LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

RunT!lt After

 

Július 20-án kiléptünk a pixelek világából, és a kommentek arctalansága, valamint a Facebook profilok zárt ajtajai után, kézzel fogható valósággá vált a Lifetilt. Egy hosszú út első pár lépéseit tettük meg szerda este a Margitszigeten, és nagyon úgy néz, ki a Lifetilt szekta 2 hetente ülésezni fog a jövőben is. Kezdjük a Runtilt futás három legfontosabb, és legemlékezetesebb mozzanatával. 1. Késtem 2. 19 –en voltunk, amivel szétaláztuk Vadon Janit és a Nike-t  3. Ez a legnagyobb pont. Volt egy srác, aki táskával érkezett, majd miután letette a telefont megkérdezte hol van a grillezős rész, mert akkor ő most oda letenné a táskáját meg egyébként is, most lesz sütés vagy nem, mert a haverja futni ugyan nem jönne, de a grillezésre beugrana ha lesz. Azt hiszitek viccelek pedig erre beszélgetésre minimum 10 tanúm van. Óriási forma volt a srác. Hülye azt hittem ott helyben beesek a Dunába...

Ami a futást illeti, 10 perc ismerkedés után -ami alatt senkinek nem jegyzem meg a nevét-, két csoportra bontottam a társaságot. Az egyikbe a kvázi lassan futók kerültek és azok akik nem voltak biztosak magukban, azaz a csajok, a másikban meg voltunk mi faszagyerekek. Mindenkit megkértem, hogy ne hagyjunk el senkit, és olyan tempót menjünk amit a csoportok utolsó tagjai bírnak mert mint említettem párszor, nem hagyunk el senkit. Hiba nélkül sikerült teljesíteni ezt a kérésemet, és 4:23-as kilométereket menve bekezdtünk mint a kurvaélet. Ez a 4:23 azt jelenti, ha így futottuk volna végig a szigetet, akkor nem egész 21:40 alatt teljesítjük a távot. Nem tudom kinek mi az egyéni csúcsa, de a legjobbaknak is bőven ez alatt van az szinte biztos. Erre a tempóra a mezőny egy szakadással reagált mire hátramentem a leszakadottakhoz, hogy még véletlenül se álljanak le. Volt egy srác aki különösen rosszul bírta a terhelést. Számokban kifejezve ez azt jelenti, hogy 3 kkilómétereket fut 18 perc alatt. Ő volt az utolsó ember. Volt még két srác velünk hátul,  mire mondtam, hogy akkor így 4-en egymást húzva végig futjuk nincs szarakodás nincs megállás. 4km környékén a srác a halálán volt, mire megkérdeztem a nevét. Nem értette miért kérdezem, mire elmagyaráztam neki, hogyha megáll kiírom a blogra a nevét némi fűszerezéssel kísérve.

Mindenki körbefutotta, sőt a csoport első része 24:30-at ment, ami elképesztően jó idő. Ami a csajokat illeti, ott már volt némi zavar az adásban. Az egyik lány a célban elmondta, hogy életében most először futotta végig a szigetet megállás nélkül. Ez nagyon szép, csak az volt a gond, hogy a másik csaj 5 perccel korábban megemlítette, hogy azért nem jött velük a a másik lány mert megállt az atlétikai pályánál a másik oldalon. A nők nőkért mozgalom újabb fantasztikus társadalmi megnyilvánulásának voltunk szemtanúi, de nagyon én már meg sem lepődök ezen. De ha már szóba jöttek a nők. Három csaj jött el a 19-ből. Miért csak ennyi ? Hol voltak a csajok ? Mert az egy dolog, hogy azok a lányok akikkel voltam, és akik 1000%-ra mondták a részvételüket amikor együtt voltam velük, azok most nem voltak sehol azt megértem, de hol voltak a többiek ? A blogot olvasok 80%-a nő. Lassan mondom, amolyan Lendvai Ildikós nemleszgázáremelés stílusban. Hol voltak a nők ? Számomra a hiányuk volt a legnagyobb meglepetés. A nagy hiányzók között említhetném még a komment harcosokat, és a blog emblematikus figuráit is mint Dani, Petra, és Laura. Petra vidéken volt ruhapróbán, Dani nemtom hol volt, de Laura például csak simán nem akarta, hogy felismerjék és különben sem akar azokkal futni akik lecikizték.

A Runtiltet mint kezdeményezést kétféleképpen lehet értelmezni. Sikeres volt mert kijöttek 19-en és egy amolyan szalonnázós hangulatú dolog alakult ki már a végére, újabb visszaigazolást kapva arról, hogy a blogot egy kvalifikált réteg olvassa. Siker volt továbbá azért is mert a futás után megegyeztünk abban, hogy a Runtilt folytatódik, ami kéthetente lesz megrendezve legközelebb Augusztus 3-án.  A társadalmi átrendeződés mindenesetre érdekes lesz November fele, amikor is majd integetni kezdenek az első mínuszok. Bukás volt továbbá mert ha több ezren olvassák a blogot, -márpedig annyian olvassák- akkor mégis ezt a 19-et arányaiban hogyan kéne értékelnem ?

Tökmindegy igazából mert a lényeg, hogy a Lifetilt, és az abban foglaltak testet öltöttek ma a szigeten, és talán elindul valami új, és tényleg jó dolog a Bibó István kollégium 1988-as végzős diákjainak csoporttá szerveződése óta.  

Mondanom kéne még valamit Ildikó ?

 

Answer Questions


A bejegyzés trackback címe:

https://lifetilt.blog.hu/api/trackback/id/tr313085000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása