LifeT!Lt

LifeTILT

Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el... bence@lifetilt.hu

Photobucket

Facebook

storekaki.jpg

Utolsó komment

  • Balogh Zsolt: Kedves Bence! A cikked nagyon érdekes, összeszedett, azonban nem értek egyet. Kissé úgy tűnik, ho... (2018.06.15. 19:41) Wasabi A sushi tévedés
  • Christopher Haga: Sokan itt azt vélik hogy most Zyzz agyon ajnározásától van szó, pedig csak egy "riporter" tisztelg... (2016.12.23. 02:13) A Shreddedshian legenda
  • Letícia Mezriczky: Jó kis írás, de nem szavazok az LMP-re (2016.02.11. 11:30) Testalkat edzéstervek nőknek
  • phaszfej: @futbol: Nagyon jó ötlet! (2016.02.05. 06:00) Energiavámpírok
  • SadieThe Wise: www.scribd.com/doc/132235180/Kimelo-Edzes-Nagy-Tulsulyra#scribd Valaki árulja az egyik programot :) (2015.09.02. 16:58) Edzéstervek nőknek l.

57 Nappal Később...

 

b4.png

                                   57.nap                                                  0.nap

84,70 Kg. Túl vagyok tehát 57 napon, bár eredetileg 64 naposra terveztem ezt  a szart, ami később egy megcsúszás miatt 66 lett. Az a nagy büdös helyzet, hogy az influenza és a fogfaszakodás miatt kiesett 17 nap, így most vagyok a táv felénél.  Nem az a durva, hogy 89 napig húzódik el ez az egész hanem az, hogy ha végeztem, 89 nap telt el úgy, hogy nem tértem el a diéta szerinti kajálásoktól, azaz semmi mást nem ettem csak azt ami a diéta szerint elő volt írva.

32 nap van hátra tehát, és azt garantálhatom mindenkinek, de főleg magamnak, hogy ez a 4 hét mocskos kemény edzésekből fog állni. Kondis edzéseknél minden hét után szintet fogok lépni, és nem futok kevesebbet mint 8 km. csukló súllyal 6 km, és ha marad ez a jó idő, megyek a  hegyekbe bicajozni. Azt írtam pár hete, hogy mivel hajlamos vagyok túlzásokba esni, így irreálisan megterhelem magam az edzésekkel, és ez nem mindig jó. Így nektek továbbra is azt tanácsolom, tartsatok mértéket főleg az elején. De én általában túlzásba viszek mindent. Nem tudom a határokat, de ha tudom is, azokat rendszerint átlépem. Hát basszus ez van. Szélsőségesen éltem és cselekedtem eddig is az életem minden területén, miért pont most ne tenném ? Kőkemény edzések és meghalások lesznek itt.

Answer Questions


300 A Spártai Felkészülés

A kanadai Fast Motion kaszkadőr közösség, és a Gym Jones Team mára az amerikai filmgyártás egyik legprofibb és legjobban keresett kaszkadőr és erőnléti csapata lett az államokban. Az áttörést  a 300 c. film hozta el nekik, amikor is szerződést írtak alá a szereplőgárda fizikai, és mentális felkészítésére a Warner Brossal.  A Gym Jones egyedi edzés módszereiről, és a tengerészgyalogosok mentális felkészítési gyakorlatairól váltak ismerté, még a 2000-es évek elején. A javarészt franciákból álló Fast Motion társulat azóta elképesztő ismertségre és népszerűségre tett szert annak ellenére, hogy javarészt franciák alkotják a teamet, és mint tudjuk a franciáknál nagyobb köcsög homokládákat azért nehezen lehetne találni a földön. A szereplők és a kaszkadőrök fizikai felkészítésének vezetője Mark Twight volt aki felkészítette többek között Daniel Craiget (James Bond) és Jake Gyllenhalt (Perzsia hercege) is. A filmben a Fast Motion és a Gym Jones Team több tagja is szerepel. 

Tanulságos összeállítás. Miközben olvassátok gondoljatok arra hogy ezek az emberek mit visznek végbe céljaik elérésért mennyi mindenről mondanak le és azt hogy nektek ennek a töredékét kéne megtenni azért hogy egy normális, emberi, egészséges életet éljetek. A cikket Mark Twight jegyzi amit eredetiben megtaláltok itt.

Answer Questions


A Felkészülési hét Vége

A felkészülési hétnek a mai nappal vége. Tegnap kicsit megszaladt a klaviatúra, úgyhogy ma igyekszem nem sztorizgatni csak simán leírom hogyan zártam le a warm up hetemet és hogyan kezdem újra, immár teljes erőbedobással a terhelést a konditeremben, és a futásoknál. Nyilván ez nem fog sikerülni ha egyszer olyan hírek jönnek a tengerentúlról, hogy a Warner és a CBS azonnali hatállyal kirúgta a jelen kor legkirályibb arcát Charlie Sheent, mivel nem fért bele a folyamatos kurvázás és a fifth avenue-i hosszúságú utcák felszívása a Warner erkölcsileg fedhetetlen előéletébe, és imidzsébe. Röhejes ez azért valahol, mert nem hiszem hogy a Warner az ABC a FOX vagy az NBC céges partijain nem ezek lennének a legalapvetőbb kellékek a fosásig részegedés mellett persze. Hatalmas respect a filmtörténelem egyik legjobb jelenetéért, és a legmenőbb Hoolywood-i életstílusért.

Hat bikinis lány illegette magát előtte, ő pedig totál részeg volt. Ölelgette a csajokat, aztán időnként eltűnt a hálóban egyikkel-másikkal, esetleg kettővel egyszerre, aztán visszatért a többiekhez. Nem láttam, hogy drogozott volna, de sokat ivott, az biztos – mesélte az egyik szomszéd a The Sunnak. 

Answer Questions


This is a Beautiful Friendship

 

Hello 400 forintos benzin. Komolyan mondom ha nem ebben az országban élnék, még röhögni is tudnék az itt zajló folyamatokon. De a helyzet kezd egyre kilátástalanabb lenni, na nem mintha ez engem nagyon földhöz baszna, mivel jogsim sincs. Ez az itt uralkodó állapotoknak egy nagyon kis szelete amibe most nem mennék bele és különben is kit érdekel az én véleményem bármiről is. ( átlag 270 embert naponta). A benzines cájgról jut még eszembe, hogy jön a tavasz lassan meg kéne olajozni a bringám láncát. Hát igen itt tartok 28 évesen azért erre nem számítottam...

Lassan lépjünk túl a hétköznaPI CSAalódásokon, és koncentráljunk egy pozitívabb teljesen másik világra. A szójátékokról eszembe jutott egy sztori el kell mesélnem. Az összes haverom egy gimibe járt a Szent Istvánba ami az egyik legerősebb suli volt még akkor. Odajárt Tibi és Anita is. Gimi másodikba összejöttek, és a kapcsolat végül is egy 2 évvel ezelőtti esküvövel teljesedett ki. Egy élet, egy lány, se elötte, se azóta más csak ők ketten. Hülye mindjárt hányok, na de nem ez a lényeg. Már maga az esküvő is óriási volt, ahogy megjelentünk halászgatyában Ákos lila polóban, rajtam titokzokni Converse, és ha jól emlékszem Daven valami elképesztően kínos kockás galléros rövid ujjú kinai szar volt, Pityu farmer és Slipknot felső. Meg is álltunk a  hátsó sorban, de tényleg mint a csürhe. Az esküvő társadalmi összetételről csak annyit, hogy a srác az egyik vezető értékpapír cég befektetési alapkezelője, a csaj meg ha jól tudom irodalom tanár de lehet matek. Faszom se tudja na nem mintha számítana.   

Answer Questions


38.nap

Újabb jó hír a magyar államnak és a költségvetési bizottságnak, tovább javul ugyanis a büdzsé egyenleg. Zimány Linda kiköltözött Eindhovenbe Dzsudzsák Balázshoz, azaz remélhetőleg egy ideig nem vesz fel több munkanélküli segélyt. Hiába, na, kevés az ilyen szép és érdek nélküli nem a pénzen alapuló kapcsolat, úgyhogy gratuláljunk nekik ezúton is. Egy kérdés mielőtt tovább mennénk. Meddig lehet kurválkodásból megélni a legmagasabb szinteken ? 

Answer Questions


Add a Facebook-hoz
süti beállítások módosítása