LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

Sziszifuszi életképek

 

- Te Sziszifusz, olyan hülye vagy, hogy rólad lehetne elnevezni a fölösleges munkát! 
- Tudod mit, Oidipusz? Baszd meg az anyád!

 

Játszunk el egy kicsit a gondolattal, hogy az életben mennyi mindenbe kezdünk bele és nagy részéből vagy egyáltalán nem lesz semmi, vagy katasztrofális munkák szaladnak ki a kezünk alól, csak azért mert rossz volt a megközelítés, nem tettük bele a kellő energiát, a megfelelő mennyiségű munkát, vagy egyszerűen csak nem állt megfelelő információ a rendelkezésünkre. Tekerjük vissza kicsit az idő kerekét és arra kérek mindenkit, pörgesse le az életét és válaszoljon magának arra kérdésre, mi az amit máshogyan csinálna ha előröl kezdhetné, vagy egyszerűen csak máshogyan döntene most bizonyos szituációkban, mint ahogyan ezt tette a múltban. Van pár ilyen mi? Azt elhiszem, mert ugyan fogalmam sincs kik olvassák ezt a blogot, de abban biztos vagyok, hogy a 80%-uk megbánt jópár dolgot az életében, többek között én is. Van aki máshol tanulna tovább, vagy másik munkahelyet esetleg egy teljesen más utat választana a megélhetéséhez. Álmok születtek meg és hullottak porba az évek során, míg másoknak a csillaguk meredeken ívelt felfelé egy jó döntés, vagy a kemény és kitartó munkájúnak köszönhetően. Bizony a párválasztás elágazó ösvényein is jó páran indulnának el egy másik úton, aminek a végén egy másik lány vagy másik fiú állna az út végén. Döntetések sora és rossz döntések, amiket nem követnénk el újra. Az én életem speciel egy rossz döntésem miatt változott meg gyökeresen, amit a mai napig bánok.

Answer Questions


V2.0isszatértem

 

Borotva élen táncolok és még pár napig teszem ezt úgy, hogy bármelyik pillanatban beszakadhat alattam a jég. Végre elkezdtem a felkészülést, de a betegség utáni edzés újrakezdésénél az első 4-5 nap a legkritikusabb. Ha érzékeltetni szeretném az állapotot amiben benne vagyok, azt egy videóval tudnám a legjobban megtenni. 1901-ben épült Spanyolországban egy hegyi út, amit évtizedekkel ezelőtt lezártak, mivel életveszélyessé vált. 6000 eurós büntetés jár csak azért ha elkapnak, mert felmentél rá. Nem ember a tag aki végig ment rajta. 5 centis vasrúdon egyensúlyoz több száz méteres mélység felett. Riszpekt.

Answer Questions


Budapestaurant Breathe

Ne szívjuk tovább a hanyatló nyugat ópiumát, azt javaslom hagyjuk el  a vadkapitalista bevásárlóközpontok akolmelegét és nézzünk körül Budapesten, hol vannak azok az éttermek melyek konyhái gondoltak azokra is, akik a gasztronómiai élvezeteket nem 5 kiló főzőzsírral tudják csak elképzelni, hanem mondjuk salátával, mozarellával, csirkemellcsikokkal, és sárgadinnyével. Nehéz nagyon nehéz, hiszen nagyságrendileg 60 éttermet szedtem össze szétszórva a városban, ahol nem kell megfeszülni egy-egy étkezés alkalmával akkor sem, ha egészséges és diétás kajákat akarunk enni. Mert ahol nem vagyunk mi, ott az ellenség (beszarok ezen a filmen minden jelenete hatalmas alap). Természetesen itt is mint az előző bejegyzésben súlyozni kell az éttermek között azzal a különbséggel, hogy amit alább felsorolok, azt mindet ajánlom, azaz nincsen tiltó lista. Maradva a jól bevált színkód rendszernél, jelen esetben csak a zöldet használva, és azok árnyalatait.

A bejegyzésen belül egy külön fiók lesz a sushi éttermeknek, és nagyon úgy néz ki nincs bejegyzés tévhitek eloszlatása nélkül, így most ezt a sushi és wok éttermek szolgáltatják. Elöljáróban annyit, hogy a sushi éttermek kajáinak jó ha 20 %-a diétás, sőt az ételeik jelentős része vetekszik a Burger King és Pizza Hut kínálatával, már ami a kalória és energia bevitelt illeti. Magyarul kevés károsabb dolgot tudok elképzelni, mint egy all you can eat opciót a Wasabiban.

Answer Questions


Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása