LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

A Kritikus Pont

 

Csináljunk bármit is az életben mindig lesz egy pont, amit ha átlépünk onnan már bizony nagyon nehéz lesz visszafordulni. Így van ez a piával, a szerencsejátékkal, a drogokkal, a kapcsolatok kezdetével, és bármivel ami függőséget képes okozni. Van egy ismerősöm, aki a következőképpen cigizik évek óta.  13 éve cigizik, és 2 évente leszokik a dohányzásról. Általában mindig megfogadja hogy leteszi, de persze nem tudja letenni, úgyhogy hosszabb rövidebb szünetek után rágyújt az 1mg erősségű extra light cigire először csak napi egy szál. Azt szívja pár hónapig aztán jön a 3-4 mg, majd ezt követi a 6 mg-os Marlboro light, míg a végén mindig azon kapja magát, hogy a piros dobozos Marlborot szívja szálanként 10 mg-al itt már egy dobozzal, de egy idő után már az sem elég. Hol van a kritikus pont amikor már nincs visszaút ? A legelső „minden nap csak egyet szívok” cigi meggyújtásánál, vagy az első olyan napnál amikor felvált egy erősebb cigire? Természetesen mindenkinél máshol, de nem ártana ezzel tisztában lenni, főleg ha káros szenvedélyről beszélünk, mert ezek egytől egyig szétbasszák az életedet.  

 

A cigi ugye alap mint a rák minden fajtájának az okozója, bár kétségkívül az egyik legcsodálatosabb méreg a földön. A drogok teljes társadalmi mélyrepülést okoznak hosszú távon, de sajnos az egy kezem is kevés ahhoz, hogy megszámoljam az ismeretségi körömben hányan kóláznak heti rendszerességgel, és arról már nem is beszélve hogy hány ígéretes karrier húzódik le éppen most is a wc-n akár ezekben a napokban is.  Pedig ott is csak egy utcával kezdődött, vagy egy Jolánnal még gimiben. Cigi, fű, drogok. Mindig ez az életpálya a drogozás országútján. Külön fájó pont ez nekem, mert egy volt szerelmem alól is kicsúszott a talaj a drogok miatt ahogy hallom, de nem mennék most ebbe bele, mert elég volt már másfél évig szenvedni amiatt a lány miatt. Menjünk is tovább mert itt van a szerencsejáték, amihez szintén volt szerencsém, sőt meghatározta az elmúlt éveimet. Emlékszem az egész egy FHM-ben talált 2.000 forintos kuponnal kezdődött még 2002-ben, melynek a vége az évek során egy 7-8 milliós mínusz lett ha jól számoltam. Vajon ott mikor léptem át azt a bizonyos kritikus pontot ? Amikor ezer forintra 54 ezret nyertünk Dave-el a Westendben, és elhittük hogy égig érnek a fák ? Nem tudom, de lenne itt még egy faktor. Igen a kajálás mert hiszem azt, hogy ez van olyan káros és mérgező mint az előbb felsoroltak, és igenis képes tökéletesen és teljesen szétcseszni egy ember életét aminek egyenes következménye az elhízás. Kaptam pár visszajelzést, hogy a kövér emberek is lehetnek boldogok és nem minden a külső, meg attól ő még élhet teljes életet és ne legyek már ennyire felszínes fasz.

Először is minden ember úgy hazudik magának boldog életet ahogy tud. Másodszor természetesen van boldog élet 110 kilón túl is, az már egy másik kérdés, hogy milyen hosszúra nyúlik majd ki az az eszeveszett boldog élet. Harmadszor pedig,  kibaszott kurva magasról szarok rá, hogy ki milyen boldog életet hazudik magának elhízva, vagy hogy a nők miért nyugtatják magukat azzal hogy a párjuknak így tetszenek, meg vannak férfiak akik direkt ezt szeretik. Leszarom, de nekem ezt ne kelljen már végig néznem. Vizuálisan szennyezi az életteremet egy elhízott ember látványa, mert az egy dolog, hogy ő mekkora igénytelen, fék és mindenféle kontroll nélküli lény, de basszameg hogy jön ő ahhoz, hogy nekem ezt végig kelljen néznem ? Nem azért írom ezt a blogot és nem azért próbálok rávezetni mindenkit erre az életmódra, mert annyira aggódom az egészségetek miatt, mert ha így lenne, elmennék körzeti orvosnak borítékozni. Hanem azért, hogy jól nézzetek ki, mert ez egy felszínre épülő kirakat világ és ezt igazából mindenki tudja. Lehet itt behazudni a leghatalmasabb közhelyeket, de a világ mai formájában a külsőségekre épül ezt sugalja a média és ezzel szembesülünk minden egyes rohadt nap.

 Ha férfi vagy, magas jóképű jó testfelépítésű, 100x többet fogsz elérni fele annyi energiabefktetéssel mint egy alacsony kopaszodó fostalicska. A nőkre ez huszonnyolcmilliószor hatványozottan igaz. A magas és az alacsony, a szép és a csúnya, a kövér és a karcsú, gazdag és szegény, állandó faktoriálisok amiken soha senki egy pillanatig sem gondolkozik el, hogy melyiket válassza. Jahogy a párod így szeret és téged választott. Hát igen a zsák a foltját effektus klasszikus példája, de azt azért egy percig se felejtsd el, hogy nem biztos, hogy azért választott téged mert annyira bejöttél neki, lehet az ő lehetőségei csak rád korlátozódtak le. Én is szeretnék egy Audival  járkálni, de ha nekem csak egy Suzukira van lehetőségem, akkor azzal fogok mert nincs más, ez van, ezt kell szeretnem. Az ilyen típusú ember feltérképezi a határait majd megalkuszik, jóval alább adja az igényeit, és végül az ő szintjén belüliekből választ aztán összejön ami összejön.    

A kritikus pont. A kritikus ponton túl felgyorsul a pusztulta, és egy bizonyos ponton túl, a folyamat már visszafordíthatatlan. Ez a hízásra ugyanúgy igaz mint a drogokra vagy akármire az életen belül ami egy idő után negatívan határozza meg a mindennapjainkat. A butterfly effekt nem tudom ismerős-e valakinek. Ami azt mondja, hogy a legnagyobb tornádó is kialakulhat egy lepke szárnycsapására.  Ne álltassuk magunkat. Mindenki tudja mi az kaja mennyiség amit már nem kéne megenni, mindenki látja magát a tükörben, de legfőképpen mindenki tudja, hogy számára mi lenne az ideális, akinek egészséges rálátása van a világra és fejlett az énképe. Mik az adott társadalom elvárásai és mi az  minimum szint amit teljesíteni kéne. Nem véletlenül van akkora hangsúly az első benyomáson, a szerelem első látáson, vagy az üzleti életben egy bizonyos szint felett a protokolláris elvárásokon. Ezek a belső értékeken alapulnak vagy a külsőségeken ? A divat, a lakás, a kocsid a sminked, minden kirakat. Felszín az élet és az illúzió megteremtése, amit még a vászon nadrágos oldal tarisznyás, kardigános bölcsészek, és az idegen életformára emlékeztető BME gépészei is elismernek, de minimum tisztában vannak vele. Nyilván a tartalom lesz a fontos egy bizonyos idő után, de nem mutatkozhatunk be 6 milliárd embernek.

A kritikus pont, amit nem nagyon kéne elérni, mert még a végén az  artsyspot.com oldalain találjátok magatokat mint elrettentő példa.  

 

Answer Questions


A bejegyzés trackback címe:

https://lifetilt.blog.hu/api/trackback/id/tr502838574

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Búth Emília | KÁPOSZTALEPKE 2011.04.20. 14:45:35

Fekete szeplők,fehér szárnyak.Káposztalepkékfogócskáznak.Nem ér a neve,ez a háza,Leszáll a legszebbÖsszezárva.Szirmok közt pilleg:csukom-nyitom.Édes a reggel,a nyár finom.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása