LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

LifeTilt Innovácíó - A jövő elkezdődött

A világ évszázadok óta értetlenül áll a magyar csoda előtt. A sztori még 896-ban kezdődött, amikor ős apáink , Európa akkori legnagyobb arcai, a Dunát meglátva megálltak szomjukat oltani, és ha már itt voltak le is telepedtek és úgy döntöttek, itt küzdenek majd honért a hős Árpádnak hadai. Akkor még nem tudták, de ezzel lerakták egy olyan nemzet alapjait, ami népességét és területét tekintve ugyan elenyésző, azonban a magyarok kreativitása, ügyességük és évszázadokon átívelő teljesítményük miatt megkerülhetetlen szereplőivé váltak a történelemkönyveknek, valamint az emberiség evolúciós és technikai fejlődésének. És a leszármazottak. Kandó Kálmán, Bíró László, Deák Ferenc. Bethlen Gábor, Neumann János, Pulitzer József, Eötvös Lóránd, Semmelweis Ignác az anyák megmentője, Irinyi József, és még sorolhatnánk napestig a korszakos agyak magyarországi helytartóit. 

Minket nem tudtak tönkretenni a Tatárok, 150 év sem volt elég hozzá a kebabos fiúknak, Versaille-ban szerződésekkel alázták meg határainkat, majd jött Horthy fehér lovon, Sztálin vágtatott harckocsikon, Rákosival jött a vörös terror és a konklúzió, hogy mi valahogy mindig a rossz oldalon állunk. De mi ennek ellenére megmaradván magyarnak továbbra is itt vagyunk és, annyi balszerencse közt, oly sok viszály után, megfogyva bár, de törve nem, él nemzet e hazán. 

Tehetséges nép a magyar, és erre az olimpiai részvételünk a legjobb példa. 1896 óta ott vagyunk szinte minden alkalommal az összesített éremtáblázat első 10 helyezettje között, ami manapság már csak azért is nagy szó, mert a sport már régen nem az, ami régen volt. Vérdoktorok és genetikusok rajzolják újra a világ sport térképét, az úszó számok rajtkövéről sem fecskében ugranak már be a medencébe sportolóink olyan emberek közé, akikről hirtelen senki nem tudja eldönteni, hogy ember van a vízben vagy egy kibaszott delfin, akit Michael Phelpsnek hívnak. A technikai sportokat mint például a kerékpár már meg sem említem, mert ott egyenesen űrtechnikát alkalmazva készülnek fel és érnek el olyan sebességeket amire szerintem egy Porsche Cayenne sem lenne képes. Amíg a kajakosok tőlünk nyugatabbra szélcsatornákban készülnek fel, áramlatokat és a legkülönfélébb sodródásokat imitálva, addig nálunk még mindig fagerendákról veszik le a kajakokat, és teszik rá Janicsék csak úgy simán a vízre a csónakot. Tudom miről beszélek, évekig hurcoltam én is azt a szart, és a helyzet azóta sem változott. A magyar sport tizedannyi pénzből, és minimum 20 éves lemaradással rendelkező technikai háttérrel alázza be éppen a világot Londonban, és vagyunk olyan nemzetek előtt a rangsorban mint Ausztrália, Olaszország, Hollandia, Svéd, vagy éppen Spanyolország, ami a válsága ellenére is euró milliárdokat fektet a spanyol élsportba. Európa gazdasági motorja Németország éppenhogy csak előttünk van, és Franciaország is egyre sűrűbben néz bele a sportdiplomáciai visszapillantó tükrébe, mert már szélárnyékban jövünk mögöttük egyetlen arannyal lemaradva. 

tumblr_m7wunuUVKP1r9wwdq.jpg

Persze nem csak gazdasági hátrányt dolgozunk le durván színtiszta tehetséggel és nemzeteket megelőző mentális erővel megáldva, hanem népességbeli különbségeket is, mert az milyen már, hogy India 1,3 milliárd emberrel egy bronzérmet tud csak felmutatni, Brazília 190 millió emberrel törzskönyvezve 20 hellyel van mögöttünk összesen 2 arannyal, míg a Francia Egyesült Államok, ismertebb nevén Kanada, a maga 32 milliós lakosával és USA-t verő jóléti társadalmával mindössze a 34. helyen áll mögöttünk 26 hellyel lemaradva. Ragozhatnánk ezt még napestig, de a lényeg hogy mi magyarok kurva nagyok, és az egyik, ha nem a legtehetségesebb nemzet vagyunk a föld nevű bolygón. Büszke vagyok rá hogy magyar lehetek mindig is az voltam, és tudatában vagyok annak hogy mi magyarok mikre vagyunk képesek. Éltem külföldön tudom mit jelent az a szó hogy honvágy és hazaszeretet. Nem akarok innen elmenni én szeretek itt élni, és azt akarom ha egyszer órám lejár majd ide temessenek el végleg, de addig is itthon, magyarként, a lehető legtöbbet akarok hozzátenni a jövőben ennek a nemzetnek az építéséhez, és már azt is tudom hogyan. 

Mindenki küldetéssel érkezik a földre, és születik valamire.  Ezt a valamit nem mindenki találja meg, de ha igen, és tudatában van annak, hogy amit csinál az jó és másokat is épít, akkor boldog és teljes életet fog élni, mert mint tudjuk a munka nemesít.  Mára már tudom hogy mi az én küldetésem, és mi tesz engem boldoggá. Már tisztában vagyok vele hol tartok most és tisztán látom a jövőmet is és határozottan tudom mit akarok. Az életben döntéseket hozunk, és vannak olyan döntések, amik az egész életünket befolyásolni fogják. A Lifetilt alapjaiban változtatta meg az életemet és terelte a gondolataimat a hónapok során oda, ahol most vagyok. Életemben először tudom hogy mi az én utam és mi az amit tennem kell. Mostantól az egész életemet a sport, és a rendszeres testmozgás népszerűsítésére, a nők lefogyasztására, és a megfelelő képzés után a jövő generációjának egészséges kinevelésére fektetem majd a hangsúlyt, a gyerekeket mind fizikálisan, mind szellemileg felkészítve az élet kihívásaira.

Véleményem szerint két dologért élünk. Az egyik, hogy megtaláld önmagad és azt amit őszinte szívvel tudsz végezni és nem munkaként tekintesz rá, és hogy megtaláld azt a másikat akivel kiegészíted az életed. Aki támogat a céljaid elérésében, aki ott lesz melletted  amikor nagyon nehéz, mert valamit alkotni, felépíteni, és folyamatosan fejleszteni borzalmasan nehéz higgyétek el nekem. Még igazán el sem indultam de már most rengetegen akarják látni a bukásomat és ez később csak fokozódni fog és  sokkal nehezebb lesz.  De nem csak nekem, hanem bárkinek aki valamit kezdeni akar majd az életével, mert ha jó vagy veszélyt látnak benned és elakarnak majd taposni téged, míg mások képtelenek lesznek elviselni a sikereidet mert a te sikered, az ő bukásuk. A te sikereid az ő sikertelenségükkel szembesíti őket és dühösek lesznek rád rohadtul, de te ne törődj velük. Építsd tovább azt amit elkezdtél, és ha jót csinálsz nem lesz senki aki az utadba állhatna, mert a jó dolgok mindig utat törnek maguknak. Te csak találd meg azt amiben jó vagy, csináld szívből, higgy benne hogy amit teszel az fantasztikus, higgy magadban, és nem lesz olyan erő ami megállíthatna.

tumblr_m8mvbvazfp1r2xik5o1_500.gif

Ez egy olyan ország, ahol sok a megkeseredett, negatív ember. Ez a keserűség ami minket magyarokat körülvesz. Tele vagyunk negativitással, cinizmussal,  de egyben hatalmas érzelmekkel és kreatív intelligenciával. Magyarországon elérni valamit nagyon nehéz, mert ha valamit csinálsz és sikeres is vagy benne, akkor azt nem nézik jó szemmel, de ha ebből ráadásul még pénzed is lesz, akkor aztán jön a tömény gyűlölet, és kenyérvágó késsel keresik majd a nyakadat hogy elvághassák, nem számít hogy te mennyit dolgoztál érte és nem érdekel senkit sem, hogy mennyi időt és energiát fektettél bele. A lényeg, hogy ne legyen többje másnak, mint ami neked van. A lehetőség persze másnak is megvan, hogy elérje ugyanazt, hogy alkosson valami hasonlót, csak hát ha már valamit tenni kéne nem csak pofázni, akkor hirtelen megáll a tudomány. Ez sajnos a kommunista rendszer még bennünk élő hagyatéka, de ezt a hozzáállást az idő elkoptatja majd. Az én harcom azonban csak most kezdődik és elsősorban magammal. Képes leszek-e összetartani egy elképesztő ütemben duzzadó közösséget, megtudok-e küzdeni a külső támadásokkal és a saját démonaimmal, és lesz-e elég erőm továbbmenni akkor is, amikor szembejönnek majd olyan erők, akik elől a legtöbben félreállnának. A válaszom természetesen határozott igen, és amíg én hiszek benne hogy megtudunk változtatni hosszú évek alatt nagyon sok mindent ebben az országban, addig ti is higgyetek bennem. 

A LifeTilt jövője a napokban íródik, és azt is tudom, hogy komoly szakmai alapok nélkül a Tilt nem tud már tovább menni, mert elértük azt a kritikus tömeget, ahol az írásaimért már felelősséggel tartozom. Éppen ezért, a LifeTilt innováció a Tilt egy magasabb szintre emelése, egy nagyon stabil szakmai alap lerakása, így kialakítva azt, hogy a LifeTilt egy nagyon magas színvonalú, értéket nyújtó név legyen Magyarországon, ahol garantált a minőség, egy nagyon erős és hatásos diétával és szakmailag megalapozott edzésmódszerekkel és edzéstechnikákkal.

tumblr_m0n8tsllLp1r41pj7o1_500 (1).jpg

A nők fogyasztásában és a szálkásan izmos férfitest kialakításában a LifeTilt a legjobbak között van, de be kellett látnom, hogy a tudományom itt megáll, és ahhoz, hogy szakmailag továbbfejlődhessen a Tilt, külső segítséget kell kérnem. Első lépésként beiratkoztam az IFFB Szeptemberben induló szakedzői tanfolyamára, ahol a vizsgák sikeres letétele után nemzetközileg elismert szakedzői diplomát kapok. Soha nem akartam papírt szerezni, mert egy diplomától még senki nem tanult meg a nők nyelvén beszélni és tömegesen motiválni, de később, ha gyerekekkel akarok foglalkozni, akkor erre előbb- utóbb sort kellett volna kerítenem. De a papír megszerzése csak az első lépés.

A LifeTilt Innováció a különböző edzésmódszerek bemutatása és megismertetése olyan szakemberek, profi edzők, és sportolók bevonásával, akik mögött több éves szakmai múlt, és nemzetközi sport sikerek vannak. Olyan edzésmódszerek ezek, amikkel radikális változásokat érhettek el, a diéta betartása mellett persze.

  1. Lépcsőzés Belovai Kristóf Kung Fu világbajnok
  2. Futás Németh Ilona a BEAC Atlétikai szakosztályának vezetője
  3. Crossfit, Kettlebell, Barbell Radnai Tamás és Lukács Attila
  4. Úszás Turi György Cseh Laci edzője
  5. Kondi még tárgyalás alatt
  6. Insanity Shaun T videók részletes elemzése

A Lifetilt Innovácíó és a LifeTilt szakmai fejlődése ezekkel az emberekkel kezdődik. Ők írnak majd minta programot nektek a kezdőtől egészen a haladó edzéstervekig. Nem érdekel mennyi időt vesz igénybe ennek a rendszernek az összetétele és az sem hogy mennyibe kerül majd, mert a lényeg hogy lerakom az ún. hétköznapi ember számára Magyarország leghatékonyabb és legprofibb rendszerét, amit a LifeTilt diétákkal együtt csinálva, minden eddiginél látványosabb eredményeket érhet el bárki úgy, hogy tudják amit csinálnak az hasznos, megalapozott, és profi szakemberek segítségével lett összeállítva.

Ez tehát a LifeTilt rendszer, és ez a jövő, a LifeTilt Innovácíó. Egy új rend, egy új közösség, egy új rendszer épül, és higgyétek el nekem senki nem fog minket megállítani, mert az elkövetkezendő hónapokban és években olyan alternatívát teszek le az asztalra a széles rétegek elé, amivel végleg leszámolok a fogyasztószerek blöffjeivel, a diétának hazudott parasztvakításokkal, a konnektorra kötött edzésekkel és mindazzal, ami egészségesnek van hazudva. Mi vagyunk a jövő, és a jövő most elkezdődött…

Answer Questions


A bejegyzés trackback címe:

https://lifetilt.blog.hu/api/trackback/id/tr224707312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása