LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

Petra Hétösszegzés 15 nappal késöbb...

 

                       15.nap 60,1 Kg                                     0.nap 64,7 Kg

                                   

28 km futás, ebből 18,3 km-t velem, 6 súlyzós edzés, 3 kiborulási sírás, - 4,60 kg, és átlag  4,38 cm-el karcsúbb testrészek 15 nap alatt.

Vincent, we happy ? 

Mielőtt bármit is írnék, valamit le szeretnék szögezni. Nagyon büszke vagyok Petrára. Messze jobban bírja a kúrát és az edzéseket, mint amire én számítottam.  Petra a program kezdeténél nagyon rossz állapotban volt érzelmileg, fizikálisan, de legfőképpen az önbecsülésével voltak nagyon komoly gondok.  Büszke vagyok rá, mert helytáll napról napra a diétában, az edzésekben, és a munkahelyén is, ahova most nevezték ki valamilyen vezető pozícióba az OTP-nél. Felügyeli Szerbiát meg Montenegrót, valami faktoring meló vagy ilyesmi. Tökmindegy. A képek és az adatok magukért beszélnek.  15 nap alatt 4,6 kiló fogyás, és a mérőszalag néhol 8 cm-el kevesebbet mért, mint 2 héttel ezelőtt. Ez szép, ez nagyon szép eredmény. Ez van ha nem sunnyogsz, nem keresel minél könnyebb fogyókúrát, nem próbálsz ki minden szart aminek jól csengő neve van, és nem vársz megváltást krémektől, hőterápiáktól, meg a tököm se tudja ki milyen hülyeséget talált ki mostanában.  De már várom azokat a wc csésze agyú fácánokat a kommentekben, akik majd megmagyarázzák ez miért nem igazi változás, és igazából Petra nem is fogyott, csak más a fény meg a más a szög. A kezdeteknél felkészítettem Petrát mindenre, többek között erre is. Sírva kérte, hogy ne tegyem ki róla a képet mert nem akarja, hogy így lássák. Nem érdekelnek ezek a kishitű hülyeségek, de felkészítettem rá, hogy lesznek gáncsosai. Azok a seggarcú rosszindulatú piti kisemberek, akik képtelenek elviselni mások fejlődését, akik a saját posvány mocsarukból üvöltenek felfelé, akik semmi pluszt nem képesek hozzátenni  az élethez és a körülöttük élőkéhez. Amikor meglátják, hogy ezt valaki megteszi és halad előre akkor kétségbeesve csapkodnak, és próbálnak visszarántani mindenkit a saját nihil szintükre, mert képtelenek szembesülni azzal, hogy ők erre nem képesek, vagy még megpróbálni sincs elég merszük. Ezeket az „embereket” a lehető leggyorsabban takarítsa ki mindenki az életéből, mert higgyétek el mindenki körül van jó néhány ilyen selejt.

 

Answer Questions


EgészségKonyha.hu

 

  

Anyunak is lassan kezd leesni, hogy az elmúlt időszakban nem egy trendet lovagolok meg, és nem egy múló szenvedélyről van szó, hanem arról, hogy én tényleg egy teljes életmódváltáson mentem keresztül az elmúlt pár hónapban. Ennek eredményeképpen a nutellás palacsintákat már csak heti 1x akarja rám tukmálni a kezdeti napi  három helyett, és mivel a szüleim 3 házzal arrébb laknak és anyu küldetésének érzi, hogy kétnaponta reggelit hozzon nekem a sarki fűszerestől,  így reggelire már nem kakaós csigák és csokis fánkok sorakoznak a szatyorban, hanem rozskenyér, sonka, és paradicsom. Azért néha  egy-egy akna csokiskeksz még így is itt felejtődik, de már messze nem olyan véres a helyzet mint pár héttel ezelőtt. Ennek következményeképpen, muter a szokásos napi telefonhívása keretében felhív, hogy éppen most rendelnek kaját valami új helyről és nekem is akarnak rendelni mit kérek. Egy időben az ilyen hívásokra felkészülve azon gondolkoztam, hogy felveszek egy sablon szöveget, így amikor anyám hiv csak bekapcsolom, és nem kell elmondanom hogy „nem anyu nem kell, van mindenem, tudod hogy azt nem ehetem hagyjál már basszus”.

 

Answer Questions


LifeT!lt Kalóriatáblázat

A kalóriatáblázat is egy olyan kategória az interneten mint a pornó. Tonna számra öntik ránk a legkülönfélébb változatokban, de az igazán jókat nagyon nehéz megtalálni.  Elképesztő mennyiségű a hibás vagy a teljesen irreális számokkal operáló táblázat, úgyhogy itt van egy nagy átfogó lista, amit jóváhagyott az Európai és Nemzetközi Dietetikus Szövetség, az Európai Közegészségügyi Szövetség, az Európai Élelmezésügyi Információs Tanács, azaz aki él és mozog jóváhagyta ezt a szart. Szóval ebbe alapvetően megbízhatunk, bár Churchill óta tudjuk, hogy csak abban a statisztikában bízhatunk meg, amit mi magunk hamisítottunk. Az adagok 100 g, 1 dl, illetve 1 darabra értendők értelemeszerű elosztásban.

kalóriatáblázat_1.jpg 

Answer Questions


Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása