LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

Negyedik 7 összegzése

 b1.png

       36.nap                                                0.nap 

Az aLteRnatív7

90,959 Km futás, 16 súlyzós edzés -10.15 Kg 36 nap alatt

Eltértem az eredeti edzéstervtől ezen a héten, gondoltam feszegetem kicsit a határaimat. Lovasi András szavaival élve ez a hét, egy igazi öncélú alternatív faszverés lett.  29,220 km futás 3 óra 1 perc 36 mp alatt 4 kondis edzés, kiemelve a 2 legnehezebb napot. A szerevezetem ezt a terhelést már nem birta el és ha volt nála kulcs azt leadta. Vitaminok ide, táplálékkiegészitök, egészséges kaják oda, a szervezetem legyengült, elkaptam az influenzát, és most nagyon ugy néz ki, hogy lebetegedni látszom. Lázam még nincs, de hőemelkedésem igen, gyengének érzem magam, fáj a torkom és be van dugulva az orrom, azaz „most mondanám, de nem bírom, megtehetném mégsem szídom”.  Aki tudja honnan van ez a szöveg, azt leedzem ingyen nem vicc. Feltéve ha csaj.

Fogalmam sincs ilyenkor mi a teendő. Beszélek  Tomival, és utána kell olvasnom, ilyenkor egy edzésterv közepén mi a teendő. Nem vágom. Továbbá azt sem, hogy ha jobban leszek mi az a terhelés amit adhatok magamnak, mert ugyan fizikálisan nagyon erős vagyok, de egy influenza azért csodákat tud müvelni a szervezettel negativ értelemben. Tegyük fel, nem jövök rendbe olyan hamar és akár 1 hétre is fel kell függesztenem a 66 napot. Akkor ez most teljes értékü edzés marad ? Ezek után mennyit fognak érni a hétösszegzéses képek, és az izomzatom változása ? Hova tegyek ezután egy 5,7 vagy egy 10 km-es futást ? Hol tartanék akkor, ha nem betegszem le, és egyébként is betegség alatt mit kezdjek a diétával ? Most akkor tényleg elmehetek a büdös picsába ? Ezek a kérdések vannak bennem, amire legkésőbb holnapig megkapom a válaszokat. Így születnek a bejegyzések témái. Az élet írja én meg csak felteszem a blogra. Teendők ha lebetegszel…

Addig is menjünk vissza a negyedik héthez, mert tanulságos volt. Remélem mindenki tanul majd a hibámból, és nem kezd el menőzni az edzés terheléssel úgy mint én, mert az egész eddigi munkáját teheti tönkre. Mekkora vicc ez már jön egy járvány, és egyből elkapom. Komolyan szánalmas. 86,15 kg tehát amivel átléptem a 10 kilós fogyási határt. Ennyit terveztem lefogyni, innentől kezdve megkezdődik az a szakasz, amit úgy hívnak a második stádium. Lekapartuk a felesleget, ami meg megmaradt az még jól jön energia tartalékként, és elkezdhetek külsőre edzeni. Innentől kezdve már csakis a tükörnek fogok edzeni tehát izmot formálni. Elveszik a jelentősége annak, hogy hány kg vagyok, mert már nem ez számít, hanem a minőségi izomzat és testfelépités kialakítása. Nem mérlegre edzünk hanem külsőre ezt még leírom párszor nyugi.

Kicsit megvizsgáltam a képemet, kiemelve pirossal azt amivel nem vagyok elégedett. A hasam kritikus szinteken szánalmas, ezzel majd kezdenem kéne valamit, és még mindig van "úszógumi" pedig a delta alak már kezd kirajzolódni. Ennyit az analízisről meg a tervezésről, mert nem tudom mikor tudok újra edzeni, és ha tudok is, mikor leszek újra olyan állapotban amikor érdemben is tudok fejlődni. Az utolsó láztalan nap után 3-4 nappal lehet újra elkezdeni de akkor is csak óvatosan. Úgy számolom ez minimum 4-6 nap kiesés lesz. Azért sem érdemes elsietni a visszatérést (az egészségi kockázatokat leszámítva), mert ha visszaesel, akkor tényleg vége.  2-3 hetes kiesést nem bír el a program.

Fontos. A diétát minden körülmények között tartani !!! Még ilyenkor is. Nincs megcsúszás nincs most lehet enni. Talán még jól is jön ez az egész, ilyenkor lehet faszán szálkásodni. Egy biztos a következő buszon, rajta leszek én is, csak hang legyen és féééény….

 

 

Answer Questions


A bejegyzés trackback címe:

https://lifetilt.blog.hu/api/trackback/id/tr522668130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása