LifeT!Lt

LifeT!lt

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

A LifeT!lt elköltözött

A T!lt a www.lifetilt.hu oldalra költözött

elkoltoztunk.png

2012 December 10.-én egy korszak véget ért. Életem legmeghatározóbb és legszebb 2 évét hagyom most itt, de tovább kellett lépnem mert ez az élet rendje és a fejlődés elengedhetetlen velejárója. Egy új fejezet nyílik a LifeT!lt életében, de ez a bejegyzés most nem a jövőről szól és nem is a jelenről, hanem azokról az emberekről akik az elmúlt 2 évben meghatározó részesei voltak a LifeT!lt aranykorának és akik munkásságukkal, vagy éppen csak önzetlen segítségükkel, jelentősen hozzájárultak a Lifet!lt fejlődéséhez. 

A lifetilt.blog.hu nem frissül többet, így az utolsó bejegyzésben álljon itt az utókor számára azoknak a neve, akiknek köszönettel tartozom. Voltak akik meghatározó szereplői voltak a T!ltnek, Voltak akik pozitívan befolyásolták a gondolataimat ezáltal a blog életének alakulását, míg megint mások simán csak a jelenlétükkel  vagy a személyük által bennem kiváltott érzések miatt tartozom köszönettel. Az ő létezésük alkotta végül a nagy egészet, ami egy olyan jelenség létrehozásában volt kulcs fontosságú, aminek nagyon sok ember, nagyon sokat köszönhetett ebben az országban.

Íme a lista és köszönöm nektek még egyszer, találkozunk odaát. 

Fok Adrienn, Kuti Ákos, Hajdú Dia, Erdélyi Zsuzsa, Kurucz Nóri, Juhász Ági, Boldizsár Kata, Poós Adrienn, Szkíta Zoli, Laczkó Zsuzsi, Suha András, Horváth Ádám, Prondvai Bea, Juhász Gábor, Hodu Orsi, Székely Enikő, Szőcs Enikő, belovai Kristóf, Váradi Vivien, Gergely Zsófia, Kovács Karád, Békési Orsi, Dzsaja Ivetta. Marjai Böbe, Mező Mónika

Answer Questions


A jövő életmódprogramja

Answer Questions


Karácsonyi RunT!lt a Városligetben

74171121106023319_mikulasgyar.jpg

December 20.-án rendhagyó RunT!lt szerveződik. De nem csak azért, mert most először nem a Margitszigeten, hanem a városligetben lesz megrendezve a LifeT!lt futás, hanem mert karácsony közeledtével egy jótékonysági megmozdulást szeretnék meghirdetni.

A Magyar Vöröskereszt mikulásgyár fedőnéven évről évre gyűjtést szervez a rászoruló gyerekeknek, amire idén is sor kerül, és amihez idén a LifeT!lt is csatlakozni fog. A gyűjtés lényege, hogy a Hősök tere mellett a Felvonulási téren áll egy sátor, amiben egy rohadt nagy mikulás figyel, és ahova mindenki leadhatja az adományait legyen az tartós élelmiszer, ruházat, vagy éppen megunt játékok. Ehhez a megmozduláshoz csatlakozik a RunT!lt is December 20.-án.

Úgyhogy arra szeretnék megkérni mindenkit, aki részt vesz a RunT!lt karácsonyi futásán, hogy mielőtt lefutnánk a Városliget 3,2 km-es távját, az hozzon magával bármit amire már nincs szüksége, és amit  a rászoruló gyerekeknek el szeretne juttatni. Mint említettem ez lehet étel, vitamin csomag, ruházat, társasjáték, plüss maci, ezer éve nem használt videojáték, tisztálkodási, vagy éppen tisztító szer, de tényleg bármi, amit a helyszínen le tud adni a vöröskeresztnek, akik karácsonyig eljuttatják ezeket a felajánlásokat a nélkülöző családoknak. Részemről a LifeT!lt nevében 50.000 forint értékben konzerveket fogunk vinni, úgyhogy remélem szeretik borsodban a székelykáposztát, és remélem bírni fogja fater kocsijának felfüggesztése a terhelést. Az is jöjjön aki nem akar futni a – 4 fokban, de felajánlásával segíteni szeretne.

66005_10200258734815394_309517182_n.jpg

Találkozó tehát December 20.-án csütörtökön 19.00 órakor a Városliget melletti Felvonulási téren, a fenti képen látható mikulás sátor előtt, és adjuk le együtt az ajándékokat. Aki tud az jöjjön feketében, és hozzatok tojáslikőrt. Réka süt majd valami rá jellemző stílusú diétás karácsonyi tortát, és Kristóf is biztos hoz majd valami shaolinos okosságot. Mi ott leszünk gyertek ti is.

Ne ijedjetek meg a videóban 0:41-nél Habsburg Györgytől, ő valójában nem egy farkasember bármennyire is annak tűnik.

Answer Questions


10 hetes T!lt program -12kg

_MG_7423 másolata.jpg

Nekem is van egy történetem. Picit ellentétben áll azokkal a lányokkal, akik a párkapcsolatukban engedték el magukat. Én nagyon jó nő voltam, amíg volt egy barátom. De szakítottunk. Bánatomban ekkor kezdtem bele a nagy-nagy evészetekbe, süti, szendvicsek, pizza, az esti romantikus film mellé. És egy kis bőgés. Jól hangzik, ugye? Ennek az eredménye, 15 kiló fölösleg- 1 év alatt. 3 évig bírtam ebben a borzalmas zsírbörtönben élni, egyik negatív történés követte a másikat. 

Tudtam, hogy rossz irányba haladok, és én is kipróbáltam pár diétát, személyi edzőhöz is jártam, voltak fellángolásaim, de pár kilónál többet soha nem tudtam leadni velük, a motiváció és a lelkesedés mindig hamar elillant. A LifeTiltet folyamatosan olvastam, de soha nem hittem, hogy nekem is sikerülhet, végig tudnám csinálni (most komolyan ne igyak alkoholt 10 hétig?), de végül megembereltem magamat egy gyenge pillanatomban, és jelentkeztem.

Answer Questions


Mi lett velük azóta... Zsanett 6 hónappal később

311549_468727909818782_1808005822_n.jpg

"Kedves zugolvasó menyasszonyok, és lányok, akik mindig a „jövő hétfőtől” kezditek el a diétát, tartsatok velem és mutassuk meg, mire vagyunk képesek a Lifetilttel"

Ezekkel a sorokkal kezdte meg Zsanett március 27.-én a 70 napos programját. Zsani a Slim3 második évadában a menyasszony kategória indulója volt, de a program végére már feleség lett,majd azóta eltelt 6 hónap és én arról kérdeztem Zsanit, mi történt vele ebben az időszakban. Sikerült-e életmódot váltania, bejött-e a házas élet, és úgy egyáltalán milyen az élet a LifeT!lt után. 

A videó november 19.-én készült, 6 hónappal Zsanett programjának vége után...

Answer Questions


Az IR és a nők

Névtelen.jpg

A következő történet egy nőről szól, akivel személyesen foglalkozom. A programosaimnál már egy ideje, de az új LifeT!lten különösen nagy hangsúlyt fektetek a női betegségek kiszűrésére és azok megelőzésére. Így aki hozzám jelentkezik, annak részt kell vennie egy teljes orvosi, és speciálisan nőkre szabott orvosi kivizsgálásokon. A fogyást rengeteg olyan tényező akadályozhatja amiről legtöbbször nem is tehetünk. Ilyen a TSH probléma, ismertebb nevén a pajzsmirigy abnormális működése, és ilyen az IR állapot is, amit ebben a bejegyzéseben részletesebben vizsgálunk, egy valódi nő történetén keresztül bemutatva azt. A bejegyzés célja a figyelemfelhívás, mert ez a betegség felelős a legtöbb vetélésért, és a leggyakoribb okozója, a nők meddővé válásában.   

A LifeTilt, az IR és én

Két gyermekes anya vagyok. Sosem voltam egy vékony leány, de a gyerekek születése után egyre többet küzdöttem a túlsúllyal, a keserves fogyásokkal, a visszahízásokkal. Kitartó ember vagyok, sok mindent kipróbáltam a cél érdekében, egészségesebben étkeztem mint bárki körülöttem és többet is mozogtam – eredménye alig volt, vagy ha belefáradtam a lassú fogyással de annál több sanyargatással töltött időbe, s feladtam a küzdelmet, szinte napokon belül híztam vissza a keservesen leadott kilókat.

Gondolom mindenki számára ismerős érzés. Elkeserítő tud lenni a dolog, s én úgy voltam vele, ha lusta dög lennék, és nem sportolnék, nem diétáznék, akkor megérdemelném, hogy úgy nézzek ki, mint egy dagadt disznó, de így nem.

Éreztem, hogy vagy rosszul csinálok valamit, vagy nincs valami rendben velem, s utolsó próbaként barátnőm javaslatára kerestem meg Tomit, aki egy másik barátnőjét már sikeresen lefogyasztotta.  Tomival való konzultáción a történetem elmesélése után kb. a második mondata az volt, hogy itt valóban lehet valami probléma, és meg kéne nézni az inzulin rezisztenciát és a pajzsmirigy értékeket. Kiválasztottunk egy 10 hetes programot, aminek a megkezdésére egy hónapot kellett várnom, mert Tomi naptára tele volt, viszont amit mondott szöget ütött a fejembe, s gondoltam gyorsan el is intézem az inzulin szint mérést és a hormonok vizsgálatát, de az erre szakosodott intézményben még ennél is többet kellett várni, hogy sorra kerüljek – közben a programom Tomival elkezdődött.

Answer Questions


Fenékformálás Reload

fenélformálás2_1.jpg

A 2012-es Lifetilt őrület után, mi sem kellett több, nekem is be kellett lépnem a Lifetilt immár népes táborába, az ezernyi "hogyan fogyjunk 2 hét alatt 8 kg" sikertelen diétáim után. Ha számot vetnék próbálkozásaimról: 90 napos diéta, Atkins diéta, francia diéta, "táplálkozzunk napfénnyel" diéta, tehát tényleg mindent kipróbáltam már...

Tévhitben éltem, hittem az összes női magazinnak, de 2012 májusában rátaláltam a blogra. Mutatott nekem a Tilt egy olyan utat, amely nem könnyű, és 10 héten át tapostam én is, de mára már tudom, hogy járható és az utam végén mondhatom, hogy büszke vagyok magamra. Elmondhatatlan érzés, amikor az ember átlépi a saját határait és küzd a céljaiért tűzön- vízen át. Nekem sikerült, megcsináltam. Nem csak egy új külsőt kaptam, hanem egy új életfelfogást is, hogy bármi sikerülhet, ha nagyon akarod. Szóval most jól érzem magam a bőrömben, 10 hét alatt 6,5 kg fogytam az 1200-1400 kcal-s étrenddel, és nyárra pedig a kockás has a cél és a diótörő popsi. 

Ahogy mondtad, nem érdekelnek mások, magamért csináltam az egészet.Csak azért írtam, hogy tudd van még egy ember aki csatlakozott a lifetilt csoportjához, akinek sikerült. Olyan büszke vagyok magamra mint még soha, jól nézek ki, nincs narancsbőröm és kurvára megnéz minden fiú és csaj is. Ugyh köszi Tomi az étrendet a motivációs bejegyzéseket nekem sokat segítettek és csak így tovább! 

Üdv: Katka

Fenékformálás újratöltve. 2013-ban a megújult LifeT!lten...

Answer Questions


90 T!lt nap -21kg

21.jpg

Igyekszem rövid és lényegre törő lenni. A múlt héten kivégeztem a 90 napos Lifetilt diétámat. Egy hónapig toltam az endomorf étrendet, aztán a sok futás és edzés miatt átnyergeltem az 1200 kalóriás étrendre, és nagyon bevált. Félidőben posztoltam a Lifetilt falára az akkori eredményt, de most úgy döntöttem, hogy ezt inkább neked írom meg. 

Emlékszem, néhány hete valami olyasmit írtál, hogy neked nem kell a köszönet, sem a hála. Azonban azt is figyelembe kell venned, hogy ha az ember arra teszi fel az életét, hogy mások életét kizökkenti a langyos kakából, akkor annak előbb-utóbb velejárója lesz a köszönet és a hála is. 

Amikor elkezdtem ezt a diétát, néha zavaró volt a stílusod. Nem az, amit írtál, hanem hogy mekkora düh volt benned akkor, amikor a langyos lábvízben tapicskoló emberekről írtál, és arról, hogy mennyire leszarnak mindent. 

A diétám, illetve életmódváltásom előrehaladtával azonban egyre jobban kezdtem megérteni, hogy miért beszélsz ilyen hangnemben egy bizonyos embercsoportról, mert most már, -21 kilóval és számtalan edzéssel töltött órával a hátam mögött tudom, hogy minden csak akarás kérdése, és egyre inkább érzem, hogy igazad volt. Sajnos van pár ember a környezetemben, akik még mindig a kifogásaik mögé bújnak, és hazudnak maguknak ahelyett, hogy rájönnének arra, hogy saját maguk alatt vágják a fát.Sajnos én is közéjük tartoztam, de röpke 3 órás sírógörcs után úgy döntöttem, hogy soha többé nem fogok az alakom miatt szégyenkezni, felvettem a futócipőt, kidobtam a csokikat, és most életemben először tetszem magamnak. A sajàt szülinapi tortámból sem ettem a múlt heten, szóval elég elszánt vagyok.

Szóval - most figyelj- KÖSZÖNÖM SZÉPEN az étrendet, a kalóriatáblázatot, az ösztönző nyersséget, amit te, illetve a Lifetilt képvisel. 

És íme innen ide jutottam a 90 nap alatt (de ez még mindig nem a végső cél)

before_after_1.jpg

Sok sikert az új Lifetilthez!

Katinka (PerEcke)

IMG_0416.JPG

Answer Questions


Mi lett velük azóta... Dani másfél évvel később

Dani még az ősrobbanás előtti időkben szerepelt a blogon azaz még az előtt, hogy megírtam volna a kurva járatos cikket, és akkor amikor az emberek még az arcukat nem vállalva szerepeltek a blogon. 2011 áprilisáról beszélünk, a T!lten még csak pár százan lézengtek naponta, még nem volt média sem RunT!lt sem brand, csak egy blog amit csak úgy írtam mert jó volt mert szerettem. A mai napig emlékszem arra az időszakra és a legjobb szívvel gondolok vissza rá.

Így írtam Daniról akkor.

„Dani több mint 15 éve súlyproblémákkal küzd, és mostanra érett meg benne az elhatározás, hogy szeretné radikálisan megváltoztatni az életét még mielőtt azon kapja magát, hogy 32 évesen vérnyomás és koleszterin csökkentőkön kezdjen el élni és szedje azt a sok szart élete végéig.  Dani 29 éves, 176 cm és 110,2 kg. Ez kurva sok. Mert ez azt jelenti, hogy Danin több mint 30 kg felesleg van, de inkább 35.”

Dani programja 2011 április 4.-én kezdődött és 2011 július 22.-én ért véget. 90 nap -19.6 kg. Azóta eltelt másfél év és Danit arról kérdeztem, mi történt vele azóta. A felvétel 2012 november 23.-án készült… 

A következő részben Zsanett

Answer Questions


Zárva... Nyitás December 10.


lifetilt_kep.jpg

Slim3 Generációk December 10

Answer Questions


Mi lett velük azóta... Fruzsi 6 hónappal később

Folytatódik a Mi lett velük azóta sorozat, amiben a LifeT!lten nyilvánosan átalakult embereket keresem fel és arról kérdezem őket sikerült-e életmódot váltaniuk, és úgy egyébként is hogyan alakult a sorsuk azóta, hogy kiléptek a reflektor fényből. Aztán időközben rájöttem ez nem csak erről szól, hanem egy fajta visszatekintés a blog elmúlt két évére, és ha már a T!lt teljesen átalakul, és a blog a jelenlegi formájában megszűnik, akkor a búcsúzás perceiben kapjanak szerepet azok is, akik jelentősen hozzájárultak ahhoz, hogy a LifeT!lt az egyik legnépszerűbb oldallá nőhette ki magát.

Most Fruzsi van soron, aki a Slim3 második évadában a menyasszony kategóriában indult, és aki azóta már férjhez ment. Fruzsi dokumentál fogyását megtaláljátok erre a linkre kattintva.

IMG_4189_1.JPG

Fruzsi programja 2012 március 27.-én kezdődött, és 2012 június 7.-én ért véget. A felvétel november 22.-én készült, fél évvel Fruzsi programja után...

Answer Questions


Mi lett velük azóta... Erika 10 hónappal később

Az új LifeT!lten hamarosan beindul a gépezet, de addig is amolyan felvezető jelleggel egy új sorozat indul, melyben felkeresem a LifeT!lten eddig nyilvánosan lefogyott embereket, és arról kérdezem őket, mi történt velük azóta, hogy véget ért a programjuk. Elsőként a Slim3 első évadában, az anya kategóriában induló Erikát kerestem fel. Erika dokumentált fogyásának eredményét megtaláljátok erre a linkre kattintva. 

429668_365977443435812_1802619722_n.jpg

Erika programja 2012 január 16.-án ért véget, azóta eltelt 10 hónap. A felvétel 2012 november 21.-én készült...

Answer Questions


Életmód Mother Fucker

498008922.jpg

El kéne kezdenem egy programot, de meg mondom őszintén a faszomnak sincs hozzá kedve. Ha jól veszem ki a hiéna morajokból, akkor nekem most vissza kellene szereznem a hitelességemet, vagy mit. Elgondolkoztam ezen a hitelesség kérdésen tegnap két vodka szóda között Ötkertben, hogy tényleg attól leszek hiteles személy, ha megint végig csinálok egy 70 napos programot? Ettől leszek hiteles? Hogy meg tudom csinálni? Egyszer már megcsináltam, ez a tény remélem senkit nem zavar össze túlságosan. Persze értem én hogy nem a programról van itt szó, hanem arról hogy milyen életmódot élek és milyen életformát folytatok, de ezen a ponton el kell hogy keserítsek pár embert, és egyben nagy bejelenteni valóm van.

Answer Questions


A Múlt

_c873863_image_0.jpg

Eddig magamnak sem akartam beismerni, de a LifeT!lt romantuikus blogolós időszakának vége. Még idén teljesen átalakul itt minden és egy teljesen új alapra helyezem ezt az egészet, de előtte lenne még itt egy kis dolgom, mert a múlt lezárása nélkül nem építhetek jövőt. Ez a poszt a múltról szól, a hibáimról amiket időközben elkövettem, egy korszak lezárásáról amit szerettem, ami én voltam, és amit már nem lehet úgy írni mint régen.

Mindig is azt gondoltam, hogy a Tilt csak egy blog, ami csak az enyém és azt senki nem veheti el tőlem, nem osztom meg senkivel, mindent egy kézben tudok tartani, rajtam kívül mindenki egy tehetségtelen balfasz, aki tizedannyira sem képes mint én, de időközben rá kellett jönnöm, hogy a Tilt már régen túlnőtt rajtam, és én egyedül nem vagyok képes lépést tartani vele. Olyan energiákat és annyi szellemi muníciót követel bárminek az építése egy bizonyos szint után, hogy az embernek el kell döntenie, hogy a teendők súlyával a nyakában bezuhan egy szakadékba, vagy  felméri a határait, beismeri hogy egyedül már nem megy, a terheket meg kell osztania másokkal is különben nincs tovább, a feladatok felaprózzák és véget ér a dal.  

Answer Questions


RunT!lt Futás Október 28

DSCF7577 másolata.JPG

3 különböző táv lesz. 2 km, 4 km, és 5.3 km ami a teljes szigetkört jelenti. Mindenki a saját erőállapotának és fizikai szintjének megfelelő távot válassza. Ja és -3 fok és hóesés várható, úgyhogy ajánlom Kristóf, Téli edzések c. cikkének alaposabb áttanulmányozását. 

2012 Október 28 vasárnap 17.00 Margitsziget. Találkozó a szökőkútnál

RunT!lt a Facebookon 

StepT!lt a Facebookon

 

Answer Questions


Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása