LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

4.RunTilt Futás Szeptember 25.

 

Mielőtt rátérnék a futásra, szeretném üdvözölni a Nemzeti Adó és Vámhivatal négy, valamint az APEH további 11 alkalmazottját, akik az utóbbi 2 hétben belájkolták a blogomat Facebookon. Igazán kedves ez az érdeklődés, és szeretnék mindenkit megnyugtatni, hogy az a lakásfelújítás tavaly, valamint a blog átalakítási költségei is hiba nélkül le lettek adózva.

Ami a 4. RunTiltet illeti, az előző futással átléptük a kritikus tömeget, ami fölött úgy érzem, már nem tudom kizárólag én egyedül megrendezni a futást. Éppen ezért, és hogy a szervezés gördülékenyebben menjen, most először már segítőim is lesznek, azaz 4 csaj, -az egyik Laura- akik a rendezvény szervezésében fognak segíteni. Eddig minden RunTilten volt valami fejlesztés, az eddigi futások tapasztalataiból merítve, így ez most sem lesz majd másként. A 3. RunTilt rajtjánál 60 fölött voltunk, de most nagyon úgy tűnik, hogy simán lehetünk akár 80-an is, és itt már a csoportokra bontás sem lesz olyan egyszerű mint az első futásnál, ahol még amolyan tábortüzes osztálykirándulós élet érzés uralkodott az ott megjelent 19 emberrel, és itt lépnek be a képbe Charlie angyalai. Minden csoport kap egy karszalagot és egy lányt, aki felírja a csoporton belüli első 5 célba érkező futó nevét és idejét, és ez alapján lesz a díjazás is. A lányok segítenek továbbá kiosztani a karszalagokat is, ugyanis mostantól minden csoport minden tagja különböző színű karszalagot kap majd, így elkerülve azt a kavarodást, ami az előző futáson volt. A csoport fekete, B szürke, C fehér, és a D csoport piros karszalaggal fog futni...

 

 

Mindenki abba a csoportban indul ahol akar, de én azt javaslom mérjétek fel az edzettségi állapototokat reálisan, és induljatok abba a csoportba, ami nektek a legideálisabb, így jó eséllyel kialakulnak majd azok a 4-6 fős alakulatok, akik egymást segítve fogják tudni teljesíteni a távot. Fussatok olyan emberekkel, akik veletek hasonló tempóban haladnak, viszont engedjétek el azokat, akik gyorsabbak mint ti, mert egy nálad gyorsabb futó a tempójával pár 100 méteren belül tuti kivégez. Nagyon fontos továbbá, hogy szakítottam a csajommal HOZZATOK MAGATOKKAL valamilyen IDŐMÉRŐT, és mérjétek az időtöket. A díjak most is Kalenji futó felsők lesznek azzal a kis különbséggel, hogy abban a mocskos soroksári Decathlonban elfogyott minden szürke Kalenji felső, így azt most egy Quechua típussal kellett pótolnom. Ezek egyébként faszán feliratozva lesznek. 

Díjazás

A csoport 1. hely Fekete Kalenji felső, 2. helyezett shaker

B csoport 1. hely Szürke Quecha felső, 2. helyezett shaker

C csoport 1. hely shaker

D csoport 1. hely shaker

Női kategória 1. hely fehér női Kalenji felső, 2. helyezett shaker 

Még valami. A futás 18.00-kor kezdődik, de én már 17.00-tól kint leszek. Ez több okból is indokolt. Többek között azért, mert a futás után képtelen vagyok mindenkivel beszélni, de ha tudok is, 2-3 mondatnál senkivel sem tudok többet, de még erre a kis időre sem tudok rá normálisan figyelni, szóval aki beszélni szeretne velem, vagy kérdezne valamit, esetleg csak átadna nekem egy idézést, az megtalál a szökőkútnál már 17.00-tól.

Szeptember 25. Vasárnap 18.00 Margitsziget szökőkút. 

 Kategóriák

A. csoport 25 perc alattiak. Ez lesz a király kategória, itt indulnak majd az arcok. 25 perc alatt futni 5350 métert komoly fizikumot és edzettségi állapotot igényel. 4.30-4.40-es kiló métereket futni 5 km-en keresztül kurva nagy riszpektet érdemel főleg ha bírja végig ezt a gyilkos tempót.

B.csoport. 30 perc alattiak. Itt leszünk a legtöbben. Ahhoz, hogy lefusd 30 alatt a sziget kört 5.30 – 5.50-es kilómétereket kell tudnod futni, ami egy átlagosan edzett ember számára simán teljesíthető feladat. Akin súlyfelesleg van, cigizik, vagy nem futott már legalább fél éve, az inkább ne erőltesse ezt a csoportot.

C. csoport 35 perc alattiak. Egyáltalán nem szégyen ebben a csoportban indulni, sőt én lennék a legboldogabb ha Budapest lakosságának csak a 20%-a  körbe tudná futni a szigetet ennyi idő alatt. Ebben a csoportban azok lesznek akiknél már gondot fog okozni a táv lefutása és egyáltalán nem azért mert fizikailag ne lennének képesek rá. A legnagyobb gátló tényező ugyanis fejben lesznek mert akik itt indulnak akik 30 és 35 perc között futják a sziget kört azok még nem, vagy nagyon nehezen képesek kijönni a komfort zónájukból és a sport okozta kihívást még szenvedésnek élik meg nem könnyen leküzdendő akadálynak. Ebben a csoportban jön elő mindaz amiről én itt a blogban beszélek, hogy le kell győznöd a saját magad gyengeségeit. 5 km-t mindenkinek le kell tudnia futni éljen bármennyire is mozgás szegény életet, max. összefossa magát annyira szét fogja szenvedni a távot de le tudja futni, és a célban jön majd az a felemelő érzés hogy igen bazmeg megcsináltam.

D.csoport. 35 perc felettiek. Az itt indulók jó eséllyel meg fognak állni, és a táv többi részét gyalog fogják teljesíteni, mert az ugye mindenki számára egyértelmű, hogy nincs megállok, megvárom a buszt és azzal jövök be a célba buzgálkodás. Aki megáll annak is be KELL érnie a célba. Ha sétával hát sétával, de a lényeg, hogy aki lejön a RunTiltre az körbe mozogja a szigetet vagy így, vagy úgy, de teljesítenie kell a távot. Ez az egyetlen szabály ami mindenkire vonatkozik.

A D. csoport fog először elrajtolni, és 3 percenként indulnak rá a többiek is értelemszerűen a C. a B. majd az A csoport. Ez azért is lesz fasza mert ha rosszul mérted fel magad akkor is tudsz váltani és csatlakozni egy lassabb csoporthoz mert miután utolértél egy csoportot és nem bírod a tempót beállhatsz hozzájuk. Az első 2 csoportban verseny van egyértelműen, de a 3. és 4. csoportban a célba érkezés legyen a cél, azaz ne hagyjátok el egymást csak ha valaki megáll. Húzzátok egymást mert most ezért jöttök le, hogy együtt közösen mozogjatok és lehetőleg mindenki sikerélménnyel menjen haza és érjen el önmagához képest olyan eredményt, hogy hazafele azt tudja mondani magának, hogy na bazmeg ezt nem is gondoltam volna magamról… 

Hülye hát én ezen meghaltam :))))))))))))))))))

 

Answer Questions


A bejegyzés trackback címe:

https://lifetilt.blog.hu/api/trackback/id/tr563247481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása