érni. Ha a cél előtt megállsz, akkor ennyi vagy és nem jöhetnek a kifogások, hogy meleg van, meg a körülmények, meg sok a meló, szúr az oldalam, meg faszom. Megálltál elbuktál. A New York-i maraton 42 kilométerét egyszer lefutotta egy 16 éves rákos kiscsaj, mert akart és ő így fejezte ki a küzdelmét a betegsége ellen. Igaz, hogy az utolsó kilométereken már a szülei támogatták, de megcsinálta és nem keresett kifogásokat, és nem 5 kibaszott kilométerről volt szó, hanem 42-ről halálos betegen. Edzettnek tartod magad és azt hiszed jó vagy ? Gyere fuss velem egyet, utána meglátjuk mekkorát menőzöl a célban.

Most, hogy már mindenkinek a kedvét elvettem a szerdai futástól, térjünk is rá magára az eseményre.  1 kör 5350 méter ha nagyon röviden szeretném összefoglalni, de azért ennél valamivel többről lesz szó. A Nike running féle project azért nem sikeres, mert a Nike nem teszi bele a dolgok lényegét. Nem szívből csinálják, hanem pénzből építettek egy PR várat, ami mögött nincsen semmiféle társadalmi szerveződés vagy szimpátia. A LifeT!lt a nulláról épült fel, és a blog 25.000 forintos (+áfa nyílván) átalakítási költségén kívül egyetlen forint sincs benne. A blog mégis sikeressé tudott válni mert megvan mögötte az a plusz, amit nem lehet pénzen megvenni.

Itt nem csak arról lesz szó, hogy találkozunk a szökőkútnál, elkezdünk futni, aztán beér a célba aki beér, mi meg megyünk haza szalonnázni.  Edzettségi szintek szerint lesznek csoportok, és így egymást segítve mindenki annyit és olyan tempóban fog tudni futni ahogyan tud. A csoportok csapatként is működnek majd, azaz együtt futás van és nem hagyhatjátok majd el egymást. Aki megáll az megáll, de a távot mindenképpen teljesítenie kell célba sétálva. A rajt és a cél is a Margit hídnál lévő szökőkútnál lesz, futás után kis beszélgetés kezdődik, magyarul  aki tud hozzon grillsütőt meg faszenet.

 

Answer Questions


A bejegyzés trackback címe:

https://lifetilt.blog.hu/api/trackback/id/tr733075411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása