LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

A Playboy Illúzió

301849_394856200532917_270844506267421_1463370_148522914_n_2.jpg

3 héttel ezelött irtam egy bejegyzést VV Kinga Fogyása (?) címmel egy fókuszos riport filmre reagálva, amiben azzal kábították a nők amúgy is halucinálásra hajlamos agyát, hogy Kinga fogyása a Playboy címlap fotózásra nyirokpont masszázsoknak, sztaniol papírba csomagolásnak, meg elektromos zsírsejt összetöréseknek köszönhető. Így írtam erről akkor:

„Kinga természetesen nem fog lefogyni április közepéig 14 kilót, és messze nem lesz címlapképes, de az Áprilisi Playboyban egy közel tökéletes testű Kinga fog ránk vigyorogni, de mint említettem már Zalatnay és Liptai Claudia óta tudjuk, hogy mikre képes a photoshop...”  

majd így folytattam...

„..A második lényeges része ennek a Fókuszos spotnak, hogy mivel Kinga a retusálásnak köszönhetően tökéletes alakkal fog megjelenni az Április Playboyban, ezért a sok ostoba nő elfogja hinni, hogy Kinga tényleg attól fogyott le, hogy elemeket dugdostak fel a seggébe meg biorezonancia, meg hőterápiás matrac és sejtek meg szövetek összenyomása. Befizet egy ilyen kúrára, ami minimum 150-200 ezer forintba fog fájni, aztán persze lesz ott nagy csodálkozás meg értetlenkedés, hogy lófasz sem ment össze nemhogy a zsírsejtek meg a ruhaméretek.”

A cikk óta eltelt 3 hét, és Kinga képei megjelentek az április Playboyban. Kinga mostanában hasonló közutálatnak örvend mint Kiszel Tünde bárhol, szóval azt sem tartom kizártnak, hogy direkt hagyták bent ezt a „retusálási hibát” a már megjelent újságban. Nem tudom ki emlékszik még Császár Előd rendőrgyilkos tevékenységére a 90-es évekből, mindenesetre még vagyunk jópáran akik igen, és igy volt ezzel az Rtl Klub Vacsoracsata c. műsor szerkesztősége, amikor is Császár alá egy laza mozdulattal bekavarták a Cop Killer c. számot, ezzel mintegy jelezve, hogy neked bizony a kurva anyádat. Be is linkelem a videót, 0:45-től érdemes figyelni.

Valami hasonló ellenszenv lehetett Kingával szemben a Playboy retusáló részlegén is, mert azért mégsem a Fedél Nélkül c. folyóiratról van szó, hanem az egyik legexclusiveabb magazin címlaplányának képeiről.

Természetesen jött a hivatalos reakció is Pantl Péter főszerkesztőtől, aki a következő sajtó közleméynben reagálta le az eseményeket. (mióta nem Radnai a főszerkesztő?)  "Kinga egyik fotóján valóban van egy hiba, ám nem a hurkáit, hanem a bőrgyűrődését szedtük le. Azért retusálunk, mert ami otthon a hálószobában elmegy, az egy hónapig a magazinban zavaró lehet. Kinga sokat fogyott, mióta kijött a villából, nem kellett többet retusálni, mint bármelyik másik címlaplányt. Lehet ránk köveket dobálni, de a férfiaknak szóló magazinokban a világ minden pontján a lányok vágyakat testesítenek meg, és ebbe bele kell férnie egy kis esztétikus javításnak".

Nincs több hozzáfűzni valóm…

Answer Questions


A bejegyzés trackback címe:

https://lifetilt.blog.hu/api/trackback/id/tr604367687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása