LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

P4P edzés Has

 

Peter André az élő példa rá, hogyan lehet font milliókat keresni, a legjobb nőket kefélni, és egy egész életet csak és kizárólag arra alapozni hogy tökéletes a hasizmod. Tegyél mellé egy videoklipet, használd ki a 90-es évek utolsó showbussines adta lehetőségeit a kíméletlen kétezres évek előtt, ülés hátra, zipzár le, csaj le. Emlékszem amikor kijött ez a klip, és megjelent a Bravóban egy félmeztelen fotó erről a fácán gyerekről. Az egyik lány konkrétan a vele készült poszterrel kötötte be a naplóját. Durva dolgok történtek itt az internet korszak előtt, és totális belebutulás volt iskola szinten. Minden csaj oda volt érte, leszámítva az akkori Tankcsapda buzikat, meg azokat az EDDA fanokat, akik épp nem Kun Peti halála miatt sírtak a Lelkünkbőlt hallgatva. Ami a nőknél a comb és a fenék, az a férfiaknál a kockás has és a kidolgozott felső test. Vizuálisan talán az egyik legfontosabb izomcsoport tudta ezt jól Calvin Klein is, aki erre a 8 izom kockára letéve az alapokat építette fel birodalmát heteroszexuálisként egy olyan világban, ahova be nem teheti  a lábát  aki nem buzi ,biszex vagy bizonyíthatóan tökéletesen dekadens perverz állat. És itt most nem az RTL klub teljes állományára gondolok. Ritka nagy pózerköcsög ez az André gyerek, de azt a munkát amit ebbe a testbe fektetett, azt mindenképpen el kell ismerni.

Answer Questions


P4P edzés Nők

  

 

Csajok. Higgyétek el, egy férfi számára nincs szebb dolog az életben annál, mint egy szép, formás női test látványa szex közben. A 60-as években amikor a nők elkezdtek miniszoknyát hordani, legendás sztorik kezdtek el terjedni, egy szebb női láb forgalom megbénító hatásáról. Hát igen, egy formás comb, egy nőies láb, egy kerek izmos fenékkel kevés olyan dolog van, amit egy nő ne tudna elérni. Életem legkatartikusabb élményei szorosan köthetőek ahhoz a vizuális látványhoz, amit a nők okoztak nekem egy-egy szexuális aktus során a fenekükkel, derekukkal, combjukkal, és úgy az egésszel, amit női testnek hívunk. A mell valahogy soha nem volt rám nagy hatással, de egy jó miniszoknyás nőért, a mai napig embereket tudnék rituálisan legyilkolni.  Én hiszem azt, hogy az élet értelme egy férfi számára nem lehet más mint a nők, és minden ami a nőkkel jár. Mert az, hogy szétbassza az idegeinket, elveszi az álmainkat, és szép lassan kiszívják az összes alkotó energiánkat a rengeteg irracionális, megalapozatlan, következetlen faszságaikkal amik az őrületbe, és a teljes apátiába kergetnek, nos mindez nem számít. Elveszik az egyéniségünket, a gondolatainkat, feladjuk elveinket, és szabadságunkat, de tökmindegy mert előbb vagy utóbb, (azért erre kiváncsi leszek) úgyis behódoltunk annak a misztikus lénynek amit úgy hívunk, a nők. (részvétem fater)

Answer Questions


L!feTiLtShow

 

Akinek belefér az életébe az jelentkezzen... 

"Egy vadonatúj, úttörő magyar websorozathoz kezdődött meg a szereplőválogatás a napokban. A Summerproject egy merész, új produkció, amely arra vállalkozik, hogy idén nyáron egy átlagos testalkatú srácból egy sportos, a strandon is vonzó fiatalembert varázsol egy jól átgondolt edzésprogramnak és a tudatos táplálkozásnak köszönhetően – mindezt a nézők szeme láttára.

Summerproject címmel új, kizárólag az internetre készülő új dokureality sorozat indul idén nyáron, amely arra a nem mindennapi feladatra vállalkozik, hogy három hónap leforgása alatt élete legjobb formájába hozzon egy egyébként a sportokban nem túl, vagy már nem aktív férfit. A produkció által biztosított tréner az edzésprogramot és az étkezési tanácsokat, a főszereplő a kitartását, elszántságát és akaraterejét adja a Summerproject-hez.

A műsorhoz tartozó weboldalon az indulás után elérhető lesz napokra lebontva az edzésprogram és a hozzá tartozó diéta, így a néző napról napra nyomon követheti a műsor főszereplőjének fejlődését. Ha pedig maga is kedvet kap ahhoz, hogy áttérjen az egészséges életmódra, számtalan tanácsot és tippet olvashat majd a summerproject.hu weboldalon arról, hol és hogyan érdemes elkezdeni egy ilyen programot.

A Summerproject ugyanakkor több mint egy egyszerű fitness-reality sorozat. A produkció ugyanis olyan fiatalok jelentkezését várja, akiket nem zavar, ha életük –legalábbis idén nyáron – a nyilvánosság előtt zajlik. A műsor kamerái a főszereplő edzéseken kívüli életét is dokumentálni igyekszik, hogy megmutassa, hogyan illik bele egy ilyen életmódváltás a mindennapokba és bebizonyítsa, hogy mindenki számára adatott a lehetőség: még nem késő áttérni egy egészségesebb, fittebb életmódra.

A műsorba 18 és 30 év közötti férfiak jelentkezését várja a produkció, részletek a www.summerproject.hu oldalon találhatóak. Jelentkezési határidő: 2011. április 15."

 

 

Answer Questions


P4P edzés Váll

A jövőben kicsit átalakul majd a blog dinamikája, mert átalakult itt pár dolog velem együtt. Mások már a körülmények mint ami kezdetben volt, mások lettek a célok, és jóval többen is olvassák a blogot annál mint amire számítottam. Fejlődtünk emberek, és a fejlődés valamint az idő múlása magával vonzza azt a változást, ami esetükben is elérkezett. Továbbra is csinálom az edzéseimet, csak már nem látom értelmét a „felkeltem, nem vagyok éhes, jól ment az edzés, ma mell nap volt, este fehérje turmix, bazmeg mekkora buzit láttam ma a taposó gépen a kurva anyját” típusú napi összefoglalóknak. Ehelyett a heti összegzésekre irányitok majd kicsivel több fényt, ahol majd részletesebben leírom a heti edzés munkámat, mi volt a diétával, és mi lesz a jövő heti direktíva. A terepet a hétköznapokon átveszik a különböző testalkatokra írt edzéstervek és diéták, természetesen külön a nőkre és férfiakra bontva. Megjelennek az ehhez hasonló bejegyzések, és elmerülünk majd kicsit a mainstreamitás világában is. Színészek mozifilmekre való felkészülései, élsportolók alapozó edzései, CK modellek, sportcsapatok, személyi edzőinek edzéstervei, és megpróbálok minél több cikket, interjút lefordítani. Ha valami érdekesebb történik az én edzésemben, azt természetesen majd leírom.

Answer Questions


Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása