LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

A Felkészülési hét Vége

A felkészülési hétnek a mai nappal vége. Tegnap kicsit megszaladt a klaviatúra, úgyhogy ma igyekszem nem sztorizgatni csak simán leírom hogyan zártam le a warm up hetemet és hogyan kezdem újra, immár teljes erőbedobással a terhelést a konditeremben, és a futásoknál. Nyilván ez nem fog sikerülni ha egyszer olyan hírek jönnek a tengerentúlról, hogy a Warner és a CBS azonnali hatállyal kirúgta a jelen kor legkirályibb arcát Charlie Sheent, mivel nem fért bele a folyamatos kurvázás és a fifth avenue-i hosszúságú utcák felszívása a Warner erkölcsileg fedhetetlen előéletébe, és imidzsébe. Röhejes ez azért valahol, mert nem hiszem hogy a Warner az ABC a FOX vagy az NBC céges partijain nem ezek lennének a legalapvetőbb kellékek a fosásig részegedés mellett persze. Hatalmas respect a filmtörténelem egyik legjobb jelenetéért, és a legmenőbb Hoolywood-i életstílusért.

Hat bikinis lány illegette magát előtte, ő pedig totál részeg volt. Ölelgette a csajokat, aztán időnként eltűnt a hálóban egyikkel-másikkal, esetleg kettővel egyszerre, aztán visszatért a többiekhez. Nem láttam, hogy drogozott volna, de sokat ivott, az biztos – mesélte az egyik szomszéd a The Sunnak. 

Ami az edzést illeti….

Azt hiszem elmondhatom magamról hogy 80-85%-os állapotban vagyok, azaz szinte teljesen visszanyertem a betegség előtti formámat. Mivel lassan újra kezdődnek az intenzív edzéseim, fejben ismét felállítottam magamnak pár lécet amit nem ártana időről időre átugranom. A testformálás egy nagyon összetett folyamat, amit szintekre, és folyamatokra kell bontanunk ha tovább akarunk fejlődni.

A felesleges súly leadásával lassan befejeződik az első fázis, és belépünk a második stádiumba, amit a szobrászattal vagy a fa faragással tudnék összehasonlítani. Első lépésben a felesleget kell leszedni nagy részeket kivágva radikális mozdulatokkal. Majd amikor már ezzel megvolnánk egyre finomabb és aprólékosabb munkával odafigyeléssel faragjuk ki a részeket, mígnem a legaprólékosabb részeket megmunkálva áll össze végén az egész, egy kész kimunkált szobor formájában.

A folyamat első részén én úgy érzem ezennel túl vagyok. 84,5 kg vagyok most, azaz fogytam több mint 12kg-ot, és ami felesleg még rajtam van háj formájában, az kell ahhoz, hogy azt már színtiszta izommá alakítsam át. Elkezdődik tehát lassan az folyamat, amikor kidolgozom a hasamon a kockákat, kerek formákká edzem a bicepszemet és pajzzsá formálom a melleimet. Ezt a folyamatot 2-3 hét múlva fogom elkezdeni, addig amíg nem végzem a mostani edzéstervemmel.

Nyílván ehhez egy teljesen új, és ismét csak egyénre szabott edzéstervre van szükségem. Az edzőmmel ezt majd alaposan átbeszélem, mert ez egy teljesen újfajta terhelést igényel, más gyakorlatokkal és megváltozott sorozatszámokkal, és nyílván új étrenddel. Mielőtt azonban ebbe belekezdenék, a mostani eredetileg 64 naposnak szánt, de azóta jó párszor módosult edzésprogramom végére érve, tartok majd egy 3-4 hetes pihenő időszakot. Ugyanis hagyni kell pihenni regenerálódni a testet, az izmokat, így ezáltal azok is felkészülnek az újabb terhelésre immár pihent állapotban, fejlődésre készen. Addig is amíg ez be nem következik, még el kell telnie bő egy hónapnak, és jó pár edzésnek, többek között olyannak amilyen ma a felkészülési kondi c napom volt.

 Váll-tricepsz edzés

Jól ment az edzés nagyon jól. Hamarabb jöttem rendbe mint gondoltam volna. Nem terveztem erre  a hétre kardiozást, de egy amolyan light futást beiktatok 3 napon belül. Nem kell nagy dologra gondolni, talán egy Margitsziget kör, vagy még annyi se, csak megnézem mi a helyzet ezen a téren, mennyit rombolt a kiesés. Ami még újdonságnak mondható és a napokban találtam ki, az az , hogy súlyokkal a csuklómon fogok futni rövidebb távokat, azaz 5-8 km-et. Ez már egyébként az előszele az izmok részletesebb kidolgozásának, ugyanis ez az edzésmód faszán szálkásít a folyamatos kis súllyal való terhelés miatt. Egy-két kilós súly / csukló bőven elég. Ennél nagyobb súlyt felesleges felpakolni,  mert sérülésveszélyes. Az Agnelii családnak Torino egyik leggazdagabb családjának mellesleg a Juventus tulajdonosainak volt egy agyament ötletük még a 90-es évek közepén. Kitalálták, a Juve focistái edzenek úgy, hogy 10 kilós súlyokat magukra erősítve végezzék az edzéseket, így a meccseken már súlyok nélkül, szétrohanják majd az ellenfelet. Igen ám, csak amikor a fél csapat kidőlt mindenfajta derék, meg fasz tudja mitlen izomhúzódás miatt, akkor ez le is került a napirendről. Kis súly, folyamatos terheléssel, a szállkásitás legalapvetőbb folyamata, amire nekem pont szükségem lesz.

Tegnap nőnap volt, és bár a családomra nagy hatással volt a kommunista rendszer tekintve hogy elvettek tőlünk mindent az 50-es években, és a Brezsnyevi csók is rendkívül szimpatikus, én ezt az ünnepet kommunista múltjára való tekintettel kihagyom. Azaz sem eddig, sem a jövőben nem vagyok hajlandó ebben részt venni, vagy ünnepelni.

 

Maszkok. Vannak nők, akiknek akárhol keressük is, nincs belsejük, hanem csupa merő maszkok. Sajnálatra méltó az a férfi, aki az ilyen kísérteties, kielégítést nem nyújtó lényekkel szóba áll, de épen ezek tudják a férfi vágyát legerősebben fokozni: a lelküket keresi - és örökké keresi.

                                                                                                                                  Friedrich Nietzsche

 

                                                                                                    

Answer Questions


A bejegyzés trackback címe:

https://lifetilt.blog.hu/api/trackback/id/tr972724591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása