LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

LifeTiltGym A Technika 1.

498008922_1.jpg

Mindig is csodáltam azokat az embereket, akik képesek hosszú évek után is pont ugyanolyan szarul csinálni valamit, mint amikor első alkalommal elkezdték. Tökéletes példa erre a konditerem, ahova tömegével járnak le olyan emberek, akiknek évek múltán sincsen minimálisan sem fogalmuk olyan dolgokról, hogy edzéstechnika, két gyakorlat közötti szünetek tartásának a fontossága, adott izomra összpontosított edzés, gyakorlatok alatti helyes testtartás, hogy a nyújtásról, és az edzés közbeni folyadékpótlásról már ne is beszéljek. Sport cipőben sétálás, minden alkalommal fekve nyomás mert a férfinek ugye fekve nyomni kell, meg kézi súllyal bicepszezni, aztán meg van nagy csodálkozás, hogy miért nincsen semmiféle fejlődés. Veszélyesen hülye emberek ezek, mert aki heti több órát foglalkozik valamivel huzamosabb ideig, és annyi igénye sincsen önmagával szemben, hogy ha már valamibe energiát fektet, akkor legalább utána olvasson, vagy legalább megkérdezzen valakit, hogy „te figyelj már, hogy ha úgy bicepszezek mintha röplabdáznék, akkor tényleg akkora fasz vagyok mint amekkorának tűnök ?” akkor azzal nagyon nincs mit kezdenünk a továbbiakban.

Éppen ezért úgy döntöttem, leforgatok egy olyan videó edzés sorozatot, amiben megmutatom, hogyan kellene technikailag helyesen elvégezni a gyakorlatokat úgy, hogy annak eredménye is legyen. 68 gyakorlat, külön a nőknek, és külön a férfiak számára, a leghatékonyabb gyakorlat sorokkal. 26 filmet forgattunk le eddig az első körben, de folyamatosan vesszük fel a többit is... A kondizás az egyik legtudatosabb sport, amiben a testünket kontroll alatt tartva látványos eredményeket érhetünk el, és ahol a megfelelő intenzitással és mozdulatsorokkal a sejtjeinket stimuláljuk, ami a testünk fejlődésének az első számú feltétele. Ha ezeket a gyakorlatokat rosszul végezzük el huzamosabb ideig, és az energiák nem az adott izmokba összpontosulnak, akkor a test többi részében nyelődik el az energia ami a sérüléseket, szakadásokat és egyéb szervi lebetegedéseket okozhatja, és nem mellesleg egy helytelenül elvégzett edzésnél még az is jobb, ha lefújod a nyelvedet érzéstelenítővel és úgy próbálsz egy nőt a száddal kielégíteni. 

 

Ahogyan a diétában nem lehet sumákolni, úgy az edzést sem ártana helyesen elvégezni. Baromi egyszerű dolog ez. Ha elkúrod a diétádat és félrezabálsz, nem fogsz lefogyni. Ha hülye vagy az edzésekhez, nem fogsz formálódni, nem lesznek szemmel látható változások, nem lesz kerek fenék, formás bicepsz, annál pedig kevés dolog veszi el jobban az ember kedvét az edzésektől, mint amikor heti 4x lemész sportolni, és alig látsz magadon valami változást. A Tilten nyilvánosan fogyó emberek azért produkálnak brutális változásokat, mert személyre szabva kapják a megfelelő étrendet, és az edzéseiket is technikailag helyesen végzik el, amitől látványos változásokon mennek keresztül, többek között a hasznosan eltöltött minőségi edzésmunka miatt is. Éppen ezért. Nézzétek meg ezeket a videókat, próbáljátok meg lemásolni a mozdulatokat, és fogadjátok meg azokat a tanácsokat, amiket amik a videóban elhangzanak. Légzés, ütem, megfelelő intenzitású edzés, betartott pihenő időkkel. Ha ez megvan, rövid időn belül meglesz a 70 napos programod eredménye.

FONTOS !!!

Edzés közben ne spanoljatok össze senkivel az edzőteremben. Még az öltözőben tegyétek be a fülhallgatót, és koncentráljatok kizárólag az edzésre. A konditeremben és úgy általában az edzésekkel eltöltött idő szóljon csak az edzésről, semmi másról. Nincsen Facebookozás, nem nézegettek emaileket a telón, nem nézitek a tévében a meccset, és ami a legfontosabb, nem kezdtek el pofázni a többi köcsöggel a teremben, mert kihűl az izom és mehettek vissza a balettba ugrálni. Egy kondis edzés soha, ismétlem soha, nem tarthat tovább mint 80 perc. Ebbe kell belesűríteni azt a 8-10 gyakorlatot az adott sorozatszámokkal, amik benne vannak az edzéstervben, mert az ugye mindenki számára egyértelmű, hogy edzésterv nélkül nem mentek le edzeni bele a nagyvilágba. Tudom, hogy  azt hiszed magadról, hogy össze tudsz tenni magadnak egy 3 napos programot, de most mondom, hogy az a program egy hatalmas nagy tévedés, és szinte biztos hogy szar is, mert a farkamat belógatnám a Piranhák közé, olyan biztos vagyok benne, hogy ezt a bejegyzést olvasó 10 srác közül, jó ha kettő edzésterve tartalmazza a láb napot ami az egyik legfontosabb edzés a férfiak számára is. Ja igen mielőtt elfelejtem. A body. builderen fent lévő edzés videóknál kevesebb röhejes dolgot láttam eddig a neten. Aki az alapján akarja elsajátítani a gyakorlatokat, az érezze magát nagyon hülyén, mert  kb. a jövő heti tévéújságban több hasznos infót fog megtudni a kondis gyakorlatok helyes kivitelezéséről, mint a body.builder edzés videóiból.

BREAKING… A női gyakorlatok leforgatásához keresek kifejezetten jó csajokat. Ha szeretnél szerepelni ezekben a videókban, akkor jelentkezz a bence@lifetilt.hu email címen. 

 

 

Answer Questions


A bejegyzés trackback címe:

https://lifetilt.blog.hu/api/trackback/id/tr153877160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása