LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

És akkor ezt így hogy ?

Nagyon tanulságos beszélgetésem volt tegnap este, egy blogot olvasó lánnyal. Felhívta ugyanis a figyelmemet egy olyan témára, amire idáig még nem tértem ki, de bevallom nem is gondoltam rá. A téma az edzés volt, a lány mostantól  Anna. Nos Anna a blog hatására, kellően elég motivációt kapott ahhoz, hogy egy nagyon hosszú, mozgáshiányos időszak után felkeljen, kezdjen magával VALAMIT, és elkezdjen edzeni. A beszélgetés nagyjából úgy zajlott, hogy beírta nekem, új szelek fújnak Óbudán, és el akar kezdeni, heti rendszerességgel kondizni, aerobicozni és teniszezni. Helyes.

Itt jön a lényeg.

Ugyanis megkérdezem, hogy a kondin és aerobicon belül mégis mire gondolt ? Mit akar edzeni ? Mire ? Milyen gyakorlatokkal ? Hetente hányszor ?  Milyen gépekkel ? Ismétlés számok esetleg ? Természetesen hosszú csönd, majd jött egy tökéletes homály válasz, "hát combra meg fenék…." Aha, igen ismerjük a standard szöveget, de nem ez volt a kérdés. Tehát adva van egy ember, (lány) akibe megvan a motiváció a változtatni akarás vágya edzeni is szeretne, de fogggggalma sincs, hogy hogyan kezdjen hozzá. Tegyük fel lemegy  a konditerembe. Mit fog csinálni ? Hogy kezd neki ? Mi alapján ? Azon kívül, hogy nézi a gépeket mint a halak, mert az nem megoldás, hogy megkérdezi melyik a lábgép, és elkezdi csinálni. Semmi értelme, de még kevesebb haszna. Rosszul is fog esni, a kezdeti nagy lendületet pillanatokon belül felváltja  a csalódás érzése, és elmegy a kedve az egésztől, és itt már messze nem csak Annáról van szó.

De menjünk tovább. Aerobic. Oké. Milyen aerobic és heti hányszor ? Mert csak 25 millió féle van. Step, kickbox, spinning, pilates, esetleg port de bras aerobic ?(faszom se tudja mi ez) Mert az nem müködik, hogy befizetek arra az órára ami éppen szembejön velem, meg amúgy is ez kezdődik most, és az oktató sem tűnik olyan ellenszenves büdös kurvának. Igen, egyik csajomnak ez is szempont volt. Ha már kondizni, és aerobicozni szeretnél, mondom tovább Annának, akkor az a minimum, hogy össze hangolod a kettőt. Fedje és támogassa egymást a két mozgás, mert az nem megy, hogy leedzel  fenékre meg vádlira, amit mellesleg ha helyesen csinálsz, utána másnap garantáltan nem tudsz leguggolni, majd következő nap, elmész egy fenékformáló step aerobicra. De ez nem Anna hibája, és nem is azoké, akik ugyanígy nem tudják mikor, mire, mit, hányszor kéne edzeni.

Ez a blog többek között ezért született. Segítsen titeket a kezdetnél, az edzések közben inspiráljon, és ne adjátok fel a legnehezebb pillanatokban sem. Én ugyanúgy átmegyek ezeken, nap mint nap, merítsetek erőt belőlem. Egy (sajnos) teljesen átlagos Budapesten élő, napi 8 órát szopó gyerek vagyok én is. Nem ez az életem, nem ebből élek, de nagyon sok mindenben tudok segíteni. Péládul ha kondizni mentek és még mielőtt befizetnétek egy bérletre, kérdezzétek meg milyen terem edző van a helyen. Milyen felkészült szakember, milyen infrastruktúrával rendelkezik a hely, hány és milyen gépek vannak, milyenek a futógépek, kik és miben tudják segíteni az edzésedet. Ha nem megfelelő a háttér, esélyetek sincs látványos, szép eredményeket elérni.  A lényeg, kérdezzetek, kérdezzetek és kérdezzetek. Csináljátok jól a kezdetektől, hogy később ne a rossz beidegződést a rossz mozdulatokat kelljen javítgatni, mert később annál nehezebb lesz. Arról már nem is beszélve, hogy a rossz helyre épített izomzat eldeformálja, aránytalanná teszi a testet. És akkor még Anna által emlitett Bikra jógát meg sem említettem. Kérdezem miez ? 40 fokban jógázás jön a válasz. Aztakurvaélet. Nem akarom elvenni a nőktől ezeket a dolgokat, hogy Bikra jóga, Vénusz masszázs meg Feng Shui mert….. De hagyjuk is felesleges.

Úgyhogy a mai naptól, kiteszem az elérhetőségemet ide a blogra. Egy email címet, (remélem kitudom) amire írjatok bátran. Tegyétek fel a kérdéseiteket, segítek mindenben, legyen az edzésterv készítése, vagy táplálkozási tanácsadás. Írd meg az adataidat és személyre szabottan kiválasztunk egy  neked megfelelő programot. A technikai végrehajtásában sajnos nem tudok segíteni. Nem akarok ilyen önzetlen hatalmas ömlengő buzinak tűnni, de az nekem bőven elég jutalom, ha csak egy embernek meg tudom változtatni, vagy jobbá tenni az életét a sport, és az egészséges élet által. 

Apropó egészséges drogmentes élet. 

 

 

Answer Questions


A bejegyzés trackback címe:

https://lifetilt.blog.hu/api/trackback/id/tr672629502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása