LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

A Tilt közösség hajnalán...

tumblr_lws6nmngaM1qb8j2io1_r5_500.gif

Egy program végig csinálásához embernek kell lenned. Egy program végig csinálása ahhoz képest, hogy az emberiség miket ért már el ezen a világon, nevetségesen szánalmas, említésre sem méltó tett, ami rajtad kívül csak nagyon kevés embert fog érdekelni, és azokat is csak azért, hogy megkapják tőled a receptet, hogy általad ők is változtatni tudjanak magukon.  A kezdésnél senki nem lesz veled, nem fognak érdemben támogatni, de ami a legfontosabb, hogy senki nem fog komolyan venni. A környezeted tudomásul veszi, hogy immáron ötvenedszer megint belekezdtél valamibe, de mivel már ismernek rád hagyják, hogy jól van csináld csak, egyel több pofára esés már fel sem tűnik, hiszen azt hiszik ez is csak a kudarcaid könyvének egy újabb fejezete lesz. Az hogy kit, hogy szopat az élet, tisztán látszik az őt körülvevő emberek minőségén. Ennek természetesen szintjei vannak, és a határvonalak nagyon tisztán kivehetően megállapíthatóak. Mint az életben bárhol, úgy itt is széles a skála a támogató szülőktől, egészen az utód sorsrontó selejtes balfasz nevelőkig, akik a saját sikertelenségüket próbálják kivetíteni másokra.

Itt persze nem csak a szülőkről van szó elsősorban, hanem párokról, társakról, barátokról, és ami a legrosszabb kollegákról, és ismerősnek hazudott idegenekről. A legritkább esetben fog a többség támogatni erre nem árt ha felkészültök. Rosszabb esetben, és ez lesz a gyakoribb, hozzá nem értő seggfejek megkérdőjelezik majd a módszert, és semmit mondó érveket hoznak fel majd ellene okokat keresve, hogy miért ne csináld, vagy hogy miért ne a Tiltet csináld. Olyanokat fogsz hallani, hogy ez éhezés, és bemenni az alapanyagcseréd alá egészségtelen, mondják ezt persze úgy, hogy fogalmuk sincs miről beszélnek, de ezzel még messze nem lesz vége. Aztán ott vannak azok, akik már nem is érvelnek, hanem egyszerűen csak le akarnak majd beszélni róla, és ha te ellenállsz, akkor majd megpróbálnak elgáncsolni, elbizonytalanítani, megtörni a lendületed, elvenni az éppen felépülő önbizalmadat, és úton útfélen megnehezíteni a dolgodat. Ők az életed valódi mételyei. Mérgek, amik lassan hatnak és úgy, hogy legtöbbször azt te észre sem veszed. Ellenük csak egyet tehetsz.

Basszál rájuk...

Röhögj a képükbe, söpörd félre őket és menj tovább, mert te Tiltes leszel, és egy olyan közösség felé tartasz, amihez nem lehet csak úgy tettek nélkül csatlakozni. Ide tartozni nem lehet lájkokkal és senkit nem érdeklő pofázásokkal, hangzatos ígéretekkel, magadnak beblöffölt ideológiákkal, és a holnapok nem létező „majd egyszer” beígért teljesítményeivel.  Volt egy srác pár hónappal ezelőtt Facebookon. Egy srác, aki a blogja linkjével kezdte el teleplakátolni a közös falat, majd amikor közöltem vele, hogy akkor ezt abba is lehet fejezni, akkor elkezdett magyarázni, hogy ő komoly szívbeteg volt, és jövő héten kezdi a programját és azért teszi ki idea blogja címét, hogy erőt merítsen belőle a többi ember, hogy ő betegen is megcsinálja…  Mondom neki ez mind nagyon szép és jó, el is érzékenyülök itt mindjárt, de azon kívül, hogy majd elkezded és celebration, maradjunk annyiban, hogy még egyetlen kurva napon sem vagy túl, és most még csak az elő marketing megy amire bárki képes. Kezd el csendben, folytasd és csináld ha lehet még nagyobb kussban, majd ha már végeztél és nem estél pofára az első héten ahogyan a legtöbben, akkor, de csak akkor, berendelheted a tüzijátékokat, de addig ez nem több mint a bereklámozott rohadt nagy semmi.

523370_3283010708413_1061952209_3128291_89235212_n.jpg

A legtöbben egyébként itt rontjátok el.  Naponta regisztrálnak be Tiltes blogokat, de ezek közül jó, ha a 30%-uk fent marad, és legtöbbször nem azért mert akartgyenge senkik vagytok.  Persze azért is, de az egyik legnagyobb hiba, ami a legtöbb programot alárobbantja az nem a diéta elbaszása, hanem az energiák elpazarlása, márpedig arra van a legnagyobb szükségetek, mert e nélkül kivétel nélkül elfogtok bukni.  A legtöbb nő a külsöségek és a felszín rabja, így a diétában és egy program kezdésénél sem képesek másra csak a felszín kapargatására. Számukra nem a futás a lényeg, hanem a pink csík az edzőcipőn, a rózsaszín kesztyű, és a megfelelő kulacs és törölköző kiválasztása. Olyan ez mint a Karácsony, amire mindenki hetekig készül, majd mire eljön az ünnep már mindenki rogyásig agyfaszon van és már régen belefáradt az előkészületekbe és magára az ünnepre már alig marad energia. Több ezer blogot tudok mutatni olyan nőkről, akik 50 oldalas kezdőbejegyzést irnak kis millió olyan informácioval amik kurvára senkit nem érdekelnek, amiben leirják az élet történetüket, mit hogyan fognak csinálni lefotózva az aznapi kajájukat, szóval csupa olyan dolog, amit senki le sem szar, de főleg úgy nem, hogy nem is ismernek titeket, de legfőképpen úgy nem, hogy nem értél el semmit. Ha elkezdesz irni egy blogot te egy ismeretlen senki vagy, ezt nem árt ha lerendezed magadban. Nem érdekel senkit a barátod, sem hogy te ki vagy, mit csinálsz, hol dolgozol, és hogy milyen diétát fogsz követni, és hol fogsz edzeni. Több ezer életmód és fogyó blog van a neten és naponta regisztrálnak be ugyanennyit. Olyan ez mint egy tehetségkutató, ahova rengetegen jelentkeznek, de a műsorba csak azok kerülnek be akik már letettek valamit az asztalra vagy olyat produkáltak, hogy ott lehessenek a reflektorfényben. Így van ez a blogokkal is. A kezdésnél a tömegben egy porszem vagy és az, hogy te a későbbiekben ki fogsz-e tűnni vagy hogy egyáltalán olvasni fognak-e téged kizárólag azon múlik, hogy te miket értél el, és más emberek szemében követendő példává tudsz-e válni.

Amikor azt írom a program egy selejtező, akkor azt a legkomolyabban gondolom, és nem azért mert a Lifetilt valami különleges dolog lenne, hanem mert egy ilyen program végig csinálásához olyan kvalitások megléte szükséges legalább minimálisan, ami kiemel téged a sokaság kétségbeejtően átlagos tömegéből. Rengeteget lehetne még erről beszélni, de azt hiszem ezeket már egyszer leírtam, szóval a lényeg, hogy ha elkezded a programodat még ha blogon vezeted is azt, arról a környezetedben ne tudjon senki, ne mond el senkinek, mert nincs mit. Ne pazarold az energiáidat felesleges látszat dolgokra, és csináld úgy, hogy ők már csak a folyamatot és az eredményeidet lássák, ugyanis nehezebb egy lendületben lévő ember elé odaállni mint egy álló embert lefogni, hogy ne tudjon elindulni. Ha lendületbe vagy és folyamatában vagy annak amit csinálsz, ha látod az eredményeit és hiszel benne, akkor nem lesz ember aki megállítson. Ha ezt megérted és megfogadod sokkal, de sokkal könyebb dolgod lesz.  Ne mond el hogy fogyózol, vegye észre a többi nő, és ne félj, kurvára észre fogják venni.  Ők azt is észre veszik, ha az egyik körmödön az árnyalat sötétebb mint a másikon.  A női lét alapja a hibát kereső megfigyelés, a beszéd, a kérdések, a kutakodás a másik életében, természetesen a vitriolos gonoszságon kívül, ami egy nőnél széria tartozék.  Én tudom, hogy a nők nem léteznek semmit mondó fecsegés nélkül, de bírd ki, hogy egyszer az életben nem mondod el senkinek, ami aktuálisan veled történik, jelen esetben a programodat. Hazudj a környezetednek és titkold el az életednek ezt a szeletét. Nem lesz nehéz dolgod mert ha nő vagy, a hazugság és a titkok a mindennapjaid szerves része, csak most fordítsd előnyödre ezt a tulajdonságodat és segítsd elő ezzel a programod sikerét.   

tumblr_m0wf2xREad1r847voo1_500.gif

Valahol az egyik fórumon egy nő baromi büszkén mesélte, hogy a fogyókúra és a változás hatására büszkébb ember lett és talán még beképzelt is, de időben behúzta a féket és helyén kezelte saját magát.  Ezek azok a kis emberek, akikre nincs szüksége a Tiltnek, és ha tehetném egy életere kitiltanám őket a blog környékéről is. Kis emberekre, szerény álmokra nincs szükségem, és olyanokra sem, akik ”tudják hol a helyük”. Legyetek büszkék arra amit csináltok, de arra méginkább amit elértek. Szeressétek magatokat és kurvára tűzzetek ki pofátlanul magas célokat magatok elé és próbáljátok meg elérni, de minimum megközelíteni azokat. Nem kell hogy szeressenek titeket, de mindenkit megnyugtatok a többség nem is fog, a sikeres embereket Magyarországon nagyon kevesen szeretik, de azok az emberek akik a magabiztosságotok,a büszkeségetek és az egészséges alappal rendelkező egótok miatt nem kedvelnek majd titeket, azok pont akkora jelentéktelen senkik mint amekkorának tűnnek. Ismétlem. Nem kell hogy szeressenek, bőven elég ha tisztelnek titeket az eredményeitek miatt, és a megfelelő időben kitérnek az utatokból, hogy ti zavartalanul tovább mehessetek.

Elértem pár dolgot az életben, de a legtöbbre sem büszke nem vagyok, se nem értékesek  számomra.  Ez a blog és a Tiltet körülvevő emberek az egyetlen olyan dolog amire, és akikre büszke vagyok.  Büszke vagyok rátok, akik változtattak az életükön, a Programra, a RunTiltre, és arra a közösségre ami kialakult itt a hónapok során. Egy értéken alapuló közösség, bármiféle pénz és érdekek nélkül, és a Lifetiltet többek között ez emeli ki, ezért kikezdhetetlen mozgalom, és ezért vagytok Ti, az egyik legfaszább közösség az országban kicsinyes piti gondolatok, és bármiféle balfaszkodások nélkül.

Már nem tudom miért kezdetem el ezt a bejegyzést, vagy hogy hova akartam vele kilyukadni.  Kezdjetek vele valamit, vagy amit akartok…    

Answer Questions


A bejegyzés trackback címe:

https://lifetilt.blog.hu/api/trackback/id/tr814372695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása