LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

Live Pretty Die Fun A Rendszer ll.

 

Rendszer szerint éled az életed minden területét, így az életmódodnál sem lehet ez másképpen. A Lifetilt program keretet ad az életednek, ami alatt megtanulsz egy bizonyos rendszer szerint élni. A lemondásokkal és betartott étkezésekkel kialakítasz magadnak egy életformát, de ami még ennél is fontosabb amit lehet te észre sem veszel, de rendszerességre neveled magad. A program többek között ezt a fajta pluszt is megadja neked, így amikor arról pofázok, hogy mentálisan és jellemileg is megerősíted magad az edzésekkel és a diéta betartásával, többek között erre gondolok.   

A program után vagyunk tehát. Veled szemben a város tele olyan kaják adta élvezeti tényezőkkel, amikről a program alatt le kellett mondanod, de most nincs gát, nincs ami visszatartson, és ez az a pont, amikor nagyon észnél kell maradnod, ugyanis ha itt bedőlsz véged van és nem lesz megállás. Ilyenkor olyan gyorsan és könnyen áteshetsz a ló túl oldalára, mint ahogyan az SZDSZ kiesett a parlamentből 2010-ben. Egy alapösztön diktálta élvezeti tényező mint az ízek hosszú távú megvonása, és annak hirtelen újbóli pótlása olyan sokkot ad az agynak, hogy nincs az a mentális erő ami ellen tudna állni egy általad soha nem tapasztald zabálási periódusnak. A program alatt a szervezeted felfogta, hogy itt most nincs kaja, alkalmazkodott a megváltozott állapothoz, de csak túlélésre játszott, és minden egyes újbóli szénhidrát bombával őrült módon fogja követelni, hogy visszaállítsa azt az állapotot, amiben a program előtt voltál. Ezt a folyamatot nevezi egyébként a proletariánus réteg jojó effektusnak, de mi hívjuk csak elemi élet ösztönnek. A programod utolsó napja utáni első hét, legyen az új helyzethez szoktatás időszaka, ami átmenet lesz a programod, és a lazább mindennapok között. Olyan ez mint amikor végeztél a csajjal, de még nem ülhetsz le egyből a gép elé netezni, hanem szép lassan kiveszed, 2 perc puszilgatás, simogatás, hogy ne legyen annyira feltűnő, az utójátékhoz már kurvára nincsen semmi kedved, majd szép lassan beülsz a gép elé. A lényeg tehát, hogy legyen egy átmenet...

  

De nehogy azt higgye bárki is, hogy én sovány túrón élek Január óta mert rohadtul nem így van. Pizzák, fánkok, csokik, kekszek, mocskos nagy bebaszások, Mc’Donalds, éjszakai pizza rendelések, és nem tudom emlékszik-e még valaki a barcelonai kiruccanásom alatt egy nap alatt betolt 15.000 kalóriámra. Ezek kellenek, és NÉHA szét kell csapnod magad, mert valódi finom ízek nélkül nem lehet élni, de nem is érdemes. Ezek valóban kellenek, ezek valóban örömet okoznak, de a hangsúly a néhán van. Egyszerűen nem teheted meg magaddal, hogy a programod után elkezdesz zabálni mint a vágóhídi disznók magadba tolva mindent ami eléd kerül ez neked már jár felkiáltással korlátlanul heteken keresztül, mert ha így teszel nyugodtan gyújtsd magadra a házat.

A rendszer

Januártól Márciusig 96 kilóról 82-re fogytam a program következtében, és a súlyom Október 5.-én azaz most 85 kg. Ebben az 5 hónapban benne van ugye egy nyár minden buktatójával, a Balaton Sound 4 napja alatt megivott 35 korsó sör, napközben természetesen óriás hamburgerek, a többi fesztiválok zabálásai, a strandok lángosai, és a létező összes kalória bomba kaja amit el tudtok képzelni. Szigorú diétát tartva nem lehet élni, viszont egy jól felépített rendszer szerint ami életetek végéig tart igen, amibe beleférnek ezek a szélsőséges kicsapongások is.

1.  Minden testalkat számára tettem fel étrendet, ami formáló diéta néven fut a testalkat diéták nőknek bejegyzés alatt. Annak elkezdését csakis akkor szoktam engedni, amikor már a radikális Lifetilt programmal leszedtétek magatokról a nem kívánt felesleget. Az a diéta is súlycsökkenést garantál és ráadásul az egy sokkal megengedőbb, követhetőbb diéta. Tehát a program után vegyétek alapul a testformáló diétát ki-ki testalkata szerint, mert az lesz az alapja az egész rendszernek.

2.   Heti 2 havi 8. Ezt a két időintervallumot és ezt a 2 számot jegyezzétek meg egy életre, mert ezek a számok fogják jelezni azoknak a napoknak a számát, amikor is jöhetnek a női szótárban csak „bűnöző napként” emlegetett kajálások. Hetente lesz tehát 2 napotok amikor is mehetnek az elcsúszások. Az, hogy ez a 2 nap mikor lesz és hova teszitek a héten azt ti döntitek el, a lényeg hogy ez semmiképpen sem lehet több egy héten belül 2 napnál. Látom már magam előtt a női gondolatokat, hogy ez a 2 nap lesz a szombat meg a vasárnap, aztán jövő héten meg a hétfő és a kedd, így 4 napig szarakodhattok, ami nem is lenne baj, de akkor ezt 10 diétás nap kell hogy kövesse. Az embereket ismerve ez az opció egyenes út a halálba, mert 4 szénhidrát dús cukros kajálási nap után szinte 100% hogy kicsúszik a lábatok alól a talaj, és megindul a lavina lefelé ahonnan már nincs visszaút. A heti 2 nap off csak amolyan irányszám, ami mint lehetőség van előtted és menekülési út, ha a körülmények úgy hozzák. A heti 2 havi 8 a maximális szám, amit nem kell feltétlenül kimeríteni, továbbá ezt a heti 2 napot sem kell egy üveg Nutellával kezdeni, és berendelni a Nestlé teljes termék kínálatát. Legyen benne egy ebéd amiben azt eszel amit akarsz, desszertek tejszínhabbal, este egy piálás a barátokkal, és a buliból hazafele menet még egy gyros is belefér.

   

3. Heti 3 edzés. Életmódot váltottál, azaz a mozgás az új egészséges életed részévé vált, és ez mostantól végig KELL, hogy kísérje az egész életedet. A program végeztével sem állhatnak le az edzések, mert a mozgás az még akkor is kell, ha tartod a heti 2 havi 8 ritmust. Heti 3 valamilyen kardió mozgás, amit kötelezően be KELL tartanod. Tőlem ez lehet bármi, kivéve az a szájbavert világbalfasz zumba meg kangoo, mert ez a kettő örök tiltó lista és ezt jegyezzétek meg egy életre, mint ahogyan az otthoni aerobic sem opció. Spinning, hot iron, úszás, bicaj, túrázás, bármi lehet, csak MENEJETEK EL HETI 3X MOZOGNI.

4. Napi 3 liter folyadék marad, és ezzel el is érkeztünk egy nagyon fontos ponthoz. A program alatt már megtanultad, hogy folyadék kizárólag ásványvíz, teák, és néha light cola. Diétánál mindenki a kajára gondol, holott a cukrozott piákkal és a 100%-nak hazudott gyümölcslevekkel és társaival horror, akár napi több mint 1.000 kalóriát is be tudsz vinni de úgy, hogy az neked fel sem tűnik. A program után ihatod ezeket a szarokat is, de itt az arány heti 1 havi 4-re módosul, azaz lesz egy, ismétlem egy olyan napod a héten, amikor ezeket ihatod, a többin maradni kell a teás vizes buziskodásnál.  

5. Az első 4 pontot betartva hosszú hónapokig fogod tudni tartani a súlyodat és az alakodat különösebb megerőltetés nélkül, de sajnos az élet nem ilyen egyszerű mert nem félek én attól, hogy hatalmas elhasalások lesznek itt többeknél is, és az a heti 2 havi 8 pillanatok alatt átfordul heti 5 havi 20-ba, ha egyáltalán betartasz ebből majd bármit is. Éppen ezért, és mivel az ember gyarló és hajlamos magát a szakadékba lökni, ezért szükséged lesz némi korrekciós beavatkozásokra a jövőben, amire akkor lesz szükség, ha a leadott kilók 60%-át visszahíztad. Ha te leadtál mondjuk 15 kilót a programmal, és ebből visszajött 9 kiló, akkor bizony pofozd fel magad csillagom mert ráléptél arra az útra, aminek a végén azok a férfiak lesznek, akik már nem akarnak majd megdugni, és én azt hiszem ennél szörnyűbb érzést a női fejekben elképzelni sem tudok, mert az a férfi az út végén lehet a barátod, a férjed, vagy a srác akit megakarsz szerezni magadnak.

 

6. 60%. Ha ez a szám kijött, akkor bizony készítsd fel magad lelkiekben a következő programodra, amire pedig semmi szükség nem lenne, ha nem lennél ekkora mértéktelen, falánk, jellemtelen nímand. Az kizárólag rajtad múlik, hogy a Lifetilt programot egy évben hányszor kell majd végig csinálnod, de persze csak akkor, ha akarsz még valamit az élettől. Évente egyszer a programot mindenképpen végig kell csinálnod, ha másért nem hát az újbóli mentális megerősítésedért, és mert mindig van jobb alak, szebb külső, MINDIG VAN FELJEBB. Ha nem tartod az első 4 pontban leírtakat, akkor nincs kizárva a 2-3 program sem egy éven belül, de az meg már csak rajtad múlik, hogy mennyire akarod megszopatni magad. 

A program utáni életbe tehát belefér szinte minden, de ne felejtsd el, hogy mindennek ára van. A káros dolgok a világ legvonzóbb és legjobb dolgai, de ha nem figyelsz, és nem húzod be a féket időben, akkor jön a tükör és ha neki nem is hiszel és leszarod, akkor egyszer csak azt fogod észrevenni, hogy az emberek viszonyulása feléd fog megváltozni és ezt, a tükörrel ellentétben már nem tudod majd letakarni.

 

 

 

Answer Questions


A bejegyzés trackback címe:

https://lifetilt.blog.hu/api/trackback/id/tr513284213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása