LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

1.nap az első....

Az első nap, az első  csók, az első szar szex (hello Móni). Meghatározóak ezek  az élmények,  és fontos állomások az ember életében. A tegnap esti nem megrendelt pizzának köszönhetően, ( hopp -800 kalória egyből) az éjjelt sikeresen szénné éheztem . De olyan szinten, hogy 3 x keltem fel vizet inni azért, hogy legalább valami legyen a gyomromban. Gondoltam ezzel átverem, de baszott rá reagálni.

Sose hittem volna, hogy 13 fürdőgatyás férfitól még elsírom magam egy 5 fehérjéből  1 sárgájából készült rántotta rozskenyérrel, valaha is eshet ilyen jól bárkinek is. De ez most megtörtént. Az első nappal nem csak az edzést és a diétát kezdem el, hanem egy új életmódot is . Pár dologhoz nem árt hozzászoktatni magunkat. Olyan dolgokhoz, ami az elkövetkezendő időben fontos részei lesznek a mindennapjainknak,  ami később rutinná kell hogy váljanak.

Ilyen a reggeli vitaminok bevétele, a nap megtervezése, (elképesztően fontos, külön post erről alap) a Mindííííg MinDen Körülmények Között   napi 3,5-4 liter folyadék elfogyasztása, az ételek előkészítése,  ha előre látjuk olyan helyre megyünk, ahol nem tudunk diétásan enni ( Budapesten nem tudunk ), valamint  edzés utáni fehérje por kimérése. A lényeg alakítsátok ki a napi rutint úgy, hogy nektek komfortos legyen. Találjátok meg az ütemet, utána már magától zakatol a dob meg a basszus a füleidben.

Az első 5 nap a legkritikusabb. Ezt túl kell élni. Ezek azok a napok amikor a legtöbben feladják .Túl sok az edzés túl kevés a kaja túl sok a munka túl kevés az idő ...aha te figyi már, nem akarsz elmenni a  picsába ? Befejezed. Csinálod.

Elkezdődik a szervezet méregtelenítése is a mai nappal.  Jótékony hatásai egyértelműek, negatív hatásai majd csak napokkal később jelentkeznek. Mert fognak erre készüljetek fel  lelkileg, de erre majd visszatérek ha már nálam is jelentkeztek.

Pár szót azért magamról.

Mentálisan nagyon erősnek érzem magam. Fizikailag kb. mint Schmuck Andor.Leírhatatlanul fos kategória ez mondanom sem kell . Meg sem fordul a fejemben, hogy diétán kívüli kaját egyek,  pedig folyamatosan éhes vagyok.

Az első kondis edzés is megérkezett mell-bicepsz nap formájában. Bemelegítésnek  9 perces hegyi futás futógépen.  Ismétlem. Senkinek ne jusson eszébe a cardio napot konditermi futógépen végezni. De bemelegítésnek tökéletes a futópad, sőt kötelező. Megemeli a pulzusszámot, a test bemelegszik belövi az adrenalint  a sérülés kockázata minimálisra csökken, az edzés hatékonyság megemelkedik. Soha ne hagyjátok ki a  bemelegítést.

Nagyon szarul esett. Emelkedőre futni véleményem szerint szarabb érzés, mint Gyurcsány Ferencnek lenni 2009-ben Magyarországon vagy bármikor bárhol.

A súlyzós edzéseket jó ütemben csináltam, megfelelő lendülettel. Szeretem ezt a napot a leglátványosabb izmokra dolgozol ilyenkor,  és vagy az aminonak köszönhetően, vagy a kezdeti lendületnek nem tudom, de rohadt jól sikerült  az edzés.

Ja igen has. Mocskos szar egy része az edzésnek az már biztos. Típustól függ, ki hova teszi, én általában az elejére mert a végén egyszerűen már nincs erőm megcsinálni + ha az elejére teszem biztos hogy meglesz.  Aki hajlamosabb az sunnyerágoskodásra, az tegye előre. Iszonyat szopó minden hasizom gyakorlat, de a BMW után (szevasz Ákos), a kidolgozott hasizom az egyik legerősebb puncimágnes.

Kész. Fehérje turmix ivás, kis bazseválás recepciós csajokkal.  (róluk is lesz külön post nyugi) kellemes fáradtsággal megyek haza. Remeg a mellem és a karom , nagyon kifáradtam. Kezdek éhes lenni.  Ránézek az órára negyed 10 fasza már csak 11órát kell várnom és újra ehetek. Túrót baszod puffasztott búzával... anyád.

Kicsit fifázok még, kiszopat a Real Sociedad 3-1-re. Ne erőltessük tovább ezt a napot. Elindítok egy 7 gigás pornó pack letöltést és alvás. Kiváncsi vagyok  milyen randim lesz az éhséggel ma éjjel.

-          Tudjátok miért lesz tuti ha saját clubunk lesz ?

-          Mert beengednek ?

 

Answer Questions


A bejegyzés trackback címe:

https://lifetilt.blog.hu/api/trackback/id/tr752585582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása