LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

A 6-os szabály

arnold-schwartzenegger-conquer.jpg

Schwarzenegger életéről és sikereiről megoszlanak a vélemények. Vannak akik csak egy kísérleti egeret látnak benne, aki a 70-es 80-as években a ciánt is magába fecskendezte.  Ezek az emberek a balga balfasz kategória, akik általában az élet összefüggéseit sem képesek látni, és azt hajtogatják, hogy koksszal ők is képesek lennének elérni bármit, holott fogalmuk sincsen semmiről mert fel sem fogják azt az elképesztően sok munkát és kitartást ami egy ilyen élet mögött van. Schwarzenegger egy osztrák falúból indulva először meghódította a testépítés világát, majd eljutott Kalifornia kormányzói pozíciójáig, amihez azért egy kicsivel több kell, mint zumbán ugrálva diétás édességekkel baszakodás életforma, és jókor jó helyen piti közhelyek puffogtatása. De vannak olyanok is, akik tudják mit jelent a teljesítmény, lemondás, a fájdalom végletekig tűrése a fejlődés érdekében, a kudarcok elviselése, és az akadályok leküzdése, ami mind - mind hatalmas dózisban kell ahhoz, hogy ne csak szimplán túléljünk egy életet, hanem elérjünk valamit, alkossunk valami maradandót, és ha emberileg még ennél is többek vagyunk, akkor elérjük, hogy a nevünk beleíródjon a fejekbe, és ne vesszünk a feledés homályába. Schwarzenegger egy ilyen ember, akit én a végletekig tisztelek és aki Shreddedshianon kívül a legfőbb inspirációs támaszom a 150 napos programom alatt.

Schwarzenegger legendás 6 szabályáról lesz most szó, amit ő az elmúlt 30 évében végig szem előtt tartott, és azon belül is arról a beszédéről, amit a kormányzó választások előtt még jelöltként mondott el 2003-ban. Ez a beszéd legalább oylan nagy hatással volt rám mint Steve Jobs Stanford-i beszéde, és testépítő, sportolói körökben minden valamit is elérni akaró ember számára legalább egyszer kötelezően végig hallgatandó. Ez a beszéd, és ez a szabályrendszer, mint ahogy Schwarzenegger munkássága is folyamatosan erőt ad nekem, hogy ne adjam fel mert azt elhihetitek hogy borzalmasan szenvedek, és minden segítségre szükségem van és valószínűleg lesz is. Aki nincs benne egy programban és nem eddz kőkeményen napról napra, az nem fogja megérteni sem a beszédet, sem a mondanivalóját. Olvassátok és értsétek meg ezeket a sorokat, adjon nektek is legalább akkora erőt és inspirációt mint amit nekem ad napról napra, és ha emberek vagytok hozzá próbáljatok meg ebben a szellemben élni, de majd előbb utóbb rájöttök, hogy máshogyan nem is érdemes. A beszédhez néhány helyen hozzátettem, hogy jobban átmenjen az üzenet.

schwarzenegger.jpg

Az emberek mindig azt kérdezik tőlem mi a siker titka. Én ezt 6 szabályban foglaltam össze, amit minden körülmények között betartok.

#1 Bízz magadban. Áss mélyre és kérdezd meg magadtól, hogy ki akarsz lenni valójában. Nem mi, hanem ki akarsz lenni. Nem arról beszélek, hogy a szüleid a tanáraid mit akarnak vagy hogy a barátaid mit látnak beléd, hanem hogy Te mit akarsz, mert erre magatoknak kell rájönnötök, hogy mi tesz téged boldoggá, téged mi érdekel. Nem számít, hogy mekkora örültségnek hangzik mások számára, ez téged ne érdekeljen. Ez a te álmod, a te célod, a te utad, a te küldetésed. Az első számú szabály tehát, hogy bízz magadban és soha egyetlen percig se számítson, hogy mások mit gondolnak.

#2 Szegd meg a szabályokat. Annyi szabályunk van az életben mindenről… Én azt mondom szegd meg a szabályokat. Ne a törvényeket, hanem a szabályokat és döntsd le a korlátokat. Lehetetlen eredetinek vagy a saját utadat járónak lenned, ha szabályokat betartva, jól viselkedve éled az életed-. Ki kell lépned a keretek közül  és máshogyan gondolkoznod különben nem fogsz többet elérni mint az átlag, nem fogsz kitünni a tömegből azaz nem érsz el semmi kimagaslot csak annyit amennyire mindenki képes különösebb teljesítmény nélkül. Ez az amiben hiszek, mert mi értelme van ezen a földön élni, ha mindaz amit szeretnél nem más, mint olyannak lenni mint mások és kerülni a  problémákat a konfliktusokat. Az egyetlen módja hogy valaha elérjünk valamit az az, hogy ledöntjük a korlátainkat és átlépjük a határainkat és ez az, ami a harmadik szabályhoz vezet.

#3 Ne félj a bukástól. Bármi, amibe belefogtam az életben mindig úgy tűnt hogy elbukok, nem fog sikerülni, és a rosszakarók a bukásomat akarták látni. Nem nyerhetsz mindig ezt el kell fogadnod, de ne félj meghozni a döntéseket és meglépni azokat. Nem ijedhetsz meg a félelemtől vagy a kudarctól, különben soha nem fogsz beleadni mindent, és soha nem fogsz elérni semmit. Ha beleadsz mindent, mert hiszel magadban és a céljaidban, és tudod hogy ez a leghelyesebb dolog amit tehetsz, akkor a siker el fog jönni szóval soha ne félj a kudarcoktól mert általa tudod valójában értékelni a sikereidet. A kudarcoktól való félelemből következik a negyedik szabály.

#4 Soha de soha ne hallgass a rosszakarókra. Hányszor hallottam már azokat a hangokat, hogy te ezt nem tudod megcsinálni, irreálisak az elképzeléseid, belefogsz bukni, mert ez még senkinek nem sikerült miért pont neked sikerülne, de ezt téged ne érdekeljen. Imádom amikor valaki azt mondja hogy ez lehetetlen, ezt még senki sem érte el előttem, vagy teljesítette a feladatot, mert ez számomra azt jelenti, ha megcsinálom én leszek az első és én mindig mindenben az első akarok lenni. A másodikra soha senki nem emlékszik, a legyőzöttekre senki sem kiváncsi. Soha nem leszel első, ha csak a dobogóra akarsz felférni, és soha nem lehetsz a legjobb, ha nem akarsz falakat rombolva rekordokat dönteni. Ne figyeljetek azokra akik azt mondják nem lehet, vagy nem lehetséges. Számomra ismeretlen a nem szó, és a lehetetlen sem létezik. Én mindig csak magamra hallgatok és azt mondogatom magamnak amikor a legnehezebb, hogy igen meg tudod csinálni, és itt jön az ötös szabály, ami mind közül a legfontosabb.

#5 Dolgozd ki a beled. Ne hagyj egyetlen követ sem felfordítatlanul. Mohammed Alitól egyszer megkérdezték, aki az egyik legnagyobb hősöm és példaképem volt, hogy hány darab felülést tud megcsinálni, mire Ali azt mondta nem számolom a felüléseket. Én csak akkor kezdem számolni amikor már fáj, amikor már nem bírom tovább, na akkor kezdem számolni, mert ez az ami igazán számít. Ez tesz téged bajnokká, és ez választ el a selejttől. Ez a módja mindennek mert ha nincs fájdalom nincs fejlődés.  Valaki valahol ez idő alatt is keményen dolgozik, valaki egyre okosabb lesz, és valaki éppen megnyer egy versenyt. Megnyer egy csatát, egy harcot önmagával szemben, vagy egy csapat részeként egy másik csapattal szemben. Ha te is nyerni akarsz, első lenni és elérni valamit, annak nincs más módja mint a kemény és megfeszített munka. a többi bullshit, papírsárkány, nevetséges vergődés egy blöff semmi több. Egyik szabály sem fog működni ha nem teszel érte és nem fektetsz bele valódi energiát.

Egy nap 24 órából áll, akkor ha 6 órát alszol akkor marad még 18 órád az életre.  Én tudom hogy sokan azt mondják most hogy bocs én 8-9 órákat alszom. Nos nekik azt ajánlom aludjanak gyorsabban mert minden felesleges alvással töltött perccel elfecsérled az életed és elveszel abból az időből amikor építeni tudnád a személyiséged és fejleszteni az életed. Az életünk legfőbb célkitűzése kell legyen, hogy a teljesítményünk miatt példaképpé váljunk a lehető legtöbb ember számára. Mankóvá kell válnunk mások számára a kezdeti lépésekhez egy olyan mankóvá, amivel elindulnak mások és akiben megvan a kurázsi és az a bizonyos spiritusz a mankót eldobva tovább fog tudni menni és a későbbiekben már ő lesz a támasz így fenntartva az élet örök körforgását és biztosítva a követendő példaképek folyamatos utánpótlását.

#6 Az ötös pontból következik a hatodik szabály ami nem más mint a visszaadás. Mindegy milyen utat jártál be az életedben, mindig találnod kell időt arra, hogy valamit visszaadj a társadalomnak. Valamit a közösségnek, a városodnak, az országodnak. Amikor magadat építed a társadalmat építed és kötelességed visszaadni a tapasztalataidat, mert egy napon magadat látod majd viszont egy olyan emberben, akinek a pozitív személyiségét és életmód váltását te teremtetted meg. Nem utolsó dolgok ám ezek emberek, és ezek a dolgok nem fejezhetőek ki pénzben. Elérni az emberekhez és segíteni rajtuk  nagyobb elégedettséggel tölt el, mint bármi amit valaha is véghez vittem az életben. Emlékezz hát a hat szabályra a nap 24 órájában és ragaszkodj hozzájuk történjen veled bármi, vagy tartson bárhol is az életed.  Bízz magadban, döntsd le a korlátokat, ne félj a kudarctól, kerüld a negatív embereket, dolgozz keményen, és valamit mindig adj vissza és mindig törekedj arra, hogy te legyél a követendő példa.

 

Answer Questions


A bejegyzés trackback címe:

https://lifetilt.blog.hu/api/trackback/id/tr934464638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása