LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

Az Új Generácíó 2. 2.rész

 

Minél több női blogot olvasok, annál inkább hiszek Istenben, mert valakinek azért csak hálával tartozom, hogy nem nőnek születtem. A női blogokat olvasva olyan állandó és visszatérő problémával találkozik az ember, mint egy darab normális fotó elkészítése, vagy éppen annak feltétele. A legjobbat egy angol blogon olvastam, amikor is a csaj azon problémázott, hogy nem tud magáról használható képet csinálni, a barátját meg nem meri megkérni, mert nem akarja, hogy a srác „ilyen állapotban” lássa őt, majd pár sorral lejjebb azt taglalja milyen szexi fehérneművel lepi meg a srácot mert holnap lesz évfordulójuk… Fantasztikus...

 http://dreamitdoit.blog.hu/

Mint minden nő, én sem vagyok megelégedve az alakommal, sőt...ezért elkezdtem csinálni egy programot amiről már nagyon sokan hallottak, és csinálják. Viszont sokan abba is hagyták, ezért gondoltam, hogy készítek egyfajta motivációs blogot, ami azoknak segít akik azzal a gondolattal kacérkodnak esetleg, hogy feladják amit elkezdtek. Ha megálmodtad, csináld is meg. Nem másokért...saját magadért.

így ír, a csak justdoit névre hallgató bloggerlány, akiről semmit nem tudok. Mindenesetre elszántnak tűnik ami nagyon szép gondolat, de a maratoni táv rajtvonalához mindenki oda tud állni, csak a célba érkezéshez kicsit több kell majd a nagy szavaknál és a hangzatos ígéreteknél. Én is hányszor dobtam már el látványosan a cigis dobozt demonstrálva a leszokásomat, hogy tessék soha többet, aztán 2 óra múlva kapartam az éjjel nappali kilincsét Pall Mallért remegve. A neheze soha nem akkor van amikor jól lakottan vagy dühösen elhatározod magad, hanem amikor jönnek az ingerek, a hiányérzet, amikor le kell küzdened az egyik legősibb életösztönt, az éhségedet.

A szememet egy blog nyitotta fel, a http://lifetilt.blog.hu/.  Itt aztán kapjuk a hideget-meleg (mi nők) és biztos van sok sértődés is miatta, de ha mindenki csak egy kicsit is félre teszi a büszkeségét beláthatja, hogy örülnünk kellene...végre van egy pasi, aki leírja, hogy mi jár a férfiak fejében és kimondja azt amit sokan tagadnak: tényleg az számít hogy nézel ki…

http://hortensia.blog.hu/

PSZF-es vagy Corvinusos csaj, de végülis tökmindegy, mert mind a 2 helyen ugyanolyan intenzitással lehet hányni az analízis óráktól. Október 30-án kezdte el Hortensia a Testalkat Diéták Nőknek c. bejegyzés endomorfoknak írt diétáját, amiről akkor így írt.

Mától kezdve 60 napig (remélhetőleg) mindennap beszámolok az étkezéseimről, sportolásról remélve, hogy így tényleg nem lesz sumákolás, meg mondjuk ha már csak magamnak is leírom, akkor is nagyobb a kontroll, ha más is látja akkor meg aztán végképp nincs kifogás. Ha nem csinálom ezt végig akkor meg semmi akaraterőm nincs és rohadt nagyot csalódok magamban.

A kisasszony amolyan Lifetilt best of válogatást csinál, mert még csak most tart a 31. napon, de már 3 féle lifetilt diétát próbált ki, és decemberben tervei szerint belekóstol majd S3 Adrienn programjába is. A képekkel itt is gondok vannak, szóval a szokásos, egyébként szépen halad. 

http://newbegining.blog.hu/

Sikeresen végigolvasva a LifeT!lt blogot rájöttem, hogy nekem is szükségem van a változásra, mint lelkileg, mint testileg. A blog írása pedig ösztönzően hat majd magamra, hogy ne adjam fel a nehéz pillanatokban, illetve esetleg ösztönzőleg hathat másoknak is akik véghez szeretnék vigyék a tervüket.

Az egyetlen férfi a mezőnyben. Mindenféle rinyálás, hiszti, és önmaga földhöz vagdosása nélkül nyomott le sikeresen egy 70 napos programot munka mellett, azaz nem a verem a faszom a főiskolán, semmi dolgom nincsen és sírok a zh-k miatt körülmények között. Az első program alatt fogyott több mint 11 kilót, és a napokban kezdett bele a második Tiltes túrájába, amivel már izmot szeretne építeni. Valahogy így kéne ezt csinálni mindenféle manír, meg primadonnáskodás nélkül, de hát az illúziók magas sarkú világában tudom ez nehezen megy. Egyszerűen csak el kell kezdeni és csinálni, nem vég vonaglani ahogyan azt látom a többi blogon. Ilyen kurva egyszerű ez. Csak felkelni és csinálni.

 

http://jatsszhogylatszodj.blog.hu/

Megpróbálom befűzni a csajt, hogy írjon cikkeket a tiltre mert mintha magamat olvasnám farok nélkül. Bővebben róla az Ébredések c. posztban.

Változások. Furcsák, nehezek, de már én irányítok, és ezt nem adnám semmiért. Kurvára messze még a vége, alig kezdődött el. Viszont, már nem kell állandóan rettegnem mindentől. Erőt ad az, hogy csinálom a dolgaimat. Még mindig nem tudom, mi akarok lenni, mi érdekel. Még mindig nem tudok semmit elképzelni. Selejtember. Ezért kellett a vázlat. Valószínűleg 40 év múlva sem lesz fogalmam arról hogy mit szeretnék. Eddig volt a légvárból szar. Most a szarból kicsit jobb. Aztán meglátjuk. Én meg én. Addig is, csinálom, nem tudom hogy mit, de csinálom, mert nem várhatok nagy felismerésekre, megvilágosodásokra. Rám szakadt a realitás, és nincs sok időm… 

Először is ez egy olyan blog, amiben azt írom le, hogy hogyan próbálok megszabadulni közel 20 felesleges kilótól, és ezalatt miket élek meg, hogyan változom kívül és belül. Van ez a lifetilt blog. Innen indult az egész, még augusztus közepén. Komoly egy hét után feladtam az egészet. Nem igazán bírom a kötöttségeket, de lassan eljutok már oda, hogy a túlsúlyom szab nekem komoly gátakat…

 

 

Mielőtt félreértés lenne. Nem 20 kiló felesleg van a lányon ahogyan ő azt gondolja magáról, hanem minimum 30, de inkább 35. A blog az első lépés a problémák szembenézésével nagyon helyesen, de akkor itt az ideje reálisan is értékelni a kialakult helyzetet, és ez szólt most itt mindenkinek.

http://ceshireketket.blogspot.com/

Feltennék én egy kérdést, és tényleg érdekelnének a válaszok. Ha valaki elkezdi olvasni ezt a blogot, és belekezd egy programba, akkor ezek után, hogy írhatja le a következőket.

Fehérjeport nem fogok szedni, mert egyrészt mindenki lebeszélt róla, másrészt igazuk van, mert a diéta utáni létemben úgysem szedném, és inkább lassan de biztosan szeretnék fogyni, cél az életmódváltás. Zsírégető és étvágytalanító tabit azt beszerzek, ezt is csak az első 4 hétre gondoltam, amíg a szervezetem rááll a csökkentett kalória bevitelre.

Nincsenek kétségeim, hogy a „mindenki lebeszélt róla” azok nagy eséllyel a munkahelyen a kolleganők voltak, természetesen nápolyival a fiókjukban és steak krumplival a tányérjukon, de az azért érdekelne, hogy milyen érveket hoztak fel a fehérjeturmixal szemben, ami meggyőzte ezt a lányt, hogy ne igya meg a fehérje turmixot. A rendkívül bölcs tanácsadói testületből kiindulva meg sem merem kérdezni, hogy milyen zsírégetőt és étvágytalanító tablettát szedett az első 1 hónapban, mert ha a fehérje turmixról mindenki lebeszélte, akkor a nagyon okos toxikologus ismerősök az étvágytalanító fogyasztó tablettákról ugyan miért nem ? Nem járok bicajjal, hogy ne szennyezzem a levegőt inkább megyek busszal. Kb ezzel a hasonlattal tudnám érzékeltetni a fent leírt egészen elképesztő hülyeségeket.

Ja igen 65 nap után -10 kg. De bazmeg én még mindig nem térek magamhoz a fehérje nem, a fogyasztó tabletta igen után… 

http://malackacico.blog.hu/

A blogos csajok nagyasszonya. Mindent tudok róla, mivel személyesen ismerem már hónapok óta. Foglalkoztam vele nyáron, és ugyan a programját akkor feladta, ennek ellenére kapcsolatban maradtunk, így túl sok információt tudok róla ahhoz, hogy bármit is írjak róla, ezért inkább megpróbálok csak a tényekre szorítkozni.

A programját nehezítette hogy nő  egy bizonytalan lábakon álló kapcsolat, amelyet 5 hét agonizálást követően a klinikai halál állapotában végül lekapcsoltak a szerelem lélegeztető gépéről. A folyamatokat nehezíti, hogy Leningrád művésznő az egyetemi diploma ellenére volt olyan körültekintő, hogy összejött azzal a kollegájával, akivel nemhogy egy cégnél, de bazzeg még ráadásul egy szobában is dolgoznak. Nem kezdek bele ennek taglalásába most, inkább csak annyit mondanék, hogy a hibás, és felelőtlen döntéseinkért vállalnunk kell a felelősséget tanulva ezzel saját hibánkból a jövőre nézve, hogy kurvára nem lövünk házinyúlra, csak ha deklaráltan csak szexről van szó munkaidő után a tárgyaló asztalon.

Ez az érzelmi antaché egyébként rá is nyomta a bélyegét Niki programjára. -2,4 kg ami szörnyen szánalmas és foghatnánk a szakításra, az ezzel járó költözésre, a svájci frank alapon felvett lakás hitel végtörlesztésre, de a nagy büdös helyzet az, hogy problémák mindig lesznek igen. Na és ? Tovább kell menni, mert a megpróbáltatásokkal leadott kilók duplán számítanak legalábbis te annak fogod érezni és végső soron csak ez számít.

http://kismamatb.blogspot.com/

Ezt a blogot kurvára nem értem, mert a következő welcome poszt olvasható rajta…

Miért is jött létre ez a blog? Olvastam a Lifetilt blogot, amit nagyon klassznak találok egy valamit kivéve. Miért írja le a 35 év feletti nőket? Ezért elhatároztam, hogy megmutatom neki és mindenki másnak, hogy 35 év felett is el lehet érni a kisportolt, jó alakot. A blogot pedig azért indítottam, hogy segítsen ebben, hogy ne akarjam feladni. Már a 6. napnál tartok és nem titok, hogy a Bence által felrakott étrendet követem. A cél a jelenlegi 74 kilóról december 1 - ig elérni az 54 kg. Hát akkor hajrá!!!

Így kezdődik, erre van az oldalon 4 bejegyzés a TB járulékokról meg a szabadságjogokról. Mindez Június 12-én, szóval azt a december elsejei időpontot nem is értem. Mindenesetre aki a táppénz jogosultság feltételeiről szeretne olvasni, az mindenképpen kattintson. 

http://prettywitch.blog.hu/

Fél év alatt megszabadultam 20+ kg-tól, és ahelyett, hogy egy emelet megmászása után lihegnék, ma 32 perc alatt futok 5,2 km-t. Nincs rá semmilyen csodadiéta, gyógyszer vagy recept, a képlet nagyon egyszerű: kevesebb energiát vigyél be a szervezetedbe, mint amennyi naponta elhasználsz. Hogyan? Ehhez próbálok segítséget nyújtani a saját tapasztalataim leírásával, közben remélve, hogy az írás és a nyilvánosság engem is rászorít arra, hogy ne hagyjam abba, és elérjem azt az alakot, ami után megfordulnak a pasik az utcán :)

Közvetlenül nem köthető a Lifetilthez ez a blog, de mivel az írója anyámat juttatja eszembe, ezért betettem. Ez a nő 100 kg volt pár hónappal ezelőtt, amikor is befeküdt 1 hétre a Szent Imre kórházba Pados doktorhoz, ahol étrendet kapott és egy új élet receptjét. 20 kg-ot fogyott azzal a diétával és   szigorú életvezetéssel, majd megtalálta a Lifetiltet.  Pár napja futott 2 kört a Margitszigeten. Igen 10,6 km. Jelenleg 73,6 kg.

Még egy dolog: bár én Pados doktorra és csapatára esküszöm, de érdemes elolvasni - az elejétől! - ezt a blogot (http://lifetilt.blog.hu/) is, vagy csak feldühödni Bence/Tamás stílusán, és úgy dönteni, hogy csakazértis! :) Nem értek egyet sem a stílussal, sem mindenben az ott írtakkal, de a lényeggel igen: csak mi tudunk magunkon változtatni, csodaszer, csodatevő nincs. A legutóbbi kezdeményezése, a Slim3 mindent visz, kívánom mind neki, mind a csajoknak, hogy sikerüljön, amit elterveztek.

Volt még itt egy blog Dreaming Awake címmel, amit mindenképpen be akartam ide tenni, csak amikor meglátta a csaj, hogy szerepelni fog ebben a bejegyzésben törölte a blogot. A Dreaming Awake a Lifetilt elemzésére született meg, azaz vizsgálta a módszereit, a diétákat, felhívta a figyelmet az ellentmondásokra, amit én egy nagyon jó dolognak tartottam. Kell a kontroll kell egy visszaigazolási pont és ez a blog ilyen lett volna.  

 

Answer Questions


A bejegyzés trackback címe:

https://lifetilt.blog.hu/api/trackback/id/tr223424041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása